View Full Version : Test Server
Jak większość wie ostatnio na test serwie był testowany balans profesji. Do 'pilnowania' serwera został wyznaczony Rosire i to był moim zdaniem błąd. Otóż ten dzieciak zamiast pomóc w testowaniu, kozaczył 2k ekiem z full eq do wszystkich. Moim zdaniem full eq powinno być na każdym charze, a nie tak jak teraz, że trzeba prosić o to żeby rosire łaskawie je komuś dał. Jakby tego było mało to dzisiaj kozaczył z chara 'Torusek' (2,8k ed, ofc. z full eq) do 2k lvl'i i ze wszystkimi, którzy coś do niego mieli chciał solo. W sumie to nawet lvl mu nie pomagał, bo i tak padał jak śmieć, więc zaczął relogać na chara 'Bieber' (blisko 2,9k rp) i znowu było to samo. To ma być testowanie balansu? Bierzecie jakiegoś noł nejma, który z pvp ma tyle wspólnego co ja z Dodą, a później się dziwicie, że każdy płacze o balans. To by było na tyle mojego 'płaczu'. Chciałbym jeszcze wiedzieć czy pvp druidem testowaliście na e vicie, tak jak to dzisiaj robił rosire na postaci 'Torusek', bo jeśli tak to gratuluję.
#P.S.
14:12 Torusek: takie z toba solo ... Mowie solo, ucieka 40 sqm ...
14:12 Magsonus: xd
14:12 You see Torusek (Level 2800). He is an elder druid.
Do 2k ek'a c;
Zgadzam sie w 100% co do eq na tych postaciach. Kazda z postaci powinna miec full eq a nie jak wspomniales ze część lata z uw które dostali od Rosire. Co do tych 'nołnejmów' to sie nie wypowiadam bo nie znam dokladnie sprawy.
Karpek II
23-08-2011, 15:06
#('.^)\/,,
Beka z cytatu w twoim podpisie.
#t
No, zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Test serva powinien pilnować Mortiis i testować z nami te PVP tak jak to robił kilka miesięcy temu, a nie jakiś Rosire który dopiero kilkanaście dni temu dostał pozycję na APO i uważa się za chuj wie kogo. On chyba wchodzi na tego serva tylko po to, żeby pokozaczyć do mniejszych leveli. XD Wyjebcie go z TS'a i zastąpcie kimś kto ogarnia te PVP, jeżeli chcecie zrobić dobry balans. A i co do tego EQ, to też powinni dać każdemu full, a przynajmniej 2k levelom.
Zgadzam się z Toba Azielu$.. Z nim sie nie da przetestować postaci bo zaraz podleci i ubije oczywiście nie sam bo sam nie potrafi XD haha
Moim zdaniem powinno być full eq na każdej profesji.. a nie prosić go żeby łaskawie dał np uw.. A i jeszcze jedno dlaczego jak ktoś się mieszał w jego solo dawał bany na ip ? a potem sam dobijał na dachu i sie szczycił NIE GZ
Panek Kitara
23-08-2011, 15:26
Zabiłem mu wczoraj postac na głownym servie to pisze do mnie solo na ts, co się okazało wyskoczył z full eq gdzie gasił mnie na 2ue +uw xDDDD beka z typa.
Szanse powinny być równe, dzięki temu imbecylowi tam nic nie można zrobić/testować.
Wiem, ze chcecie polepszyć balans, jednak dzieki rosire będzie on jeszcze gorszy niż jest teraz.
Tyle w tym temacie.
@Down
Rosire- bez eq powiadasz? waląc we mnie 12k ja w ciebie ledwo 10 i to jest z pdst eq? xD tłumaczyłeś się shamanką która też niestety mialem beka.
#Panpol
Podbijam!
#t
Takim czyms powinien sie zajac ktorys z GM a nie ST i to w dodatku Rosire ktory nie ma pojecia o PVP na serwerze APO 7.6. Dajac zadanie testowania oraz poprawieniu balansu takiej osobie jak Rosire bylo bledem.
Co do eq na test serwie to faktycznie każdy powinien mieć takie same, aby szanse były równe. Co do samej osoby jaką jest Rosire to jest on zwykłym pionkiem, który tu nic nie osiągnął, mało co się zna i usiłował mi wmówić, że mam auto attack na wardy... beka xDDD Zgodzę się ze Sciexem, że do testowania balansu przydałby się GM, który będzie potrafił coś zaradzić, a nie marny ST, który skacze do niższych lvli i zamiast testować to się jara tym, że kogoś zabija...
Only Sio
23-08-2011, 15:54
Beka była jak na dachu koleś dostał bana za to że walnął jedno ue, jak było solo, i Roshire rozdawał eq, bo lizali mu dupę :s
#t
Tak jak aziel napisal, powinno być full eq dla kazdego. A z samym s setem na tescie ed/ms wymiata :s
Witam Cię.
Nie zapomnij dodać, że tego 2800 goniliście w 6 i popadaliście i tak - stąd ten płacz.
Ale to już szczegół.
Otóż prosiliście o UW i Kaptury to Wam je dałem (O ile się nie mylę z 40+).
Jeżeli 1 osoba bierze po 9 to miejcie pretensje już do niej.
Serwer był przeznaczony wyłącznie do testowania, wszystko co miało zostać sprawdzone zostało.
