View Full Version : Zachowanie Disc Sami Oceniajcie
psyhol_psyhol
23-08-2011, 17:30
Disc Zaczał W Dniu Dzisieszym Sie Popisywać Pokazywać To Co Nie On Nie Wspomne Tez O Tym Ze Jest Na Zawołanie Erniego... Najpierw Filmik A Potem SS http://www.youtube.com/watch?v=F1kNI9OqMGw http://www.youtube.com/watch?v=7V1DDvclUhEhttp://i51.tinypic.com/fdd63c.jpg
SS Jest Dowodem Tego Jak Trzyma z Ernim Erni Wyzywal Mego Koleszke Iriliuz Po Czym On Odpowiedział Dostał Bana A Erniemu Nic Sie Za To Nie Dostało Nie Jeden Raz Za Erniego Ktos Dostał Wlasnie Bana Od Disca.
Dostałem bana Na Acc Choc Nie Wiem Za Co Bo Mu Na Raczke Nie Powiedziałem Dostałem Za Obrazanie Choc Jak Widac Na Filmiku Nikogo Nie Obraziłem Jeszcze Pokazuje Jaki To Nie On Ze Moze Mi Usunąć Konto Disc"Nie strasz Nie Strasz Bo Sie Zesrasz" Komentujcie...
Na Temat Dostałem Zgode Od Rosire Powiedział Ze Jezeli Mam Dowody To Nikt Mi Nie Usunie Dowody Sa...
Karpek II
23-08-2011, 17:33
Pierwsze pytanie: Dlaczego zaczynasz każde słowo z dużej litery? o,o
Co do Disca to prawda, że za dużo pajacuje. xd
$keptikz
23-08-2011, 17:38
He Tak samo jest z CAAVEM to <ciach> zarexa.
Rozumiem, że nie musisz wszystkich lubieć, ale nie obrażaj... / Splax
Nie wiem dlaczego oni jeszcze maja pozycje sporo sa na APO do "niczego".
Loguje wylacznie wtedy gdy prosi go o to "kumpel" zeby zbanowac.
Co oni robia poza banowaniem nic? Wiem lepiej bedzie wziac kogos innego na GM'a lub awansowac Rosire/Precisiona a pozbyc sie Caav'a/Disca.
@Admini
To nie pierwsza skarga na Caav'a/Disca wiec chyba 200 osob nie wymysli sobie, ze sa na zawolanie.
Edit#
Przypomnialem sobie sytuacje kiedy Disc napisal na GC do Dodoxa "kosa to j*** zlodziej" lub jak na najazdach napisal ze gowno mu mozemy zrobic nara pajace". Kiedys takze napisal pod depo "majkel chcesz miec przerwe w grze"
To ma byc GM? xD
Jesli Tygrus nie usuwa wiadomosci ode mnie to pewnie ma kilka zdjec na ktorych Disc wyzywal graczy poczymdal bana. Pamietam, tez ze mial z nim pogadac co pewnie bylo klamstwem ;|
Beka ;x
Diabolix
23-08-2011, 17:41
Trochę ciężko zrozumieć to, co piszesz, ale to będzie na osobny temat.
Wiesz, pisał o jakimś wyzywaniu rodziców, przejrzałem część filmiku, bo tyle, ile widziałem, wystarczyło mi.
Nie wiem czy ty go wyzywałeś od tych, rzekomo, rodziców, czy jak to wyglądało, Szkoda, że tego nie ma na filmiku.
Co do Disca, to widać, co on odwala. Szkoda, że takich ludzi przyjmują do Ekipy. Później ludzie się dziwią, bo gracze odchodzą.
.:Hugo:.
23-08-2011, 17:44
No właśnie.. Dzięki, że przy okazji wspomniałeś o mnie.. :D.
Poprostu pekowałem się w city i ernii mnie bił uciekając z noobkami to z tego, że mnie denerwował napisałem do niego "jestes zerem" i tak napisałem pare razy, po czym dostałem bana od Disca za deskrusywne...
Wyjebać disca z POSADY!!!!!!!!!!!!!
Co do tego filmiku to prawie nic nie widać :d
Ale zgodze się z Toba co do nie których np jak by nie Caav to Jihad by nie istniało :D
John Cena
23-08-2011, 17:49
Widać że Disc nadużywa gma,powinni go usunąć ze stanowiska jak najszybciej
Franco de la Pucio
23-08-2011, 17:52
Beka z ciebie i z disca. Obydwoje jesteście siebie warci. Według mnie administracja nie potrafi wybrać dobrych osób na stanowiska gmów, czy tutorów.
Btw. gm ma prawo zbanować całe konto, o czym pisał Sherlok w temacie 'Pogromcy mitów, wydanie podkarpackie'.
1) Nie zgodę tylko zapytałeś czy możesz dodać, powiedziałem, że jeżeli masz dowody to możesz dodać - wolność słowa, aczkolwiek o odwołaniu od bana decyduje Disc, bo on przydzielił bana.2
2) Ja myślę, że każdy swoje obowiązki po prostu wypełnia jak potrafi, jak chce.
Ja np. nie czuję obowiązku odpisywania na raporty czy pomocy z czymś ... Po prostu lubię to robić i staram się przynajmniej trochę czasu dziennego poświęcać dla serwera - w miarę możliwości.
Co do awansu na GameMastera ... Do czego mi on ?
Ranga nie świadczy o osobie - zapamiętajcie to !
Mam Senior Tutora, prawo banowania, najazdów - to mi wystarczy w zupełności.
Jeżeli się uda to może w przyszłości po prostu awansuje, ale ranga Seniora mnie jak najbardziej satysfakcjonuje.
O awansie decyzję podejmuje ekipa, ponieważ to ona nadzoruje pracę całokształtu zespołu. :)
Sobie zazartowalem, ze uzywam wosso na utevo gran lux na rooku. On cos tam pobelkotal i zaraz (twoja postac zostala zbanowana za macro/bot Astonek Rook ) w sumie to dla mnie tylko gra ale zal mi Go za duzo sobie pozwala. A to, ze mial (zly dzien) to nie zwalnia od takiego zachowania. Bylbym za tym zeby Go wywalic z Posady.
Taka sytuacja nie jest po raz pierwszy... Disc sie po prostu czuje bezkarny na APO poniewaz Tygrys go zawsze poprze. Jak dla mnie to On juz dawno powinien zostac wyrzucony z Ekipy APO.
Disc przesadza to prawda, ale poniesie za to kare. ;)
First Boonek
23-08-2011, 18:41
No wiesz na jego miejscu tez bym nie reagowal jakby ktos wyzywal pokemona ktory kazdy wyraz pisze Wielka Litera ;[
dobrze zbuj tak trzymac XD
<Magiczny>
23-08-2011, 19:12
No wiesz na jego miejscu tez bym nie reagowal jakby ktos wyzywal pokemona ktory kazdy wyraz pisze Wielka Litera ;[
dobrze zbuj tak trzymac XD
Jestes za nim, bo przez caly czas lizales mu dupe XDD
@t
Od poczatku wiedzialem, ze administracja popelnila blad. Niedojrze, ze daje bany za 'przeklniecie' to jeszcze sam to robic XD
Wyjebac go na zbity ryj jak najszybciej.
Vronixik
23-08-2011, 19:45
Disc idz na emeryture ;) I daj sobie spokój z Tibia. Jak CB ludzie denerwója w tibi to nie graj w to ;(
Disc idz na emeryture ;) I daj sobie spokój z Tibia. Jak CB ludzie denerwója w tibi to nie graj w to ;(
Hehs. Uje nie kreskuje :D.
#Powiem szczerze nigdy nie byłem przeciwko Discowi. Oglądnąłem cały film i rzeczywiście, są równi i równiejsi, o Caavie i Zarexie nie wspomne .
Precision
23-08-2011, 20:01
Najłatwiej wyolbrzymiać jaki to Disc nie jest. Dobrze wypełnia obowiązki tutora i to się liczy. Posiadamy pozycję - ok, ale to nie znaczy że musimy stać na baczność i być mega poważni. Pożartować można i się pobawić, ludzie to jest gra.. Co do tego dowodu w postaci filmiku nawet nie mam zamiaru oglądać. Widziałem co działo się na Game-Chat i nie będę już tego komentował, Disc słusznie postąpił i zgodnie z zasadami oraz regulaminem (http://www.armia.toproste.pl/regulamin/).
Kimus The Master
23-08-2011, 20:30
Każdy z GM"ów ma swoje za uszami jeden robi sobie przypaly inni dziala cicho i spokojnie.. ja osobiscie to pierdole bo i tak nasze wypowiedzi nic tutaj nie zmienia..
Zarexoholik?
23-08-2011, 20:52
#topic
Piszesz każdy wyraz z dużej litery, jesteś konfidentem. : (
Skoro sobie na za dużo pozwalałeś to zostałeś ukarany. Czego się spodziewałeś? Że da ci kicka? :O
Mis Push Upek
23-08-2011, 21:23
Czego się spodziwałeś?
Naucz się pisać, a dopiero później poprawiaj innych. Przyda Ci się przed sesją poprawkową.
Co do tematu. Zawsze było tak, że ktoś z ekipy pomagał jakiejś osobie lub grupie osób. Tak to już jest, kolegom zawsze się idzie na rękę. ;) Zatem takie tematy nie mają sensu, problem nie zniknie.
Lethornek
23-08-2011, 21:26
Co do Disca, nic do niego nie mam osobiście jak dla mnie jest spoko, gdy nie wiedział jakie moby postawić na najazd na rooku to poprostu pytał, mało kto by się zdał na propozycje przeciętnego gracza.
Z tego co widzę na filmiku czy na ss to racja, nie powinien tak robić i powinien być sprawiedliwy zarówno dla swoich znajomych ( nie można mu zakazać gadania z normalnymi graczami ) jak i dla tych którzy są mu obojętnie czy nawet jeśli grając zwykłym harem ktoś zaszedł mu pod skórę.
psyhol_psyhol
23-08-2011, 21:44
Dla Was Wszystkich Pisze Jak Mi Sie Podoba Tak Do Tematu
Chodzi O To Jak Disc Zachował Sie Wobec Mnie Nie Obraziłem Go Zbanował Mi Konto Na Acc Na Dwa Tygodnie Bo Pisalem Mu Nie Na Rączke ? Sory Nawet Desire Napisał Ze By Dał Upomnienie Lub Poprostu Zignorował Zreszta Nie Tylko Mnie Zbanował W Dniu Wczorajszym Poleciały Bany Nie Szłuszne Innym Graczom Pomaganie Graczom Ma Być Wporzadku? Jezeli Ktoś Gnie Zasady Nalezy Sie Ban A Disc Nie Da Bo Erni To Dobry Kolega Cfaniastwo Na Filmiku i Kłamanie Ze Pisał Z Mortiisem Uwazacie Ze Jest OK Z Strony ST.? i Tak Jeszcze Po Za Tematem
Piszesz każdy wyraz z dużej litery, jesteś konfidentem. : (
Co Litery Maja Do Konfidenta ? :) Widać Ze Słabo Znasz Znaczenie Tego Słowa :)
A więc...
Z osobą Disc miałem kilka sporów, dostałem bana za auto manas (beka w chu*), gdyż postać stała z pz na exicie ale wiecie manasowało mnie(nadprzyrodzone siły). Gdy chciałem dowodów, oczywiście ich nie dostałem...
A co do APO panuje teraz tu wielki syf...
Dodać pragnę, że są osoby równi i równiejsi
Przypuszczam, że jakby napisał to ktoś (bez urazy) poczytalny, to może i ktoś rzuciłby na to okiem. Ja przykładowo, bardzo ciężko mam czytać Wiadomości Napisane Twoim Dziwnym Stylem Pisma. Ale pomińmy to. Bardziej chodzi o to, że tak na prawdę... z Twoich wiadomości ciężko jest cokolwiek zrozumieć. Jeżeli nie masz nic przeciwko, to proponuję (na spokojnie) napisać nowy temat, a ten przekazać do kasacji jakiemuś moderatorowi. Gwarantuję lepszy odbiór, bo zakładam, że te Twoje dowody są coś warte.
Co do tematu nie wiem, nigdy nie odczuwałem nadużywania funkcji osób ekipy. Może coś zmieniło się od czasów kiedy grałem, bo jakby nie było - gdy odchodziłem, to Caav miał ledwie tutora :p
Metaxa Grzesiek
23-08-2011, 23:04
Disc Zaczał W Dniu Dzisieszym Sie Popisywać Pokazywać To Co Nie On Nie Wspomne Tez O Tym Ze Jest Na Zawołanie Erniego... Najpierw Filmik A Potem SS http://www.youtube.com/watch?v=F1kNI9OqMGw http://www.youtube.com/watch?v=7V1DDvclUhEhttp://i51.tinypic.com/fdd63c.jpg
SS Jest Dowodem Tego Jak Trzyma z Ernim Erni Wyzywal Mego Koleszke Iriliuz Po Czym On Odpowiedział Dostał Bana A Erniemu Nic Sie Za To Nie Dostało Nie Jeden Raz Za Erniego Ktos Dostał Wlasnie Bana Od Disca.
Dostałem bana Na Acc Choc Nie Wiem Za Co Bo Mu Na Raczke Nie Powiedziałem Dostałem Za Obrazanie Choc Jak Widac Na Filmiku Nikogo Nie Obraziłem Jeszcze Pokazuje Jaki To Nie On Ze Moze Mi Usunąć Konto Disc"Nie strasz Nie Strasz Bo Sie Zesrasz" Komentujcie...
Na Temat Dostałem Zgode Od Rosire Powiedział Ze Jezeli Mam Dowody To Nikt Mi Nie Usunie Dowody Sa...
jol jol Ernii nadaje ; <
po 1 ten iriaz wyzywal mnie co zignorowalem nawet nie pisalem do disca czy innego gm'a /tutora bo mialem to w dupie ; ] stal w city widzial to dostal pewnie bana ; ) po drugie ten ss z pociagiem byl dosc dawno temu gdy zarex wbijal 3k edziem mogles pokazac wczesniej jak owy pociag skladal sie z 20 + osob ?! z reszta masz ssa zarexa jak edziem 3k wbija co jestesmy na gm island tygrys tez tam byl i co u niego tez mamy chody ? ; o
/ pozdrawiam Ernii ;]
Sorc Kingow
23-08-2011, 23:23
Moim zdaniem Disc jako Senior Tutor za dużo sobie pozwala tak szczerze mówiąc widziałem to na Game - Chatcie co to nie on, każdy sobie za żartował ze np: uzywa bota albo coś innego nawet ja tez i odrazu bana za destruktywne zachowanie , Jestem na TAK za wyjebaniem go ze stanowiska i zycze mu powodzenia jako gracz na Apo bez żadnej posady w ekipie po prostu bye bye
Może zaduzo sobie pozwala, ale należy mu dać szanse. (ostateczną) Albo się ogarnie albo wypad.. Bo szkoda żeby na APO któś pajacowal :>
Cadeon Teghas
23-08-2011, 23:53
Moim zdaniem pozbawienie tak niekompetetnej osoby stanowiska S Tutora, a raczej całkowite wywalenie go z ekipy APO by było przestrogą dla nowych i starych GM-ów/S tutów i Tutorów.
Jestem całkowicie na TAK, żeby wywalić Disc-a z ekipy APO, ponieważ bardzo często nadużywa swojego stanowiska. Mam takie samo doświadczenie z nim jak forumowicz Sorc Kingow. Nie można sobie swobodnie rozmawiać przy nim ani żartować.
Wywalić DISC-A! =)
Sorc Kingow
24-08-2011, 01:16
Najlepiej będzię jak ktoś założy ankietę czy wywalić Disc-a czy zostawić ale napewno będzię sporo osób za tym żeby go usunąć z posady na APO
thx za poparcie Cadeonowi
Franxi Druid
24-08-2011, 01:42
Ja Cie Krece Ale Glupio Sie Pisze Kazde Slowo Z Duzej Litery oOoOoO
Disc czy jak tam ci jest, nie przejmuj sie takimi dziecmi 7.6 , rób swoje i tyle ; o
Miej wyj***ane a bedzie ci dane, pjontka_/
Kowal'2.0
24-08-2011, 02:27
Nie pasuje? Nie graj :)! Proste :D
Witam wszystkich "hejterów" jak i normalnych graczy. :)
Dość często nadużywam pozycji? Wszystko okej tyle, że wczoraj pierwszy raz od 1.5 miesiąca zalogowałem do gry i na wejściu gracze zwyzywali moją matkę, na co nie będę pozwalać. Wyegzekwowałem Regulamin jak należy w tej sprawię. Co do ss'a jest to "pociąg" po wbiciu 3k lvl'a przez gracza Edzio First, niestety jak widać na screenie troszkę się rozwalił z 20 osób zostały 3. Ogólnie na screenie był Tygrys, Caav itp. Wszyscy z ekipy którzy byli online byli na ss'ie. Co do moich rzekomych układów z Ernii'm jest to śmieszne szczerze mówiąc na jakich podstawach rzucasz takie oskarżenia? Wywnioskowałeś to po tym, że piszę z nim bądź pomagam jeśli czegoś potrzebuje? Chyba jest to oczywiste, że to robię po to mam pozycję na APO. Rozmawiam z każdym graczem tak samo, śmieje się i żartuje. Nie mam zamiaru być sztywniakiem przez to, że mam pozycję sorry, ale taki już mam charakter jeśli ktoś dla mnie jest dobry ja dla niego również. Jeśli ktoś udaje chojraka i mnie wyzywa lub czuje się bezkarny łamiąc regulamin zostanie ukarany to chyba oczywiste... Jestem graczem starej daty, nie mam 16 lat i myślę troszkę inaczej niż większa część społeczności Armi. Co do graczy owszem znam tutaj dość sporo osób jeszcze z mojej pierwszej postaci która miała nick Zbuj i przyznaje się do tego bez bicia, co nie znaczy, że jestem stronniczy dla tych osób. Nie będę tutaj wymieniać nicków, ale już spora część moich "znajomych" się o tym przekonała dostając bana ode mnie. Czemu tak banuje? Przekonałem się na własnej skórze, że upominanie nie daje tyle co banowanie, ponieważ większość olewa upomnienia i na drugi dzień robi to samo. Możecie myśleć o mnie co chcecie mnie to zwyczajnie nie interesuje, nie czerpie żadnych korzyści z pozycji Senior Tutora na Apo robię to tylko i wyłącznie dla siebie i dla pewnej osoby, której obiecałem, że nie zawiodę na danej mi pozycji. Jeśli ktoś z Ekipy ma jakieś zastrzeżenia, proszę walić śmiało jeśli będzie taka potrzeba zrezygnuje aczkolwiek takiej nie widzę.
Ps. Sorry za składnie tego posta, ale jestem delikatnie zaspany i właśnie piję poranną kawkę oraz zabieram się do pilnowania.
Pozdrawiam Disc.
Jak dla mnie Disc po prostu dobrze wykonuje swoją pracę, a każdemu zdarzają się tzw. odchyły. Poza tym jakby nie patrzeć , ciężko z większością graczy wytrzymać , dlatego nie dziwie mu się , że tak czasami reaguję. ; d
Dla mnie tyle.
Sherlock
24-08-2011, 07:30
Zgadzam się z hejterami. Disc przesadza, pajacuje i nadużywa opcji, należy go spalić na stosie.
//zamykam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.