PDA

View Full Version : Wprowadzenie COD moda

Huskar
01-09-2011, 12:15
W poprzednim temacie zauważyłem kilka postów mówiących o wprowadzeniu cod moda na server apo. Dodaje ankiete.

spenser
01-09-2011, 13:50
Mój głos na NIE!
Moim zdaniem nie potrzeba żadnych modów, tylko porządnych adminów którzy by wchodzili na serwer nie na 5minut tylko na dłużej... ;]

Wgl ktoś z ekipy go reklamował? j

Tak, ja reklamowałem serwer i paru nowych graczy jest :)

-Najlepiej zostawić serwer taki jaki jest, tylko dodać parę pluginów które ułatwią pracę administratorom. :)

Crayon
01-09-2011, 13:58
Sprawa z modem nie jest taka głupia, z jednej strony trzeba pomyśleć, co zrobić, żeby było więcej graczy, a z drugiej strony - jak sprawić, żeby grało się przyjemnie.

Ale COD mod nie jest taki fajny, już bardziej mi się podoba War3 Mod ; d

Azbezd
01-09-2011, 14:05
poczekajcie 2 tygodnie bez zmian to zobaczycie ze ludzie beda

Hydra
01-09-2011, 14:21
Nie, bo jest to zjebunny pomysł. Większość graczy na codach to ludzie którzy nie ogarniają zwykłego ffa, nie mówiąc już o tp..

Patryk1551
01-09-2011, 14:30
najlepsze dla tego serwa to nic nie zmieniac
Wgl ktoś z ekipy go reklamował? jak nie to i tak sporo osób gra/grało wystarczy kilka reklam i parę osób dojdzie
można też zrobić serwer tp only steam xd to chociaż ilość cheatow spadnie

Huskar
01-09-2011, 14:41
najlepsze dla tego serwa to nic nie zmieniac
Wgl ktoś z ekipy go reklamował? jak nie to i tak sporo osób gra/grało wystarczy kilka reklam i parę osób dojdzie
można też zrobić serwer tp only steam xd to chociaż ilość cheatow spadnie

Konkurs reklamowy też jest dobrym pomysłem tylko trzeba byłoby ufundować jakieś ciekawe nagrody :rolleyes:

Savater
01-09-2011, 14:46
Lepszy cod mod niz bf2 ;/ albo chociaz zmiencie zeby odznaki nie zapisywale sie na ip, mam zmienne ip wiec chujnia ;/ aha i odbanujcie mi steam ;x

Patryk1551
01-09-2011, 14:54
steama może ci odbanowac valve a nie admini apocs
co do coda nie zgadzam sie że jest lepszy niż bf2 widać że jesteś bobem którego jara posiadanie 354354hp i zapierdalanie jak na sh
a odznaki zapisują sie chyba na ip i sid więc jak masz steama to nou problem
#tosiek
jeśli VIP to $ więcej za kille, slot + żeby nie mógł być slapowany jeszcze parę takich bajerów które nie będą utrudniały gry innym i koniec z tym HP nie ma sensu na awp indii bijesz sie na otwartej przestrzeni z nim trafiasz go 1 bo jesteś lepszy a tu chuj żyje dalej i cię zabija

ValermanII
01-09-2011, 16:32
Wgranie moda sprowadzi jedynie większą ilość dzieci, zostawcie tak, jak jest. W ostateczności można zrobić server TP bądź też ZWYKŁY FFA. Zróbcie jakiegoś unikalnego vipa (można też zlecić osobie, która się na tym zna - z 30 zl pójdzie). To może od początku.. reinstall servera, wszystko od nowa. Wgrać tylko potrzebne pluginy, by server nie był obciążony, następnie przydałby się vip, o którym wcześniej wspomniałem (vip zawierałby np +ileś tam $ na początku rundy, bullet demage, + 20/30 hp - uniemożliwi zgon na strzała z awp.) Podałem podstawowe możliwości vipa - może być tego więcej, trzeba jedynie pomyśleć. Po ogarnięciu servera można zrobić konkurs na vipa/admina. Polegałby np na reklamie servera. Po tym server powinien w miarę wyglądać.

@Edit

To, o czym piszesz było przeze mnie kilka razy omawiane z Mortiisem. Jest to wykonalne, jak kilka innych ciekawych rzeczy, jak na przykład możliwość zarezerwowania sobie nicku podobnie jak założenie postaci w Tibii itd.
Więc najbliższy weekend należy do Ciebie, powodzenia.

Bonus
01-09-2011, 18:44
Lubie grać na serwerach COD, nie mam nic przeciwko, na pewno bym pograł.

Crayon
01-09-2011, 19:55
Zróbcie jakiegoś unikalnego vipa (można też zlecić osobie, która się na tym zna - z 30 zl pójdzie). To może od początku.. reinstall servera, wszystko od nowa. Wgrać tylko potrzebne pluginy, by server nie był obciążony, następnie przydałby się vip, o którym wcześniej wspomniałem (vip zawierałby np +ileś tam $ na początku rundy, bullet demage, + 20/30 hp - uniemożliwi zgon na strzała z awp.) Podałem podstawowe możliwości vipa - może być tego więcej, trzeba jedynie pomyśleć. Po ogarnięciu servera można zrobić konkurs na vipa/admina. Polegałby np na reklamie servera. Po tym server powinien w miarę wyglądać.
To, o czym piszesz było przeze mnie kilka razy omawiane z Mortiisem. Jest to wykonalne, jak kilka innych ciekawych rzeczy, jak na przykład możliwość zarezerwowania sobie nicku podobnie jak założenie postaci w Tibii itd.

@Edit
Ba, nie dość że było to omawiane z Mortiisem, było również gadane z samymi graczami - o, tutaj! http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=90094

A weekend należy do mojej ukochanej, ale w tygodniu z pewnością coś ogarnę =)

deeL `
01-09-2011, 23:03
Zdecydowanie nie. Usuncie tez BF2 ew. ale to juz lotto. I zresetujcie może ranking w końcu .. -.-

*Old Karmazyn*
02-09-2011, 19:39
Jezeli was bije ns to juz czit ta? ojej pocwiczcie ***** skila na tym dmie kilka dni/tygodni

a co do tematu codmod i inny shit to gowno dla dzieci