PDA

View Full Version : Devixx- moderator czy kto?

Pospek^
25-08-2011, 16:30
http://img153.imageshack.us/img153/3923/132oo.png

Dostałem ostrzezenie za to ze pisałem w temacie "Kesza" nie gz.

Napisałem raz - usunal mi posta

Napisałem drugi raz - usnal mi posta.

Napisałem trzeci raz - dal ostrzezenie.

Czy ten -ciach- mysli ze w kazdym temacie bede pisal "GZ, najs lvl, jestes zajebfajny" ?

Ekipa ogarnie kogo bierze.

Lethornek
25-08-2011, 16:33
Często słyszę że właśnie z Devixem jest coś nie tak, ja osobiście nie miałem z nim żadnego sporu

Arcano Druid
25-08-2011, 16:35
Nie pamietam gdzie to bylo ale napisane jest "Zakaz pisania komentarzy typu "nie gz" itp."

I Ty sie dziwisz ;P

Pospek^
25-08-2011, 16:38
LOL? XDDDD

Jesli ktos zaszedl pod skore to mam pisac gz??? No co ty.

Zwłaszcza ze napisalem nie gzw dziale screeny i dostalem za nabijanie postów XDDDD

Keszuwa
25-08-2011, 16:39
Akurat kto jak kto, ale Devixx zajebiscie sie spisuje jako moderator. Nie faworyzuje kumpli. Znam sie z Devixxem, ale kiedy przesadzilem w temacie dostalem warna, wiec nie wiem ocb.
A skoro lamiesz regulamin, twoj post zostal usuwany kilka razy, wiec sie nie dziw. Gz gogo 3k lvl.

Heaven
25-08-2011, 16:41
To jeszcze dostaniesz kartkę za obrazę administracji.

Nie wiem jak teraz, ale dawniej w jednym z podklejonych tematów w dziale Screeny (jak był ten dział) 7.6 było napisane że jeżeli ktoś ma pisać "nie gz" to niech nie pisze posta, bo post będzie kasowany lub warn.

Pospek^
25-08-2011, 17:01
To jeszcze dostaniesz kartkę za obrazę administracji.

Nie wiem jak teraz, ale dawniej w jednym z podklejonych tematów w dziale Screeny (jak był ten dział) 7.6 było napisane że jeżeli ktoś ma pisać "nie gz" to niech nie pisze posta, bo post będzie kasowany lub warn.

Jebie mnie to? Jakiej administracji? Moderaotra? pfff..

Chodzi o to , ze jesli ktos napisze nie gz przyjacielowi "administracji" to wielkie halo jest, popatrz na moj temat. Ile jest " nie gz" , tylko ze mnie to akurat wali xd

Bo po to gralem zeby bylo z kim sie walic , niz szukac przyjaciol w grze _/

Dalej sugeruje, ze ostrzezenie niesluszne a Devixx nie wie po co mu moderaotr

Lagga v3
25-08-2011, 17:09
Heaven
Tak, mogę Ci wytłumaczyć. Dział "Prezentacje graczy" jest przeznaczony do wstawiania zdjęć z postaci, oraz komentowania ich. Jeżeli ktoś w temacie w tym dziale urządza sobie rozmowę, to posty są kasowane. Rozmawiać można na PW, Wiadomości Odwiedzających, GG, Skype i inne tego typu rzeczy.
Było pisane nie raz, że jeżeli ktoś ma pisać posty typu "nie gz" itp. to żeby sobie darował bo i tak to będzie usunięte.

(cytat z mojego profilku )
beka , gorzej niż za komuny xdd

Devixx
25-08-2011, 17:26
"Piszemy tylko i wyłącznie posty wnoszące coś do dyskusji. Wszelkie wypowiedzi typu 'Thx, dzięki, spoko' mogą zostać bez ostrzeżenia usunięte przez moderatora."

Usunąłem Twojego pierwszego posta - przymknąłem oko.
Usunąłem Twojego drugiego posta - też przymknąłem.
Wtedy napisałeś trzeciego posta i wlepiłem Ci karteczkę za nabijanie. Skoro Twoje wypowiedzi zostały skasowane 2 razy, więc oznacza to, że coś było z nimi nie tak, lecz nie - Ty postanowiłeś napisać trzeciego. Jeżeli masz pretensję o kolor kartki - wcześniej dostałeś już upomnienie, tym razem należał się warn.
Nie wjeżdżaj mi ze stronniczością, ponieważ gra i forum to dla mnie 2 oddzielne tematy.
Co do nazwy tematu - widzę trudno zauważyć 1 napis i 1 kolorową rangę 'Moderator' :/

Jeszcze jedna sprawa - tak Moderatorzy tak jak Cleanerzy nalezą do grupy 'Administracji forum'

P.S
Edytuj posty.

@Edit
Wiedziałem, że znów zaczniesz dyskutować więc zatrzymałem sobie asa w rękawie c(:
Według regulaminu działu 'Prezentacje Graczy' - "Każdy post musi zawierać przynajmniej 40 znaków i zabrania się pisania typu: "znakiznaki..."."
W Twoim wypadku post wyglądał następująco :

Yyyyyyyy??? Nie gz......

Mam nadzieję, że sam się domyślisz o co chodzi. Dalsza dyskusja nie ma sensu, więc zamykam temat. Jeżeli dalej masz jakieś wątpliwości - napisz do kogoś z wyższą rangą.
And btw, sam nie mogę sobie usunąć pozycji.

Pospek^
25-08-2011, 17:41
"Piszemy tylko i wyłącznie posty wnoszące coś do dyskusji. Wszelkie wypowiedzi typu 'Thx, dzięki, spoko' mogą zostać bez ostrzeżenia usunięte przez moderatora."

Usunąłem Twojego pierwszego posta - przymknąłem oko.
Usunąłem Twojego drugiego posta - też przymknąłem.
Wtedy napisałeś trzeciego posta i wlepiłem Ci karteczkę za nabijanie. Skoro Twoje wypowiedzi zostały skasowane 2 razy, więc oznacza to, że coś było z nimi nie tak, lecz nie - Ty postanowiłeś napisać trzeciego. Jeżeli masz pretensję o kolor kartki - wcześniej dostałeś już upomnienie, tym razem należał się warn.
Nie wjeżdżaj mi ze stronniczością, ponieważ gra i forum to dla mnie 2 oddzielne tematy.
Co do nazwy tematu - widzę trudno zauważyć 1 napis i 1 kolorową rangę 'Moderator' :/

Jeszcze jedna sprawa - tak Moderatorzy tak jak Cleanerzy nalezą do grupy 'Administracji forum'

P.S
Edytuj posty.

Ja nie napisalem "Thx,dzieki,spoko", tylko mój post tyczyl sie wbicia lvla przez tamtego gracza. Npisalem nie gz - to sie tyczy tego, ze nie gratuluje, wiec o ci biega? Nie wiesz co robic z tym modkiem, usun go sobie, napewno mozesz . Jak nie, napisz ekipie.

Nie zrozumiales nazwy tematu? Nie chcialem klnąć juz na starcie ; [