PDA

View Full Version : Disc.

Daroo :(
26-08-2011, 11:25
Witam.
Oczywiście to jest następny temat krytykujący zachowanie Disca :<
Chciałbym żebyście coś z nim zrobili, poprostu on się nie nadaje na GM'a.
Banuje za byle głupoty, faworyzuje swoich kolegów i ma wyjebane na graczy, byle tylko zbanować.
Jego zachowanie doprowadza do tego, że pewnie nie jeden gracz odszedł z APO (jak już wspomniałem na początku to nie pierwsza skarga na niego).
Nie można z nim w ogóle pogadać, myśli że każdy gracz zna cały regulamin na pamięc, nawet nie chce wyjaśnić dokładnie powodu zbanowania. I ofc. przy tym jak ktoś ma jakąś sprawę to on woli sobie pogadać na game chacie niż odpowiedzieć na reporta. Chciałbym abyście coś z nim wreszcie zrobili.

Do tematu dodaje sondę.

@down

Nie wkurzyło mnie to, że dałes mi bana tylko to jak mi odpowiedziałeś na pytanie dlaczego go dostałem.

btw. gm czy st - jedno i to samo.

@Saru
A gdzie ja napisałem ze ma siedzieć 24h na dobe i odpisywać na raporty?
Napisałem o tym, że on siedzi na gc i sie kłóci z jakimiś noobami, a na raporty w tym czasie nie odpisuje no bo przecież to ciężko robić dwie rzeczy naraz.

@Blatow
Napisałem ze sprzedam sms 10~zł, chodziło mi bardziej o kod pacc, no ale dobra, źle napisałem i mam bana nie płacze o to, chodzi mi w jaki sposób Disc rozmawia z graczami, swoją arognacją odrzuca ludzi od gry..

@Splaxor, zanim coś napiszesz to przeczytaj co ja tutaj pisze okej?
@Splaxor2 Akurat nie chodziło mi w tym przypadku o tego bana lecz mojego wcześniejszego który był wg. mnie niesłuszny lecz nie chciało mi się nic pisać.

Jest taki fajny dział "Skargi i odwołania" dlaczego nie skorzystasz z niego? / Splax

Porównam pracę innych s tutów do pracy Disc'a - Precision odpowiada prawie na każdy report, pomaga graczą jeśli mają jakiś problem, Rosire tak samo jak Precision + szuka róźnych oszustów, a Disc to coś w stylu "o wejde sobie pobanuje może dogonie statystykami banów Magika, mam wyjebane na tych wszystkich noobów z APO przynajmniej będzie, że coś zrobiłem"

PS. a jeśli chodzi o dowody to zapraszam kilka tematów niżej są tam filmiki zrobione przez kogośtam.

Disc
26-08-2011, 11:28
Nie nadaje się na GM'a bo nim nie jestem. :(
Dostałeś bana, bo sprzedawałeś za rl kase wyjaśniłem Ci to dokładnie na RRV.
Faworyzuje wszystkich, rozdaje im item i free bany.
Pozdrawiam Disc.
@up
Co mam Ci napisać, że bardzo mi przykro iż musiałem nałożyć na Twoją postać blokadę, ponieważ złamałeś z niej regulamin? Napisałem Ci jasno i wyraźnie, że oferowałeś sprzedaż/kupno za rl kasę i za to dostałeś bana, wiec o co Ci chodzi człowieku? Już mnie męczą te Wasze bezpodstawne oskarżenia, których nawet nie możecie poprzeć dowodami, bo zwyczajnie nic takiego nie ma miejsca. Chyba, że jesteś kolejnym z serii "Disc faworyzuje graczy!" i jako dowód wrzucisz ss jak stoję obok jakiegoś gracza...
Peace \../

Saru
26-08-2011, 11:33
Ogarnij się .. Co on ma robić 12 h na tibi być i odpisywać na smieszne raporty ?

wez przestan .. Jakbyś był tutorem po dniu byś zrezygnował .

Blatow
26-08-2011, 11:33
Handel/Wymiana Postaciami

Zabronione jest wszelkiego rodzaju oglaszanie checi handlu/wymiany postaciami! Tutaj nie ma ostrzezen i usprawiedliwien. Bana dostaje sie nawet za jednokrotne wyslanie takiej oferty (patrz też: "Co może GM/Tutor?").

Wyżej przedstawiłem fragment interpretacji regulaminu.
Jeżeli faktycznie Disc 'faworyzuje' znajomych i przydziela bany krótko mówiąc za nic to proszę o przedstawienie w tej sprawie dowodów, a nie jakieś oskarżenia niepoparte dowodami.

Takie zachowania naprawdę zniechęcają zespół do pracy...

Jeżeli chcesz odwołać się od przydzielonej kary napisz po prostu w dziale przystosowanym do ODWOŁAŃ, wytłumacz to jakoś zachowując kulturę osobistą i na pewno wtedy także wszystko nabierze innych 'kolorów'.

Splaxor
26-08-2011, 11:38
Disc czy tu chodzi o gracza Paso, który napisał,
11:08 Paso: [1219]: sell sms 10zl za darmo orange!

Jeżeli nie wierzycie macie SS:

http://img41.imageshack.us/img41/2840/paso.png (http://imageshack.us/photo/my-images/41/paso.png/)

Jeżeli uważacie, że SS nie jest dowodem to mam również filmik z tą ofertą na trade.

