Zaloguj się

View Full Version : Pierwszy dzien...

KePuczasta
01-09-2011, 19:02
Własnie minął pierwszy dzien szkoły...
Może podzielicie sie z nami waszymi wrażeniami po powrocie w szkolne progi po wakacjach?
Jak wam sie podobał pierwszy dzień w nowej szkole?
Albo jakie wrażenia odnieśliście spotykając sie po 2 miesiacach, z kolegami ze szkolnej lawki?!

#T
Ja osobiscie miałam dzis okazje przypadkowo spotkać koleżanke z Gimbazy...
Obgadałyśmy stare czasy, wszystkich wspólnych znajomych i na koncu zgadałysmy sie na piwko w weekend....niestety okazalo sie. ze pamietam jak ja przezywali przez cała szkole, ale za chole*** nie pamietam jak ona ma na imie /fp -.-

Jedyny problem to takie przy*eby w długich kudłach, glany na rozpoczęcie, łańcuchy jakieś, no bez przesady.
Bo sie Mortiss obrazi XD

#Lagga v3
OMG zapomniałam o "ł" - zwykła literówka -.-

Elite Filutek
01-09-2011, 19:06
Mój dzień w szkole był taki sobie :D . Jestem w klasie 1 tech z ziomkiem który nie zdał to jest jedyny + :D . Tak to nauczyciele w porządku , chujowy plan lekcji bo codziennie na bo 3 razy na 7:20 raz na 8 i raz na 9 . :D

Τettmeier
01-09-2011, 19:16
Dzieje się. Nowa szkoła - najlepsze liceum w Płocku. Od razu zarządzenie od dyrektora, że jutro pierwszaki mają się wyspać i lekcje od 11.. Nowi ludzie, ale w zasadzie miałem spotkania klasowe podczas wakacji, więc wiem kto jest kto, przy okazji zabrałem ze sobą dwóch wiceprezesów z gimnazjum, jest całkiem ok. Wychowawczyni mogłaby być +/- 5 lat młodsza to szczerze mówiąc byłaby do zrobienia, dupa niesamowita. Plan lekcji jak najbardziej okej. Raz na 9, 2x chyba kończę tylko po 8 lekcjach, tego się spodziewałem. No i straszne ciśnienie mam na chodzenie do szkoły, wiem, że ten zapał 'odleci' po dwóch tygodniach. Jedyny problem to koledzy w długich kudłach, glany na rozpoczęcie, łańcuchy jakieś, no bez przesady. I to co drugi krok taki. :| Przeżyję.

Patryk1551
01-09-2011, 19:33
nie bylo mnie bo jestem na wakacjach, kolega mi plan dał zalamalem się 8 8 8 8 10 doszły nowe przedmioty i zmienili się nauczyciele na tych co więcej wymagają więc w kantera nie pogram w szkole.
ogólnie nie jest źle odeszły 2 osoby a miały 4 ale jakoś warunkowo debile poprzechodzili

Kaziu Extreme
01-09-2011, 19:49
Hmm 23 sylikony tzn dziefczyny w klasie cos mi nie pasi xdddd ogolnie masa zjebow i tyle zaluje ze poszedlem do Liceum :////. Musze jutro ogarnac kto jest kto jak nie to spierdalam do zety hehe zawsze na 8 do budy i najwczesniej koniec o 12.30 a najpozniej 16.00 nie jest zle ;>>

Savater
01-09-2011, 20:22
Hmm narazie 3 klasa gim ;q za rok bede sie przenosil do innej to duzo sie zmieni. a wiec... plan ogolnie spoko codziennie 6 lekcji w piatek 7 ;/ ale da rade zmienil sie dyrektor i kilku nauczycieli. Narazie zapowiada sie dobrze;]

Tumanbuga
01-09-2011, 20:30
Nowa szkoła , ludzi trochę znam więc to na plus . Nauczycieli w liceum jeszcze nie poznałem a wychowawczyni wydaje się całkiem spoko. Wiadomo , że zmiana i trzeba się zaaklimatyzować więc przez te 2-4 tyg. będzie troche nieswojo + to , że zawsze szkołe miałem na 10-15 minut z buta a teraz trzeba korzystać z MPK. Planu narazie całego nie znam , jutro 5 lekcji więc lajt , ale jednego dnia będe miał lekcje od 11 do 17 więc lipa trochę. Nie tęskniłem za szkołą , mam co robić i poza nią , boje się , że nie będzie czasu sobie wyjść gdzieś w teren , w gimbazie to wiadomo , beztroskie życie , a tutaj zobaczymy.

