PDA

View Full Version : Falstart Bolta!

Kaziu Extreme
28-08-2011, 16:30
http://www.youtube.com/watch?v=V-X7vAQF7WQ

co o tym myslicie? Dla mnie byl w stanie na tych ms pobiec ponizej 9.50, a w przyszlym roku w Londynie jeszcze szybciej ale teraz psychika bedzie inna przez to wydarzenie, dla niego siedzialem te 3h przed tv.. mam nadzieje ze startem na 200m sie odbuduje.

@down
Dopiero teraz na kompa wszedlem..

_woto_
28-08-2011, 16:32
szybki jestes , ze teraz o tym napisales.
ma gosciu pecha bo na pewno by to wygral z tego co w kwalifikacjach pokazywal

Shaman
28-08-2011, 19:52
Takie zycie ;p ja sie tak przed startem zastanawialem czy wytrzyma nerwowo i falstartu nie zrobi, i jednak... ;p wygralby bez problemu nie musialby nawet szybko startowac

Karpek II
28-08-2011, 20:10
Tak kozaczył przed biegiem, a tu falstart XDD

Szkoda, pewnie byłby nowy rekord...

_woto_
28-08-2011, 20:41
Tak kozaczył przed biegiem, a tu falstart XDD

Szkoda, pewnie byłby nowy rekord...

Rekordu by pewnie nie bylo ale bylby 1. A jego kozaczenie przed meczem jest oznaka zajebistej pewnosci siebie. Zreszta Kibice Barcelony powinni cos wiedziec o podniecaniu sie i lekcewazeniem kazdego. :)

Kaziu Extreme
28-08-2011, 21:02
Rekordu by pewnie nie bylo ale bylby 1. A jego kozaczenie przed meczem jest oznaka zajebistej pewnosci siebie. Zreszta Kibice Barcelony powinni cos wiedziec o podniecaniu sie i lekcewazeniem kazdego. :)

Szkoda ze rekord by pobil:), a jesli wkraczasz w watek pilki noznej to wole zeby Barca lekcewazyla kazdego i wygrywala niz podchodzila skupiona do meczu dostajac 8;2 :(

Karpek II
28-08-2011, 21:12
Jesteś prorokiem, że z góry wiesz, że rekordu by nie było? Sorry znawco, ale ja żadnego rywala Barcelony nigdy nie lekceważe, ale często jestem pewien, że wygramy. Przykład: przed rewanżowym meczem LM z twoim Arsenalem byłem pewien, że dostaniecie w dupe. ( : I nie wiem dlaczego znowu zaczynasz temat Barcelony, boli cię coś czy chcesz się pocieszyć po dzisiejszej porażce z Manchesterem?

_woto_
28-08-2011, 21:20
Ok, nie chce sie klocic bo nie chodzi mi o zadne mecz :D
Takie jest moje zdanie i nie tylko, rekordu wg. mnie by nie bylo