View Full Version : Prawdziwy Uliczny RPK OD ZAWSZE NA ZAWSZE
swiety mikolaj
26-08-2011, 02:24
http://www.youtube.com/watch?v=JF12cgifV3k
DDK RPK FEAT. BONUS RPK, HIPOTONIA, SONGO OMERTA - OD ZAWSZE NA ZAWSZE ( Official Video )
czekam na hejty, jak dla mnie konkretny towar
1.St Nielegal
26-08-2011, 11:00
"Od zawsze na zawsze tylko zajebisty towar"
zajebiste:D
Zarexoholik?
27-08-2011, 01:51
Jak dla mnie za dużo wulgaryzmów. Co to za nołnejmy z żałosnym przekazem... : (
Kojarzy mi się to z firmą, pewnie oni współpracują z nimi, nawet jeden jest podobny do Popka.
Franco de la Pucio
27-08-2011, 02:01
Flow tragiczne, przekaz zerowy, teledysk beznadziejny, bitu nawet nie skomentuję.
Tumanbuga
27-08-2011, 09:45
Chciałem tu już puścić hejta ale podejdę inaczej do sprawy , niech sobie robią co chcą , chociaż nie rozumiem konsumentów tej muzyki to słuchanie tego to już kwestia gustu i nie porównujmy tego do żadnego rapera. Dziwi mnie tylko , że oni mówią w większości o rzeczach oczywistych i siedzi pózniej taki gimbus w koszulce i już niebiescy mają powód żeby się doczepić , beka.
Skryper.!
28-08-2011, 17:31
Tego typu rap nie przyjmie sie w srodowisku tibijczykow, ktorzy wiekszosc zycia spedzaja przed komputerem w domu lub od czasu do czasu z lamusami na osiedlu.
Jak dla mnie konkretny towar [2]
Tego typu rap nie przyjmie sie w srodowisku tibijczykow, ktorzy wiekszosc zycia spedzaja przed komputerem w domu lub od czasu do czasu z lamusami na osiedlu.
bo co ***** nie maja przypalu na psach za swoja wlasna glupote to juz sa gorsi od kryminalu i patologii?
bo co ***** nie maja przypalu na psach za swoja wlasna glupote to juz sa gorsi od kryminalu i patologii?
Nie po prostu osoby zamknięte w sobie spędzające sporo czasu w domu nie skumają tego przekazu i tej muzyki tak jak osoby które przesiadują na dzielni ciągle. Ja aktualnie nie przesiaduję często na dzielni z powodu braku czasu , kobieta , praca , nauka ale całe życie wychowałem się na dzielnicy wśród różnych ludzi spędzając tam czas kiedy tylko otworzyłem oczy. Szama i pocisk w plener. Wracało się by coś zjeść a już ziomek czekał pod domem. Nie hejtuje tutaj czy coś w tym stylu ale osobom spokojniejszym ciężej ten przekaz odebrać i odbierają to zazwyczaj jako napinkę i kozactwo. Owszem każdemu może nie podobać się bit , twarze , głoś ale przekaz rozumieć to coś innego. Ja wychowałem się na podwórku spędzając bardzo mało czasu przed kompem no ale to już nie zagłębiajmy się. Pozdrawiam wszystkich kumatych
swiety mikolaj
29-08-2011, 19:51
jakby nie patrzec, ulica zawsze będzie jeb** psy.
Bo jak moze byc inaczej, jeżeli uliczni wychowankowie żyją głównie z tego, że jądą wbre prawu, władzy i ogólno przyjętych zasadach przez państwo...
Wiec ocb lamusie
jak zawsze ddk rpk bonus pojechali po pelnej bandzie!
Kapitan Alkohol.
30-08-2011, 00:05
A co ma internetowa gra w którą się gra do tego jakiej muzyki się słucha ? Po raz kolejny dojebałeś wielki anty tibijczyku, który w swoich czasach świetności był po 14h online.
Nie po prostu osoby zamknięte w sobie spędzające sporo czasu w domu nie skumają tego przekazu i tej muzyki tak jak osoby które przesiadują na dzielni ciągle. Ja aktualnie nie przesiaduję często na dzielni z powodu braku czasu , kobieta , praca , nauka ale całe życie wychowałem się na dzielnicy wśród różnych ludzi spędzając tam czas kiedy tylko otworzyłem oczy. Szama i pocisk w plener. Wracało się by coś zjeść a już ziomek czekał pod domem. Nie hejtuje tutaj czy coś w tym stylu ale osobom spokojniejszym ciężej ten przekaz odebrać i odbierają to zazwyczaj jako napinkę i kozactwo. Owszem każdemu może nie podobać się bit , twarze , głoś ale przekaz rozumieć to coś innego. Ja wychowałem się na podwórku spędzając bardzo mało czasu przed kompem no ale to już nie zagłębiajmy się. Pozdrawiam wszystkich kumatych
Problem jest taki że taka muzyka nie ma zbyt dużego przekazu. To jak na dzielni jest ciężko to już tak oklepany temat że nie chce się tego słuchać. Non stop nawijanie o tym jak to psy ścigają małolatów, jak sie jara trawe, pije browar ...
#top
Nie podoba mi się to całe RPK. Nie wiem czemu ale ich muzyka przypomina mi firme czy inne tego typu gówno. Nie hejtuję, bo jeżeli komuś się podoba takie coś to niech sobie słucha mi się to osobiście za cholerę nie podoba.
Tumanbuga
30-08-2011, 08:31
jakby nie patrzec, ulica zawsze będzie jeb** psy.
Bo jak moze byc inaczej, jeżeli uliczni wychowankowie żyją głównie z tego, że jądą wbre prawu, władzy i ogólno przyjętych zasadach przez państwo...
Wiec ocb lamusie
Widzisz , ja jak widze policję/straż miejską chowam browar do plecaka czy gdzieś , przychodzą , zobaczą , że jesteś w miare normalny , nie pompujesz się i sobie pójdą , pamiętaj , że to wszystko ludzie , jak ich nie wkurwisz to nie będą bez powodu cie trzepać. A taki ulicznik pokaże faka/krzyknie coś/będzie pyskował/bluzka HWDP i miejscówka spalona. Proste jak budowa cepa , zresztą policji nie da się zwalczyć bo to za duża instytucja , taka nienawiść gówno da , nie ruchać sobie przypału i tyle.
Skryper.!
30-08-2011, 08:51
A co ma internetowa gra w którą się gra do tego jakiej muzyki się słucha ? Po raz kolejny dojebałeś wielki anty tibijczyku, który w swoich czasach świetności był po 14h online.
Problem jest taki że taka muzyka nie ma zbyt dużego przekazu. To jak na dzielni jest ciężko to już tak oklepany temat że nie chce się tego słuchać. Non stop nawijanie o tym jak to psy ścigają małolatów, jak sie jara trawe, pije browar ...
#top
Nie podoba mi się to całe RPK. Nie wiem czemu ale ich muzyka przypomina mi firme czy inne tego typu gówno. Nie hejtuję, bo jeżeli komuś się podoba takie coś to niech sobie słucha mi się to osobiście za cholerę nie podoba.
Zapomniales dodac dlugowosy Krystianku, ze na tym koncie grala 1/3 NLN ;(
Jak bana dostalem to strasznie sie dzieci cieszyliscie;)
Tak poza tym juz nie rapujesz? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Kasowac dzieci mody co staja przed mikrofonem
Ryśku xD
30-08-2011, 09:46
Fajny , kawałek choć boli mnie to że dużo wulgaryzmów .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.