View Full Version : Manasy/HP
Boski Mariusz
31-08-2011, 23:12
Witam!
Moja propozycja jest taka, aby wprowadzić manasowanie się bez otwieranie backpacka na mainie.
Oraz to aby na rook'u wprowadzono również leczenie bez otwieranie bp'a i było widać ile pozostało np. Health Potionów do wyczerpania.
Zarexoholik?
31-08-2011, 23:15
Chcesz jeszcze bardziej upodobnić 7.6 do 8++?
NIE!
Grałem na rooku i wiem, że otwieranie po 10bp ihów jest trochę irytujące, ale to jest Tibia 7.6 Tutaj nawet nie powinno być hotkeyów. Na main jak i na rooku jest na tyle łatwo, że nie jest potrzebne wprowadzenie tej propozycji.
Może jeszcze wprowadzi się możliwość łączenia IHów, aby nie brać po 10 BP tylko jeden BP po 100 użyć w każdym IHu?
@topic
Na mainie możesz zminimalizować BP i nie zajmują Ci dużo miejsca, a co do rooka to nikt nie mówił, że ma być łatwo, więc takie udogonienie nie wchodzi w grę.
@down
Prawie w każdym wypadku jak masz debug to potworek Cię wykończy. Mówie o potworkach, na których expisz czyli potworki odpowiednie do Twojego poziomu.
Kto loguje w miejscu gdzie się respią potworki? Powinno się logować w bezpiecznym miejscu.
Franco de la Pucio
01-09-2011, 00:32
Jestem na tak. Kiedy dostaniemy debuga, albo logniemy na respie, potwory mogą nas wykończyć, kiedy się zalogujemy, ponieważ nie zdążymy otworzyć backpacka z runami.
@Splax
Ile razy miałem tak, że dostałem debuga i logowałem się mając yellow/red hp. Dałbym radę się uleczyć.
Za dużo ułatwień chcecie, jaki to problem otworzyć backpack od razu jak się zalogujesz na postać ?
# Nie
Sorc Kingow
01-09-2011, 09:28
Nie róbmy drugiego Mazurka np zakładasz G ring i jazda ktory ci daje 900 hp / 900 many
Jestem na NIE
Proszę nie używać czerwonego koloru w postach, podkreślenie wystarczy / Splax
Shervolia
01-09-2011, 10:05
Jestem na nie, nie zdążysz otworzyc bp? Trudno! :(
TuRoczeK
01-09-2011, 10:14
Jestem na nie, ale Ty masz problemy.
Tak trudno poświęcić 3 sekundy na otworzenie?
boze NIE!!!!
od jakiegos czasu na tym 4um/serwie toczy sei epicka walka o ulatwienei gry na maxa hoty loot channel kogz eq < niepotrzebne
~Bocianex~
01-09-2011, 11:29
Od otwierania bp po zalogowaniu masz bota :) wiec nie placz _/
Critical
01-09-2011, 12:54
No co ty. Co ty z tibi 7.6 chcesz zrobic 8+ ?
Jestem na nie !.
z tibi 7,6 nie da się zrobić 8,42 musiał by być własny klient logowany na innych = debugi więc co wy piszecie ; oo
Co do propozycji jestem na nie znów by było setki tematów na temat hotkey.
A plecak się łatwo otwiera chyba że nie możesz trafić myszką .
Już nie macie czego wymyślać ? Na mainie, jeszcze to tak nie utrudnia gry jak na rooku, i jakoś wszyscy dają sobie rade czasami padając, wiedziąc, że z swojej winy. Oczywiście nie jestem za tą propozycją.
1.St Nielegal
01-09-2011, 19:16
Nie.
to nie 8.42
jezeli masz maly monitor/laptop to kup wiekszy problem zglowy xD
KePuczasta
01-09-2011, 19:23
Nie, no bez przesady... otwarcie jednego bp to przecież nie jest duza filozofia... wiem, że zdarza sie zapomniec ale to juz "a person" problem...
Ofc. NIE
<Magiczny>
01-09-2011, 19:30
Jak jest Ci trudno stacic 2 sekundy na otwarcie bp to moze nie graj w tibie?
Nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.