View Full Version : ?wietna pogoda od 1 wrze?nia
Greyback
23-08-2011, 11:21
Sami spójrzcie:
http://i52.tinypic.com/2l8kl7n.jpg
Kowal'2.0
23-08-2011, 12:11
Nie wiem po co wystawiasz prognoze pogody na forum gdzie jest kupa ludzi takich jak Zarex ktory cale wakacje przesiedzial w domu i nie sadze ze bedzie inaczej od wrzesnia :) trzeba expic pogoda ich nie obchodzi normalnie cale zycie na melanzu :) u Pirata Jacka :D
no i chu* jak zwykle do szkoly a pogoda zaczyna sie rbic zajebi*ta ... ;/
First Boonek
23-08-2011, 12:46
ta pogoda to zart jakis jest XD
Mortalix
23-08-2011, 14:41
Pierwszy tydzień to jeszcze jak wakacje, nie ma co spinać. : }
Franco de la Pucio
27-08-2011, 02:13
Poklaskać. Nie dosyć, że gorąco, to trzeba się jeszcze uczyć. 20*C jest idealne.
Arcano Druid
28-08-2011, 08:59
Ja pierdziele poczatek roku szkolenego i prakty a tu slonce zamiast we wakacje to w szkole >_< oMG
No ładna, ładna szkoda iż na wczasach takich nie było, bo nad morzem 3 dni spędziłem czasu na słońcu bo więcej nie było, a ogólnie tydzień byłem. :)
Super! Wyjedziecie na wakacje!
Ryśku xD
28-08-2011, 11:00
Jak się kończą wakacje , to się zaczyna fajna pogoda ;(
KePuczasta
28-08-2011, 11:04
Nie wiem po co wystawiasz prognoze pogody na forum gdzie jest kupa ludzi takich jak Zarex ktory cale wakacje przesiedzial w domu i nie sadze ze bedzie inaczej od wrzesnia :) trzeba expic pogoda ich nie obchodzi normalnie cale zycie na melanzu :) u Pirata Jacka :D
hehs... Przybijam!!
Mi pogoda wisi bo i tak all the time siedze w pracy... -.-
Nie no co to ma kurde być w wakacje taka pogoda by się przydała :<
Mi wakacje zaczynają się 31 sierpnia, ciesze się, będę miał jeszcze cieplej. A wy dzieciaki do szkoły.
A ja mam wyjebane, bo i tak od 18 sierpnia juz zapierdalam do szkoly ;O Teraz czekac tylko na 14 pazdziernika i znowu ferie XD
żal jak u mnie nie padało od 2 tyg....
upadał codziennie po 30 stopni .
co ty pier***** człowieku ta stronka jakaś pojebana ta twoja pogoda
Zarexoholik?
28-08-2011, 15:46
Nie wiem po co wystawiasz prognoze pogody na forum gdzie jest kupa ludzi takich jak JA, cale wakacje przesiedzialem w domu i nie sadze ze bedzie inaczej od wrzesnia :) trzeba expic pogoda MNIE nie obchodzi normalnie cale zycie na melanzu :) u Pirata Jacka :D
Święte słowa. :)
#topic
Ja mam jeszcze miesiąc wakacji, więc mam lajt. :)
n a j o m i .
28-08-2011, 15:51
ta, tu jest taka pogoda, a z innego źródła weźmiesz inną pogode. prawda jest taka, że nie da sie sprawdzić pogody na 16 dni.. ;x
Mi wakacje zaczynają się 31 sierpnia, ciesze się, będę miał jeszcze cieplej. A wy dzieciaki do szkoły.
jak to mozliwe, ze idziesz teraz na studia (?) jak masz tyle lat co mikiel(19), a raz nie zdałeś
@topic
bardzo dobrze, bo i tak na atybiotyku jestem
19 stopni to naprawde zajebista pogoda ,props
jak to mozliwe, ze idziesz teraz na studia (?) jak masz tyle lat co mikiel(19), a raz nie zdałeś
@topic
bardzo dobrze, bo i tak na atybiotyku jestem
A kto powiedział, że idę na studia? Lecę do Tajlandii 31 sierpnia do 1 października.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.