View Full Version : Pomocy ^^
Metaxa Grzesiek
29-08-2011, 21:02
Siemanko ostatnio na imprezie próbując otworzyć browara to złamałem tel na pól;/
Ok koniec pierdolenia XD
Jakiego fona polecacie do ~2k
Ja myśle nad e7 lub n8 A Wy co polecacie? :D
Dzieki z góry za pomoc :)
lepiej zęby skruszyc niż telefon, lepiej byś na tym wyszedł bo w sumie wstawienie jednego czy tam dwóch zębów to nie kłopot. X D
_t
e7, tylko nim raczej nie otwieraj piwska x d
Precision
29-08-2011, 21:31
Z tych dwóch telefonów polecam oczywiście bardziej e7, lepsza.
Od siebie poleciłbym o wiele lepszego, moim zdaniem Samsunga Galaxy S II.
Zalety nad e7 i n8:
- Największy wyświetlacz (4,27')
- Wydajniejsza bateria
- Wydajniejszy procesor
- Nagrywanie filmów w rozdzielczości 1080p (Full HD)
- Lżejszy niż e7, waży 135g czyli tyle co n8.
- Lepszy system. Więcej aplikacji, Symbian to przeszłość
Metaxa Grzesiek
29-08-2011, 21:41
Z tych dwóch telefonów polecam oczywiście bardziej e7, lepsza.
Od siebie poleciłbym o wiele lepszego, moim zdaniem Samsunga Galaxy S II.
Zalety nad e7 i n8:
- Największy wyświetlacz (4,27')
- Wydajniejsza bateria
- Wydajniejszy procesor
- Nagrywanie filmów w rozdzielczości 1080p (Full HD)
- Lżejszy niż e7, waży 135g czyli tyle co n8.
- Lepszy system. Więcej aplikacji, Symbian to przeszłość
Tak tylko nie nawidze samsungów ^^ miałem tego tableta to że tak powiem rozplynoł się na ścianie ^^ bo mnie denerwował :<
Najlepiej jakąś nokie bym chciał ^^
http://www.ceneo.pl/1298726
Trzymaj IPhone 3G 8GB .Prawdziwe cudo . Takie gry i wogóle.
Jeśli nie no to polecam HTC HD2 on chyba do 2k jest albo Samsung Wave GT-S8500 bo sam mam i sie dobrze sprawuje .Ma 1ghz procka i 512mb ramu :P .
Poziomek :P
29-08-2011, 21:58
http://www.ceneo.pl/1298726
Trzymaj IPhone 3G 8GB .Prawdziwe cudo . Takie gry i wogóle.
Jeśli nie no to polecam HTC HD2 on chyba do 2k jest albo Samsung Wave GT-S8500 bo sam mam i sie dobrze sprawuje .Ma 1ghz procka i 512mb ramu :P .
W tej cenie jest już iPhone 4, a nie przestarzały 3g.
Polecam Samsung Galaxy II. Nokię szczególnie odradzam ze względu na Symbian / Windows Phone.
Przegrasz życie jak kupisz Nokie ze śmierdzącym Symbianem. Android to przyszłość.
Naucz się używać opcji edit / Splax
Nie chwaliłbym się Androidem bo dla mnie to gówno :) Aplikacje do tamtego sklepu są wprowadzane bez żadnych testów i sprawdzania czy to nie jest szkodliwe dla telefonu :) . Iphone 4g to min. za 2,2k . Bierz albo Samsung Wave GT-S8500 z systemem BADA i fajnym sklepem samsungapps.pl .Da się płacić kartą kredytową i na rachunek telefonu.Odtwarzanie/Nagrywanie filmów w jakości HD720p.
Weź też może HTC HD2 bo też jest dobry.Ma Windowsa co pozwala Ci na bardzo wiele . Na przykład słyszałem ,że można postawić na nim serwa na Cs'ie 1.6 . Albo jak leje deszcz to na ekranie głównym masz takie krople deszczu i wycieraczka co je ściera i wg nieźle to wygląda.Chodzą niektóre gry z PS2.(Napisałbym Ci coś więcej o nim ,ale dopiero w wrześniu/październiku go będe miał)
IPhone 3g/Iphone 4g.Czy weźmiesz to czy to i tak będziesz bardzo zadowolony.Ilość aplikacji (szczególnie gier) jest tak wielka (wiele jest darmowych) ,że szczęka Ci opadnie :D . Jedynym minusem jest to ,że w IPhonie 3g bluetoothem można przesyłać tylko pomiędzy iphonami (nie wiem czy tak dalej jest w Iphonie 4G).
Metaxa Grzesiek
31-08-2011, 16:15
Powiem tak iphone mialem 2,3,4g w lapach i tylko sie wkurwialem ;s Chce taki bym mogl w pracy filmy ogladac i bateria w miare trzymala w trasie to wazne :D
Piszcie polecajcie i czemu akurat ten dziekuje :*
Odświeżam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.