View Full Version : Wprowadzenie COD moda
W poprzednim temacie zauważyłem kilka postów mówiących o wprowadzeniu cod moda na server apo. Dodaje ankiete.
Mój głos na NIE!
Moim zdaniem nie potrzeba żadnych modów, tylko porządnych adminów którzy by wchodzili na serwer nie na 5minut tylko na dłużej... ;]
Wgl ktoś z ekipy go reklamował? j
Tak, ja reklamowałem serwer i paru nowych graczy jest :)
-Najlepiej zostawić serwer taki jaki jest, tylko dodać parę pluginów które ułatwią pracę administratorom. :)
Sprawa z modem nie jest taka głupia, z jednej strony trzeba pomyśleć, co zrobić, żeby było więcej graczy, a z drugiej strony - jak sprawić, żeby grało się przyjemnie.
Ale COD mod nie jest taki fajny, już bardziej mi się podoba War3 Mod ; d
poczekajcie 2 tygodnie bez zmian to zobaczycie ze ludzie beda
Nie, bo jest to zjebunny pomysł. Większość graczy na codach to ludzie którzy nie ogarniają zwykłego ffa, nie mówiąc już o tp..
Patryk1551
01-09-2011, 14:30
najlepsze dla tego serwa to nic nie zmieniac
Wgl ktoś z ekipy go reklamował? jak nie to i tak sporo osób gra/grało wystarczy kilka reklam i parę osób dojdzie
można też zrobić serwer tp only steam xd to chociaż ilość cheatow spadnie
najlepsze dla tego serwa to nic nie zmieniac
Wgl ktoś z ekipy go reklamował? jak nie to i tak sporo osób gra/grało wystarczy kilka reklam i parę osób dojdzie
można też zrobić serwer tp only steam xd to chociaż ilość cheatow spadnie
Konkurs reklamowy też jest dobrym pomysłem tylko trzeba byłoby ufundować jakieś ciekawe nagrody :rolleyes:
Lepszy cod mod niz bf2 ;/ albo chociaz zmiencie zeby odznaki nie zapisywale sie na ip, mam zmienne ip wiec chujnia ;/ aha i odbanujcie mi steam ;x
Patryk1551
01-09-2011, 14:54
steama może ci odbanowac valve a nie admini apocs
co do coda nie zgadzam sie że jest lepszy niż bf2 widać że jesteś bobem którego jara posiadanie 354354hp i zapierdalanie jak na sh
a odznaki zapisują sie chyba na ip i sid więc jak masz steama to nou problem
#tosiek
jeśli VIP to $ więcej za kille, slot + żeby nie mógł być slapowany jeszcze parę takich bajerów które nie będą utrudniały gry innym i koniec z tym HP nie ma sensu na awp indii bijesz sie na otwartej przestrzeni z nim trafiasz go 1 bo jesteś lepszy a tu chuj żyje dalej i cię zabija
ValermanII
01-09-2011, 16:32
Wgranie moda sprowadzi jedynie większą ilość dzieci, zostawcie tak, jak jest. W ostateczności można zrobić server TP bądź też ZWYKŁY FFA. Zróbcie jakiegoś unikalnego vipa (można też zlecić osobie, która się na tym zna - z 30 zl pójdzie). To może od początku.. reinstall servera, wszystko od nowa. Wgrać tylko potrzebne pluginy, by server nie był obciążony, następnie przydałby się vip, o którym wcześniej wspomniałem (vip zawierałby np +ileś tam $ na początku rundy, bullet demage, + 20/30 hp - uniemożliwi zgon na strzała z awp.) Podałem podstawowe możliwości vipa - może być tego więcej, trzeba jedynie pomyśleć. Po ogarnięciu servera można zrobić konkurs na vipa/admina. Polegałby np na reklamie servera. Po tym server powinien w miarę wyglądać.
@Edit
To, o czym piszesz było przeze mnie kilka razy omawiane z Mortiisem. Jest to wykonalne, jak kilka innych ciekawych rzeczy, jak na przykład możliwość zarezerwowania sobie nicku podobnie jak założenie postaci w Tibii itd.
Więc najbliższy weekend należy do Ciebie, powodzenia.
Lubie grać na serwerach COD, nie mam nic przeciwko, na pewno bym pograł.
Zróbcie jakiegoś unikalnego vipa (można też zlecić osobie, która się na tym zna - z 30 zl pójdzie). To może od początku.. reinstall servera, wszystko od nowa. Wgrać tylko potrzebne pluginy, by server nie był obciążony, następnie przydałby się vip, o którym wcześniej wspomniałem (vip zawierałby np +ileś tam $ na początku rundy, bullet demage, + 20/30 hp - uniemożliwi zgon na strzała z awp.) Podałem podstawowe możliwości vipa - może być tego więcej, trzeba jedynie pomyśleć. Po ogarnięciu servera można zrobić konkurs na vipa/admina. Polegałby np na reklamie servera. Po tym server powinien w miarę wyglądać.
To, o czym piszesz było przeze mnie kilka razy omawiane z Mortiisem. Jest to wykonalne, jak kilka innych ciekawych rzeczy, jak na przykład możliwość zarezerwowania sobie nicku podobnie jak założenie postaci w Tibii itd.
@Edit
Ba, nie dość że było to omawiane z Mortiisem, było również gadane z samymi graczami - o, tutaj! http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=90094
A weekend należy do mojej ukochanej, ale w tygodniu z pewnością coś ogarnę =)
Zdecydowanie nie. Usuncie tez BF2 ew. ale to juz lotto. I zresetujcie może ranking w końcu .. -.-
*Old Karmazyn*
02-09-2011, 19:39
Jezeli was bije ns to juz czit ta? ojej pocwiczcie ***** skila na tym dmie kilka dni/tygodni
a co do tematu codmod i inny shit to gowno dla dzieci
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.