View Full Version : Nowy Task od 701 LVL'a
Boski Mariusz
21-08-2011, 09:28
Moją propozycją jest to, aby wprowadzić nowy task na 701 Lvl'u.
A dokładniej flubbery, druid i ms ma trochę cieżko żeby bić na 701lvlu msc,um czy omniby... i biłby to kupę czasu. Dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie Flubberów. Są dość mocne i dają dużo exp'a.
Dobry pomysł :). Na tym 701 lvl to te taski, są nieprzemyślane...
Ale nie ma się co dziwić to jest APO.
Ps. I tak nie dodadzą bo to jest "bardzo dużo" pracy...
John Cena
21-08-2011, 10:45
Jestem na nie,ponieważ takie propozycje powinno się składać na początku kiedy wprowadzili taski,bo ci którzy bili te umy,czy msc i już mają 100 pkt u popi to się namęczyli by je wybić ...
TuRoczeK
21-08-2011, 10:50
Była taka propozycja już ...
#t
Jestem na tak, w wcześniejszej propozycji właśnie napisałem, aby dodać flubbery. Prawie nikt nie bierze tasków na Omniby, bo są nie opłacalne.
Wbiłeś 701 level to płaczesz, czemu tego tematu nie zrobiłeś na 401 levelu?
Nie dawno postać chciałeś sprzedać?
#top
Niech zostanie jak jest, było tak od początku!
KePuczasta
21-08-2011, 12:01
Racja co do ed, ms taski na nie których lvl sa rzeczywiscie nie przemyslane, ale juz nie raz byl o to placz, wiec juz z gory wiadomo ze nic sie nie zmieni... -.-
Ofc. Nie, ja sie meczylam z taskami wiec dlaczego mieli by teraz cos zmieniac...?
Karpek II
21-08-2011, 12:32
Jestem na nie, taski to nie tylko dodatkowa przyjemność i nie mogą wam dać taki potworów jakich chcecie. Teraz jest OK, dobrze, że są takie potwory jak Omniba, MSC - przynajmniej respy trochę odżyją.
<Magiczny>
21-08-2011, 12:37
Na 700 ed mozesz spokojnie expic na msc po 2...
Co do propozycji to jestem na Nie, bo byloby za latwo i nie fair wobec tych ktorzy je robili.
Tu masz taką samą propozycje
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=89515
punkty zbierasz tylko na misje i na quest a jak ci zależy zbierać dalej punkty to expij na tym co masz taski proste ?
Niedługo wbije 701 i wole expić na msc, um:rolleyes:
Bierz po 1-3 um i na schody w ank proste
Bądź nie rób tasków w tym przedziale lv
Zarexoholik?
22-08-2011, 11:47
Jak taski ci nie odpowiadają to przecież nie musisz ich wykonywać... Masz możliwość zdobyć pkt u Popiego, kasę i expa. Zawsze możesz iść na inne moby, a taski zacząć robić od 1k lvl.
Miałem takiego druida i wiem, że nie są odpowiednie taski, ale przecież nikt ci nie narzuca ich brania. Sam decydujesz czy tego taska bierzesz czy nie. Kiedyś tasków nie było i się expiło. Teraz za taska masz lvl za darmo i jeszcze ci nie pasuje. Nie...
Tam się tylko na misje robi do 150 nikt nie powiedział że będzie łatwo .
nic nie dodawać już do tasków dobrze wszystko jest jak chcesz coś mieć to się musisz namęczyć
Franco de la Pucio
27-08-2011, 08:51
Zdecydowanie jestem na tak. Msc/Um ciężko i żmudnie się bije, a Omniby mają tylko jeden śmieszny resp na ank, w dodatku płatny.
Tak bo z flubów można dużo zarobić :P exp nawet nawet jak najbardziej na tak
Arcano Druid
08-09-2011, 16:51
Jestem na TAK bo sam pamietam jak na 701 lvl biegalem na msc w yb amulet panda hota i papy i zazwyczaj na caly tash padalem z 12x jak nie mniej -.-
Jestem na tak, napewno na tym skorzystam, nie koniecznie msem/edem, dla knajta też było by to bardzo przydatne.
Jestem bardzo bardzo na TAK. Bardzo dobrze się opłaca, bo po co bić kingi albo msc na 700 lvl :) TakTakTak!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.