View Full Version : Up 7.6
2 miesiące temu miałbyć update, 2 miesiące nie grałem. Pytanie do ekipy. Gdzie ten UPDATE ? Ile jeszcze można na niego czekać.
Lagga v3
27-08-2011, 11:46
administracja ma teraz masę roboty zarówno z serwerem 7.6 jak i z serwerem 8.42 (hahah XD!) . Zamiast czekać na update mógłbyś wyjść na dwór albo zjeść kanapkę z twoim ulubionym pasztetem .
Pewnie do końca roku zrobią...
Domcio Old
27-08-2011, 12:22
badz cierpliwy , niedlugo napewno bedzie ten uptade...
spokojnie majki, następne 2 miesiące bez tibii dobrze Ci zrobią :D
Sasha Rookslayer
27-08-2011, 12:52
Spokojnie, jeszcze zostały małe poprawki i Up jest wprowadzany!
Prosze o cierpliwośc! :D
@Autor
Myślałem, że nie grasz, ale jak widzę to jest silniejsze od Ciebie :o
Co do update'u to myślę, że w następnym tygodniu o ile nie w tym będzie można się go spodziewać. Widać, że coś robią w tym kierunku. Nowe respy elfów są już gotowe jednak nie ma do nich dostępu więc to już tylko kwestia czasu.
Też dziwi mnie długość pracy nad tym update. Ale majkel, nie ma co się stresować, ekipa to też ludzie i też mają wakacje !
Old-Don Ja
27-08-2011, 13:46
Haha, jakoś mnie to nie dziwi że właśnie on zrobił ten temat xd Sims'y się znudziły, to trzeba znów wrócić na apo?:D
# Up bd jak bd i tyle...
Ekipa jak ktoś to już napisał "to też ludzie" chcą troszkę odpocząć od pixelów.
No w sumie długo już czekamy, ale są wakacje ludzie..
Ekipa też ma rodzinę chce odpocząć sobie jak to w wakacje. xd
Myślę, że w Sylwestra zrobią ;)
Lethornek
27-08-2011, 16:01
Nie, twój ojciec kazał mi założyć ten temat.
Nie wiem dlaczego ciśniesz na rodziców ? Ta zazdrość że Ciebie zostawili i babcia Cie adoptowała ? Smutne ale nie musisz się wyżywać na wszystkich dookoła siebie...
#t
Co Ci z tego update ? Kiedy będzie to będzie, nie jest ich obowiązkiem robić update na każde zawołanie... Zrób swojego OTS'a i zobaczysz że napisać skrypty czy zrobić dobrą mape nie jest tak łatwo jak Ty sobie myślisz.
@edit
Naucz się panie zgredek edytować posty.
Powinieneś dostać w tym temacie już conajmniej 2 warny.
a) Nabijanie postów
b) Obraza innych użytkowników :l
@Autor
Myślałem, że nie grasz, ale jak widzę to jest silniejsze od Ciebie :o
Od kiedy ty myslisz ?
Czy to nie wasza ekipa pisala po 10 pozegnan ;/?
Oj wy nadal gracie.
Spokojnie to tylko hipokryci... też ludzie(chyba)
Co do update, wytrwały jesteś inni już dawno zrezygnowali z czekania. Temat pewnie zostanie zamknięty po jakieś genialnej wypowiedzi modka, a administracja sama nie wie kiedy będzie ten update dlatego teraz się nie wypowiadają, lepiej udawać, że problemu nie ma.
TuRoczeK
27-08-2011, 16:44
Nie cierpliw się tak (: Jak będzie to będzie.
#Ekipa
Możecie się troche pośpieszyć z pracą xd
Więcej tutaj spinki aniżeli odpowiedzi na temat.
Temat zamykam, jeżeli ktoś z Administracji będzie chciał się podzielić tą informacją to na pewno otworzy temat i doda coś od siebie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.