View Full Version : Nowe potworki/itemy
Cześć,
jestem tu nowy ale gram już jakiś czas na otsie i tak nawiązując do wiosennego up 2/2 chciałbym zaproponowac zeby dodać trochę nowych potworów oraz respów i kilka nowych itemów które mogłyby z nich wypadać.
Grałem w rl tibie i jest lekka różnica, wiem ze zrobienie potworka to nie jest taka prosta sprawa ale fajnie by sie biło coś nowego ;)
a moze moznaby wziąść kilka potworów z prawdziwej tibii?
Nie. Jest tyle mobów, że masz gdzie expić więc nie widzę potrzeby dodania nowych respów itp.
jestem za lecz te nowe itemki nie powinny byc zbyt wartosciowe i tak juz jest zaduzo kcc na srvie przez co wszystko sie psuje ; <
Wszystko co do update zostało już praktycznie w części ukończone
nowe potwory będą zresztą teraz są nawet na najazdach .
A potwory z tibi real się nie da pod tą wersje tibi to są dwie inne wersje tibi.
TuRoczeK
21-08-2011, 14:57
Napisałbyś chociaż nazwy tych potworków, ich hp, loot z nich itp.
Na UPdate 2/2 na 100% dodadzą nowe potwortki.
Zaznaczyłem wtf?
Wystarczy tych potworów:mad: niedługo bd chcieli moba który daje 200mln expa i da się go ubić na 1000lv
KePuczasta
21-08-2011, 18:58
zasugerowac cos zawsze mozna... ale ofc jestem na nie... jesli cos dodadza to bedziemy sie cieszyc, jesli nie to przeciesz swiat sie nie zawali... i tak sie dobrze gra -.^
Zarexoholik?
22-08-2011, 11:50
Co update masz dodane nowe przedmioty i moby, wiesz? Nie wiesz, bo jakbyś wiedział to nie wypisywałbyś tych głupot. Przejdź się dokładnie po mapie to zauważysz, że jest tu więcej mobów niż myślisz.
John Cena
22-08-2011, 12:23
Na ots jest za dużo potworów i przedmiotów jestem na nie
Jestem na nie, na serwerze jest wystarczająco dużo potworów - każdy znajdzie coś dla siebie. Tak samo jest z przedmiotami, w dodatku nowe potwory będą, więc nie wiem po co ten temat. Jak wspomniałeś, jesteś tu nowy, więc nie pisz propozycji zanim ich nie przemyślisz.
Sasha Rookslayer
22-08-2011, 14:22
Na Upie 2/2 napewno będa nowe itemy/potwory.
Może nie na Main, ale na Rook powinny być :D
A jak nie będzie, to prosze by to zrobili.
Jak najbardziej Tak.
Lethornek
22-08-2011, 15:53
Brać potworów APO nie może tzn. jeśli chodzi o wygląd nowszy niż pod tibie 7.6.
Nowe potwory mają być na update, respy pewnie też więc o to się nie martw.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.