Zaloguj się

View Full Version : Stare dobre disco-polo

Tricolore
21-08-2011, 16:50
5nWQ3MmH6_w

To były czasy ¶wietno¶ci disco-polo ,a nie jak teraz jaki¶ Tomasz Niecik 4 osiemnastki...

Τettmeier
21-08-2011, 16:53
Stare disco polo jest ok na wiejskie potańcówki gdzie wszyscy szalej± jak puszczaj± klasyki i każdy dres co przyjdzie pocwaniakować zaczyna ¶piewać i zna dziwnym trafem tekst XD

Do 4 osiemnastek nic nie mam, wiadomo że Tomasz Niecik jest maxymalnym wie¶niakiem, jednak podoba mi się ta nuta, bekowa też.
Sam ogólnie ogarniam w ch*j starych hitów i zespołów typu Milano, Diadem, Skalar, Toples itd itp

Tumanbuga
21-08-2011, 17:37
Jak dla mnie techno (nie słucham teraz tego to nie będe tu precyzował czy to electro house czy co) > disco polo pod taniec , lubie powywijać ale 1 na 5 piosenek może być jaka¶ disco polo. A co do słuchania disco polo to w podstawówce się zdarzało xD.

http://metweo.wrzuta.pl/audio/80OXZqK6gaK/top_one_-_ciao_italia - ciężko już znalezc t± star± wersję , na jutubie się nie mogłem wogóle doszukać.

Karpek II
21-08-2011, 18:13
Disco-polo zawsze było jebanym syfem i będzie.

#Zarex
Wiadomo, że przy rapie nie, ale nie tylko przy disco-polo można się dobrze bawić.

Mów mi królu
21-08-2011, 18:44
Ja tam lubie disco czzasem posluchac bardzo fajne ; ppp

Zarexoholik?
23-08-2011, 01:04
Disco-polo zawsze było jebanym syfem i będzie.

A bawiłe¶ się kiedy¶ przy rapie na chociażby weselu? XD

#topic

Czołowe miejsce w mojej playli¶cie. Czekam na koncert!

Bonus
23-08-2011, 18:08
Moim zdaniem Disco Polo zawsze będzie w jakim¶ sensie na topie :) , mimo że słucham innego rodzaju muzyki, rytmy Disco mi nie przeszkadzaj± a nawet czasami lubie sobie posłuchać :rolleyes: