View Full Version : Itemy od danego lvl-a.
Witam,
czy nie wkurza was może to że 200 lvl biega z uw, s setem itd itp.?
Proponuję wprowadzić itemy od lvl-a. np. mamy klapy na które quest jest od 666 lvl, więc proponuję zrobić możliwość korzystania z nich od 666 lvl:)
Myśle że zlikwidowałoby to część allegro kidów. Ostatnio zrobiłem sobie nową postać i robie druida, po paru pojedynkach PvP, widzę że ponad 80% graczy 100-200 lvl ma conajmniej s seta i silver wanda;O
Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Prosiłbym o uzasadnienie swojej decyzji tak/nie każdego głosującego. Widze że jest 6 głosów i 6 uzasadnien na nie a 4 na tak i 1 uzasadnienie;( Więc czemu tak?;X
Daroo :(
24-08-2011, 17:11
Jestem na nie.
Jeśli ktoś ma eq to czemu by nie mógł z niego korzystać? przecież to jego eq. Może kupił na allegro, może ma z drugiego chara - ciebie to nie powinno obchodzić. A w pvp jeśli ogarniasz to zabijesz nawet kogoś z full eq.
btw. 17:13 Bershka: [98]: kupie yb/perfect amulet, eagle shield! / chyba dostawa z allegro doszła : )
Cadeon Teghas
24-08-2011, 17:12
Hmm.. Choć mam 1,5k+ lvl, i mi to nie wadzi, to myślę że to dobry pomysł
@Daroo
Mógłby ale dopiero na danym lvlu. W PvP nie jestem królem ale coś tam potrafie:)
@2UP
A kto Ci powiedział że nie mam 2 postaci? "Ostatnio zrobiłem sobie nową postać i robie druida"
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie zaczołem grę od nowa tylko zrobiłem nową postać!
@Turoczek
Wybacz, ale nie grałem w Metina więc mógłbyś pisać jasniej.
Lethornek
24-08-2011, 17:16
Ale to jest jeden z uroków Tibi 7.6, jeśli chcesz mieć itemy od lvla, zapraszam na rl tibie lub nowsze OTS'y.
jestem na nie, jeśli miałbym dobre eq i chce zacząć od nowa to sobie przełoże bo tak chce, proste.
TuRoczeK
24-08-2011, 17:23
Ogarnij się, to nie Metin2! Nie rób z Apo Metina!
Zdecydowane nie ..
Jestem na nie!
To twoja sprawa ze nie masz eq; )
Zarexoholik?
24-08-2011, 17:37
Jestem na NIE, bo mocą napędową tego serwera są allegrokidy. :)
Też jestem na Nie ;D
Mi to nie przeszkadza :)
Zgadzam się z SoniQ. Jak chcesz mieć eq to zarób Sobie albo jak nie masz wyjścia to kup kcc ;D
John Cena
24-08-2011, 18:02
Tak jak większość jestem na nie,ponieważ np sprzedam postac i kupie sobie eq na 2 chara np zalóżmy 200 lvl to co nie moge eq zalożyć....Dla mnie bez sensu
KePuczasta
24-08-2011, 19:15
czy nie wkurza was może to że 200 lvl biega z uw, s setem itd itp.?
A ty co?! Zazdroscisz ze oni maja a ty nie..? 200 lvl z uw itd to zazwyczaj sa gracze ktorzy maja wyzsze lvl ale dla rozrywki graja sobie low lvl albo allegrokidy...
Jesli nie należysz do tych pierwszych, to nie placz tylko przyłącz sie do tych drugich... -.-
Elton...
Ofc. NIE!!
Dobrze by bylo... Oczywiscie jestem na tak... Bo to troche wkurzajace jak taki 100 lvl biega z full eq i 100 vs 100 to ten bez eq nie ma zadnych szans. To tylko 1 kwestia.
Delorian17
24-08-2011, 19:34
Jestem na Nie!
Dlaczego mam na głównym charze full eq, chce sobie np teraz pograć ekiem, biore przerzucam eq i mam, a nie bedę się męczył z jakimś m turbanem :D
Co cię interesuje, że włożę sobie na noobchara full eq z głównej postaci? Stać mnie to mogę na tym skorzystać... Nie moja wina, że na niższych lvlach to właśnie eq odgrywa główną rolę w pvp. Jest dobrze, nic nie zmieniać. Jestem na nie.
Jestem zdecydowanie na nie. Niektórzy wbijają duże lvle, po czym zakładają nową postać bo chcą odejść od tamtej, i przerzucają eq by sobie ułatwić grę. A to, że znajdą się dzieci allegro, to już nic na to nie poradzisz.
O tak. Wczoraj szedlem expic z eq na m szkielety.
Az zaczalem sie smiac gdy 460 lvlem zabilem 720 ED...
Przyda sie ograniczenie na itemy typu UW.
O tak. Wczoraj szedlem expic z eq na m szkielety.
Az zaczalem sie smiac gdy 460 lvlem zabilem 720 ED...
Przyda sie ograniczenie na itemy typu UW.
Po co robić takie zamieszanie ?
Itemy są po to żeby z nich korzystać..
Ludzie nie róbcie z Apo Rl Tibi.
Taa, a później będzie płacz, że ceny itemów spadły. c; Jestem na nie.
Nie, Dlaczego?
Ponieważ gram sobie takim 2000lvl i eq mam potem sprzedaje takiego 2000lvl i gram od nowa z eq, którego nie mogę założyć głupota :confused:
to nie tibia RL.
ogólnie już kiedyś taka propozycja była i jak by zrobili osobno sork/pall/knight.drut . pomyślałeś o roku? w p set by latali.
Orson_Pall
25-08-2011, 10:13
ja jestem na nie oczywiscie ^^ Skoro dorobilem sie eq, to moge uzywac go na jakim lvlu mi sie tylko podoba; a jesli chodzi o allegro kidow- w prawie kazdej grze ludzie kupuja pieniadze na allegro, zeby szybciej sie wyexpic, i nikt im tego za zle nie ma, tylko w tibi od zawsze sa spiny o allegro ^^
Domcio Old
25-08-2011, 10:52
oczywiscie jestem na nie... jezeli masz eq to co mam czekac do 666 lvl zeby zalozyc klapy...
propozycja jest zbedna, nawet jezeli by takie cos wprowadzili to by byl taki fajny spam na forum ze nie pytaj :<
Sir Krystian
25-08-2011, 11:59
Nie jeżeli allegro kidy maja full eq to chyba nie nasza wina ze wydaja zl na gre??? Nie twoj portfel przeciez.A co do tego to nie tibia 8+++++++ zeby dawac ograniczenia lvlowe.NIE
PokerowyKoc
25-08-2011, 12:15
Nie ma sensu już tego zmieniać. Na NIE.
To jest ots a nie real.
Waylader Druid
11-09-2011, 11:58
Fajny pomysł Np . Koleś ma 100 lev zaczyna podchodzi do niego 30 i go deda ? WTF?
No tak. Wbiłem sobie 1500 poziom, chce zrobić nowego chara i od 15 poziomu doświadczenia biegać w pełnym wyposażeniu ale nie mogę?! Zarobiłem na ten przedmiot więc chyba mogę go używać na jakim levelu chce?
# jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.