View Full Version : Brak kontaktów
Siema, gdy ze 3 miesi±ce temu popsuł mi się telefon (Nokia 5310, 3 przyciski nie działały), zacz±łem kopiować kontakty z pamięci telefonu do pamięci karty SIM i co¶ mi jaki¶ bł±d wyskoczył i wtedy gdy wchodzę w kontakty mam pusto. Zapiszę jaki¶ kontakt, także mi się nie pojawia na li¶cie, nadal jest pusto. Wie kto¶ co jest tego przyczyn±, b±dĽ jak można to naprawić?
Zobacz w ustawieniach czy jest co¶ takiego o pokazywaniu kontaktów z karty pamięci albo co¶ .
Jak nie wiesz co to może być poczytaj instrukcje obsługi tel jak nie znajdziesz nic to udaj się do jakiego¶ serwisu :D tam na pewno Ci pomog± :D
Jak nie wiesz co to może być poczytaj instrukcje obsługi tel jak nie znajdziesz nic to udaj się do jakiego¶ serwisu :D tam na pewno Ci pomog± :D
Wow, ameryka... Mogę Cię nazywać Amerigo Vespucci od teraz? ;o Chyba jasne i oczywiste, ale o to chodzi, że nie chcę dawać do komisu, ani tego typu sklepów, bo nie chcę za to płacić mózgowcu.
@n0name1
Nie, nie ma czego¶ takiego. Może by jakie¶ aktualizacje pomogły?
Aktualizacja softa ? No może . Albo master(czy tam hard) reset.
Metaxa Grzesiek
24-09-2011, 20:40
Aktualizacja softa ? No może . Albo master(czy tam hard) reset.
aha : O
wejdz w ustawienia kontaktow i znajdz opcje z jakiej pamieci ma ci pokazywac kontakty czy z sim czy z telefonu... czuje ze masz przestawione ;]
Sir Krystian
01-10-2011, 07:27
1.wchodzisz w net
2.szukasz najnowszego softa
3. pobierasz
4.wgrywasz
5. cieszysz sie kontaktami
KePuczasta
01-10-2011, 11:21
wgraj nowego softa, jesli nie potrafisz nie rób tego na sile sam, bo jeszcze bardziej rozje*biesz, tylko idz do jakiegos serwisu/komisu gdzie ci to zrobi od reki fachowiec - bedziesz miał pewnosc ze jest ok, a zapłacisz z 10zl ... niewielka cena za sprawny na stopro fon... -.-
Sir Krystian
01-10-2011, 16:27
e no bonkowa sam se poradzi na yt ma filmiki jak to robic
W sumie, to już nieaktualne, bo telefon mi teraz służy jako mp3, bo mam inny. Temat można zamkn±ć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.