Osobiście zgłosiłem reporta i odpowiedź Disca była byskawiczna.

Disc nie nadaje się do ekipy serwera bo dał Ci bana. Rozumiemy Twoją frustrację, ale pamiętaj, że to nie Ty decydujesz kto przychodzi i odchodzi od ekipy.

@edit
Daroo ogarnij się. Napisałeś, że banuje za byle głupoty, a teraz twierdzisz, że ban był słuszny bo źle napisałeś. Ja myślę, że chciałeś wykorzystać temat gdzie gość napisał jak zdobyć 10 zł w orange za free. Chciałeś sprzedawać takie info za kcc. Temat z tym ogłoszeniem został usunięty.

Saru
26-08-2011, 11:39
Wyżej przedstawiłem fragment interpretacji regulaminu.
Jeżeli faktycznie Disc 'faworyzuje' znajomych i przydziela bany krótko mówiąc za nic to proszę o przedstawienie w tej sprawie dowodów, a nie jakieś oskarżenia niepoparte dowodami.

Takie zachowania naprawdę zniechęcają zespół do pracy...

dokładnie :D .

#będziesz mieć dowody to płacz ..
zamiast oskarzac bezpodstawnie , to graj w tibie .

Arab
26-08-2011, 11:54
Masz racje XD jak byś napisał, że sprzedasz kod pacc to byś z pewnością nie dostał Bana :D

Hide
26-08-2011, 12:11
jak widać bana dostałeś słusznego więc się ogarnij człowieku :<
a co do disc'a, według mnie jest ok, miałem okazje z nim pogadać dziś i nie mam żadnych zastrzeżeń, tak jak reszta ekipy, z żadnym nie miałem problemów i nie wiadomo czego, da się na spokojnie pogadać itd. .
faworyzują kogoś? nie, potrafią się tylko dogadać z tą osobą i nie utrudniają sobie życia.

weźcie się ludzie za siebie i przestańcie pierdolić takie farmazony, które zasyfiają forum, działają na nerwy innym i pokazują wasz skrajny kretynizm. Dostałeś bana, był powód, ponieś konsekwencje i zmień się.

Tyle starczy, :> tak jeszcze dodając do ekipy, usuwajcie takie bezmyślne tematy

SoniQ
26-08-2011, 12:13
saru naucz się edytować posty, a nie je nabijać. : /

@t

na tym serwerze zawsze była faworyzacja i to sie nie zmieni. : |

co do Disca to robi co robi niestety z negatywnymi skutkami. : (

Daroo :(
26-08-2011, 12:14
Powtarzam poraz kolejny w tym temacie!!!!!!!!

Nie chodzi mi o bana! I wysylam reporta od teraz na tych którzy będą o tym pisać.

@down
Na Ciebie już idzie raport za nabijanie postów. Pozdrowienia.
13 postów dzisiaj juz nabiłeś a dopiero 12, ogarnij się.

@Disc
Chcę żeby ludzie dyskutowali o tym, przecież to jest forum i ono do tego służy.

Disc
26-08-2011, 12:19
Powtarzam poraz kolejny w tym temacie!!!!!!!!

Nie chodzi mi o bana! I wysylam reporta od teraz na tych którzy będą o tym pisać.

Wyślij raport na siebie, bo robisz z Igły Widły zakładając bezsensowne tematy które nic na to forum nie wnoszą... Jeśli chcesz już na mnie napisać skargę, napisz bezpośrednio do Mortiis'a bądź kogoś innego z GoD'ow serwera.

Sherlock
26-08-2011, 14:04
Nawet na mnie, osobę znienawidzoną przez wszystkich nie było tyle skarg.
Po skargach widzę, że Disc ostro przesadza, nie wiem co on dalej robi na pozycji ST.

Disc
26-08-2011, 14:44
Nawet na mnie, osobę znienawidzoną przez wszystkich nie było tyle skarg.
Po skargach widzę, że Disc ostro przesadza, nie wiem co on dalej robi na pozycji ST.

Owszem nie było aż tyle skarg na Ciebie, tyle że wszystkie jakie były, były poparte dowodami i jakoś nadal tutaj jesteś chociaż mało kto Cię tutaj chce. :)
Jeśli o mnie chodzi to owszem skargi są tyle, że na mnie żadnego dowodu nie ma niestety. Proszę o dokładne sprawdzenie mojej postaci, bo mam już dość tych bezpodstawnych oskarżeń.
Pozdrawiam Sherlocka najserdeczniejszym paluszkiem.
:)

Sherlock
26-08-2011, 14:47
#Dysk CD
Gdyby chociaż 1 skarga była poparta dowodami to już by mnie tutaj nie było Panie obrażalski. Coś Ci się nie podoba, banujesz bez uzgadniania z administracją, tupiesz nóżką, odchodzisz, a później pokornie wracasz i tak w kółko. Zdecyduj się gdzie chcesz w końcu być.

Blatow
26-08-2011, 15:15
Jesteśmy w stanie sprawdzić wszystkie ich wypowiedzi nawet ze stycznia.
Mamy szczegółowe logi tego kto co robi o danej godzinie. Gwarantuję Ci, że osobiście wszystko sprawdzę.

Myślę, że nie ma dalszego sensu drążyć ten temat, jeżeli nie ma żadnych dowodów.
Na drugi raz proszę nie zakładać czegoś takiego bez niezbitych dowodów.