PDA

View Full Version : pochodnie - klapy .

Saru
21-08-2011, 12:42
Witam , mam mały problem .
Zrobiłem ciacho , life crystal ( misje na klapy ) bone z dracul wziąłem , a orb kupiłem i nie wiem co jest grane .. Ponieważ zapalam/gasze pochodnie i nie moze mnie teleportować do miejsca gdzie trzeba wyrobić klucz , proszę o pomoc .

<Magiczny>
21-08-2011, 12:46
A wziales orb ze skrzynki? Jak tak to musisz zapalac te pochodnie inaczej caly czas...

Saru
21-08-2011, 12:56
A wziales orb ze skrzynki? Jak tak to musisz zapalac te pochodnie inaczej caly czas...

Mam postać od 555 lvl'a więc w skrzynce orb'a juz nie było , i mam kupiony .

stary ja klikam te pochodnie od 3 dni :>

Franco de la Pucio
21-08-2011, 13:37
Nie jestem pewien, czy może być kupiony. Anyway, ja spamowałem w pochodnie jakbym miał adhd i po 10s mnie teleportowało :p

Saru
21-08-2011, 13:40
moze być , a raczej musi . Ja od 3 dni tak spamuje i nic ..

Elite Vegox
21-08-2011, 14:00
musisz klikac jak pojebany ja tez kupilem orba i dzialal

Splaxor
21-08-2011, 14:03
Musisz mieć te przedmioty w plecaku głównym. Ja robiłem 3 dni temu klucz i miałem te cztery items w plecaku. Nie miej ich w bagu, który jest w plecaku tylko od razu w plecaku i klikaj włączając wcześniej ADHD :)
P.S. Masz bone z Drakul czyli tam z tej trumny czy znalazłeś na ziemi kość i ją wziąłeś?

Saru
21-08-2011, 14:52
Musisz mieć te przedmioty w plecaku głównym. Ja robiłem 3 dni temu klucz i miałem te cztery items w plecaku. Nie miej ich w bagu, który jest w plecaku tylko od razu w plecaku i klikaj włączając wcześniej ADHD :)
P.S. Masz bone z Drakul czyli tam z tej trumny czy znalazłeś na ziemi kość i ją wziąłeś?

mam wszystko tak jak powinno być . klikam od 3 dni i wcześniej włączam ADHD :D . Znalazłem na ziemi . Bo inną skad wezme ? :>

Splaxor
21-08-2011, 15:15
Tu masz poradnik na klapy.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=28433&highlight=klapki

Trzeci SS pokazuje miejsce gdzie znajdziesz tę kość. Jeżeli masz zrobione tym charem to pozostaje Ci iść innym charem po tą kość. To jest na drakulach w ANK, więc na 100 lvlu już spokojnie dasz radę. Ewentualnie poproś kogoś kto Ci wyczyści drogę i możesz iść od razu po wyjściu z rooka.