PDA

View Full Version : Nokia N81 Problem

Simba1
25-08-2011, 06:57
Witam mam problem z Nokią N81 , gdyż W swoim domu nie mam zasięgu . Wyjde na zewnątrz i odrazu jest . U mojego znajomego byłem w domu też miałem zasięg . Nie rozumiem czego w tym telefonie nie mam u siebie zasięgu . W innych telefonach zawsze miałem..

Operator : Plus

Ustawiałem nawet w ustawieniach że na sieć plusa żeby łapało zasięg , 3g ustawiłem . Ale w domu bez zmian z zasięgam .

Prosze o pomoc:o:o:o;)

Azielu$
25-08-2011, 10:03
Możliwe, że mieszkasz w schronie przeciwatomowym. Grube betonowe ściany blokują sygnał. :< Mam nadzieję, że pomogłem.

Simba1
25-08-2011, 11:21
No mieszkam w bloku mieszkaniowym, a u znajomego w bardzo podobnym bloku tej samej budowy. 3 bloki dalej mieszka i u niego mam zasięg. ;/ . A tylko ja w domu nie mam zasięgu , pierwszy taki telefon mam że nie mam zasięgu w domu.. ;/

Arab
25-08-2011, 12:32
Możliwe, że mieszkasz w schronie przeciwatomowym. Grube betonowe ściany blokują sygnał. :< Mam nadzieję, że pomogłem.

HAHAhahw w schronie przeciwatomowym XD!

Po prostu idz z nim do naprawy :D

Simba1
25-08-2011, 12:33
Ta do naprawy ? ..

Jak jedynie nie mam zasięgu w moim mieszkaniu całym . W innych domach mam wszystko ładnie.. ;/

Poziomek :P
25-08-2011, 14:45
Może coś zakłóca ci sygnał?

Palldino
25-08-2011, 18:21
Ta do naprawy ? ..

Jak jedynie nie mam zasięgu w moim mieszkaniu całym . W innych domach mam wszystko ładnie.. ;/

idź sprawdź u sąsiada czy będziesz miał zasięg :O :D

Metaxa Grzesiek
13-09-2011, 19:41

haahah :D

nie tylko gruby beton nie przepuszcza fal ;] moze metalowa puszka ?:dd
jest pewnie tak jak poziomek napisal cos zakloca ci sciaganie fal z nadajnika