W chwili obecnej serwer jest już wyłączone i tak też pozostanie.
W ostatnich kilku dniach już nie trwały testy, ale wyłącznie PvP 4FUN.
Dziś 2800 musiałem przetestować wyłącznie 1 rzecz na dachu, którą też zrobiłem.
Only Sio ban został przydzielony za jego ogólne zachowanie, utrudnianie SOLO w ramach testów oraz nazwa gildii jaką założył. Nazwę tą większość widziała !
Panek Kitara dobrze wiesz, że to PvP na TS było w formie żartów równymi lvl'ami z równym EQ :).
Mało tego, było 2 świadków. Bez EQ walczyliśmy normalnie to przegrałeś 5:1 , z full EQ ja i ty przegrałeś 5:2.
Po co w tym momencie kłamiesz ?
Powiem jeszcze raz !
Testy balansu normalne były jakieś 5 dni temu, testowało je 5-6 wybranych osób, a nie masa, która na solo ubija 5 VS 1 !
Teraz T-S jest już wyłączony, tak też pozostanie. Wszystko co miało zostać sprawdzone / poprawione zostało. W dniu dzisiejszym wyłącznie z 2 osobami sprawdziłem hity UW ED oraz RP + ich siłę leczenia. Stąd właśnie większy lvl i bicie się ze mną 3 VS 1 :)
Za pomoc w testowaniu tym normalnym szczególne podziękowania dla:
-Sarumar
-Xixe
-Mystic Sio
-Tie
-Destination
Karpek II
23-08-2011, 16:53
Ty sie nie zapominasz wieprzu? Jest tutorem, może mieć full eq, gdybyś poprosił pewnie też byś dostał. Płaczesz bo padasz jak śmieć? Beka z Ciebie typie, szczerze to ja bym ci warna dał, ale nie ode mnie to zależy. Za takie teksty powinieneś odpowiedzieć.
Jesteś jednym z tych co stali obok Rosire na dachu i lizali mu dupsko bijąc każdego kogo biję też wasz guru, c'nie? To by wyjaśniało twoją wypowiedź. xd
Serwer był przeznaczony wyłącznie do testowania, wszystko co miało zostać sprawdzone zostało.
W chwili obecnej serwer jest już wyłączone i tak też pozostanie.
W ostatnich kilku dniach już nie trwały testy, ale wyłącznie PvP 4FUN.
A co ty możesz wiedziec o PVP na APO skoro nic tu nie osiągnąłeś i nigdy nie grałes nawet 2k levelem <sorki>? PVP powinien testować zawsze Mortiis, a nie osoba która od kilku tygodni ma Tuta. ;c
Only Sio ban został przydzielony za jego ogólne zachowanie, utrudnianie SOLO w ramach testów
Dziwne, bo jak dziś wbiłem na TS i waliłem solo na dachu z jakimś typem to dobiłeś mnie Bieberem jak miałem reda...
Panek Kitara dobrze wiesz, że to PvP na TS było w formie żartów równymi lvl'ami z równym EQ :).
Mało tego, było 2 świadków. Bez EQ walczyliśmy normalnie to przegrałeś 5:1 , z full EQ ja i ty przegrałeś 5:2.
Po co w tym momencie kłamiesz ?
Jak taki master z ciebie to odpal z powrotem Testa i idź z nim na solo do 5 na równych levelach i z tym samym eq, a ja chętnie popatrze. (:
Karpek II on jest jednym z tych co mi pomagali normalnie testować hity z UW , Silverki, G bolta, a nie jak mówiłem stop, idę po UW dla was to ubijali mnie na AFK'u i potem się cieszyli nie wiadomo z czego ... To jest właśnie ta różnica !
Karpek II grałem 2k+ LvL'em na APO - nie na Test-Serwerze. Było to jakiś rok temu :) :*
Karpek II a kto mnie dobijał 3x pod rząd jak miałem reda również przy solo na dachu ?
Karpek II chętnie , jak wróci Mortiis poproszę o odpalenie TS na moment. Wtedy ci to udowodnię.
Wiecie co mnie irytuje najbardziej ?
To, że mówicie tylko tyle, aby kogoś oczernić.
Dlaczego nie powiecie, że w dniu dzisiejszym dałem Wam w City z 50 UW, ale to, że było 3 graczy, którzy sobie po 10 UW i Kapturów zabierali, chowali do podziemi, aby po deadzie mieć skąd wziąć nie napiszecie ?
Ja nie będę stał i co 3 minuty wam robił po full EQ. Jakbyście jeszcze ładnie poprosili - nie ma problemu.
Jaki tekst dostałem ? - "Rosire dawaj kur** UW , Shamanki i pandy !"
Ja nie miałem obowiązku Wam dawać po full EQ, bo testowałem tylko z kilkoma osobami, a nie 30.
Mimo tego wchodziłem, rozdawałem Wam EQ, żebyście sobie pograli również.
Dlaczego nie powiecie też tego, że tym 2.8k ED biłem Was w city dlatego, że jak poszedłem właśnie po UW Rosire to mi na AFKU ubijaliście postać ?
Tego co Wam może zaszkodzić nie mówicie, tylko to, żeby oczernić osobę !
Zastanówcie się przez chwilę , hm ? ... !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.