View Full Version : Boicie si? prawdy?
Dlaczego usuwacie posty itp. które są na temat Disc'a, Caav'a i Magik'a?...
Przecież to jest sama prawda a wy się jej boicie bo już nie rozumie... Jak nie usuwacie mi/innym posty to warnujecie albo chu* wie co jeszcze robicie...
Tam możecie pisać prawdę i tylko prawdę lecz popartą dowodami!
Nie jest łatwo zebrać dowody gdy już się dostanie bana...
I dlaczego pisać tam jeżeli tutaj może każdy się wypowiedzieć? Chyba od tego jest ten dział, aby każdy mógł widzieć co się dzieje na tym syfie?
Chodzi przede wszystkim o to, że bez dowodów nie ma sensu wyciągać brudów.
No ale kurde jak "my" gracze możemy mieć takie dowody... jeżeli dostanie się bana itp... To nie jest wcale takie łatwe, ale jeżeli tylko komuś się uda takie dowody mieć to i tak nic z tym nie zrobią....
#up
Skoro to dla Ciebie syf, to po co grasz?
Jeżeli macie okazywać 'prawdę' to zapraszam do Skargi - Odwołania - Zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49).
Tam możecie pisać prawdę i tylko prawdę lecz popartą dowodami!
Witam Cię.
Jak zapewne wiesz wczoraj zostały dodane nowe pozycje.
(Community Manager)
W zamykaniu tematów nie chodzi o to, że ktoś się boi prawdy czy czegokolwiek. Chodzi przede wszystkim o to, że bez dowodów nie ma sensu wyciągać brudów.
W najbliższym czasie wszystko zostanie dokładnie sprawdzone, spokojnie.
@up
dobrze że ich ostrzegłeś będą się bardziej pilnować :D
Disc przez tydzień może się troche ogarnie, a potem znowu będzie tak samo...
John Cena
26-08-2011, 14:32
Dlatego Mortiis wprowadził Cm,a żeby sprawdzali prace ekipy itp więc wszystko się wyjaśni
Po co zakładacie te tematy ?
Community Manager od czego jest ?
Oni sprawdzają ekipę czy coś robią dobrze , lub nie ..
Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie .
#Blatow
Wiedzac, ze bedziesz ich sprawdzal nie dadza bana za darmo. Logiczne prawda? A kiedy tylko bedziesz off to zrobi co chce.
Jak mamy udowodnic, ze nie mielismy bota a dostalismy bana jesli GM nie musi miec filmu na ktorym widac jak go uzywamy...
Mam robic film cale 5 godzin ktore expie ze pokazac po darmowym banie?
Prawda jest taka, ze to Mortiis doprowadzil OTS do takiego stanu. Kazdy GM robił co mu sie podoba
Przez cale lata nikogo nie sprawdzil, teraz wzial was ale co wy mozecie zrobic? Nie bedziesz online 24 godziny.
2 sprawa. Na nowe pozycje wybierani sa znajomi tych ktorzy juz je maja bo jak pisal admin " wolimy wybrac osoby ktore sa znane niz uczyc nowych ktorym nie ufamy".
Daroo :(
26-08-2011, 14:58
Zrobiłem jeden temat - zamkneliście go.
Zrobiłem drugi temat - usuneliście go.
Zrobiłem trzeci temat - usuneliście go, a było w nim już ponad 5 postów krytykujących Disc'a, + dostałem za to warna.
To jest pojebane. Jakiś dzieciak będzie sobie robił co chce na apo kozacząc swoim ST, a wy macie na to poprostu wyjebane.
Sethan nie ma takiej możliwości.
Jesteśmy w stanie sprawdzić wszystkie ich wypowiedzi nawet ze stycznia.
Mamy szczegółowe logi tego kto co robi o danej godzinie. Gwarantuję Ci, że osobiście wszystko sprawdzę.
Myślę, że nie ma dalszego sensu drążyć ten temat, jeżeli nie ma żadnych dowodów.
Na drugi raz proszę nie zakładać czegoś takiego bez niezbitych dowodów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.