PDA

View Full Version : [Forum] Odwo?ania

Goatee
27-08-2011, 17:20
Witam. Proponuję aby w forum "Odwołania - Forum" powstały tagi np. [Tygrys], [Devixx]. Byłaby to bardzo przydatna opcja. Jeżeli odwołujemy się od warna, wybieram tag moderatora i tylko on ma dostęp do tego tematu. A nie jekieś veta czy crayony które nie wiedzą o co chodzi a i tak dodają swoje 5 groszy.

A co jesli Veto nie zgodzi sie na odpracowanie warna? Bedziesz pisal nastepny temat do Tygrysa lub Mortiisa?

A co on ma do gadania, jeśli tego warna wlepił mi ktoś inny? Na dodatek na wyższym stanowisku?

Sethan
27-08-2011, 17:51
A co jesli Veto nie zgodzi sie na odpracowanie warna? Bedziesz pisal nastepny temat do Tygrysa lub Mortiisa?

G_R_U_L_I_X
27-08-2011, 17:58
Jezeli ktoś nie wie za co dostał warna lub coś takiego niech pisze pw do modka tego ktory dal mu warna proste.

KePuczasta
27-08-2011, 19:19
Jestem calkowicie za, a co zrobisz jaku juz ci na nie beda odp? jak mi kiedys Magik? (ten to mial tępo, codziennie na kompie a odp mi po hmmm... 3 dniach) -.-

Spaślak
27-08-2011, 20:30
Prefixy mieliśmy dodać, ale Mortiis stwierdził, że ekipa na forum zmienia się zbyt często, co za tym idzie, prefixy również musiałby zmieniać, a jest to trochę uciążliwe. Zawsze możecie sami dodawać prefix, zwracając się do konkretnej osoby, np: '[Sherlock] Odwołanie od ostrzeżenia'.