Mareczekk
01-09-2011, 21:59
Chujowa nowa szkola :D zajebiscie duza. Nowi ludzie jutro 6 leckji :D od 9.50, najwczesniej koncze 13.30. Wakacje moglby byc jeszcze o przynajmniej miesiac dluzsze :) tyle ze przyszle wakacje beda krotsze o jakis tydzien czasu chujnia jednym slowem :) ;**

@PS:

Mowisz masz :******

Xzaz!t
02-09-2011, 07:14
Lipa... Nowa szkoła, plan lekcji zje*** dzisiaj jadę o 7:50 wracam o 17:17 więc w domu będę na jakaś 18;00 :(. Szkoła jakaś "dzika" dziwna i w ogóle :confused:

Xienus o.O
02-09-2011, 08:14
Lipa... Nowa szkoła, plan lekcji zje*** dzisiaj jadę o 7:50 wracam o 17:17 więc w domu będę na jakaś 18;00 :(. Szkoła jakaś "dzika" dziwna i w ogóle :confused:

to w jakim ty jesteś wieku Xazit ?? ;D

@top
takiego rozpoczęcia jeszcze nigdy nie miałem...wpadamy pod klasę, przychodzi jakiś nauczyciel którego nie znam (o.O) rzucił nam plan lekcji... i to by było na tyle... a bynajmniej na tyle w szkole bo potem browar... etc

DonVasyl
02-09-2011, 14:19
Rozpoczęcie jak rozpoczęcie.
3 lekcja dzisiaj i "sprawdzenie tego co pamiętamy od pierwszej klasy" klasycznie, jak co roku.

Arcano Druid
02-09-2011, 16:55
1 dzien XDD
3 browary z kumplami z klasy potem rozpoczecie i znow z inna ekipa do baru na kebaba i browara XDDDDD

a dzis praktyki ;d

Vinai
02-09-2011, 16:58
1 klasa tech jakoś leci 34 osoby w klasie same typy ;d wytłuki i wykręty ;d , znajomych mam pare znajomych z gimbazy i z podst ;p ale paru nowych zajebistych typow dobrze zapowiadaja sie te 4 lata ;)

Arab
02-09-2011, 17:24
Normalnie zaj*biście 4x w tyg na 7;10 zj*bany plan lekcji zj*bane przedmioty z*ebani nauczyciele jak i rok temu i juz mi sie nie chce chodzic do szkoly..

Keszuwa
02-09-2011, 17:35
Nowa szkola, jebany labirynt, ciasne kortarze, tak pojebanej szkoly jeszcze nie widzialem. W klasie mam 26 dziewczyn, 6 chlopakow... +? Jest na co popatrzec bo niektore to naprawde zajebiste dupy. -? Nie mam z kim po odpierdalac. Do domu wracam przed 16 a mam 7 lekcji i na 8 naprawde zajebiste to liceum...

#Franco de la Pucio
ekonomiczno - administracyjny

*Old Karmazyn*
02-09-2011, 20:46
Po 2 miesiacach przerwy , gdy zobaczylem tych wariatow odrazu postanowilismy przyjsc do mnie i sie skuc :D

Viseq
02-09-2011, 23:03
norma, wczoraj 30 minut w klasie rozpoczęcie i siema. Dzisiaj 5 godzin technologi na której nic się nie robi więc zamułka i angielski, wpizdu zmian z nauczycielami, oczywiście już dzisiaj 3 nauczycieli spinało się do mnie ale to nic XD. W tygodniu mam 42 godziny lekcyjne, lus.

Franco de la Pucio
03-09-2011, 00:06
Nowa szkola, jebany labirynt, ciasne kortarze, tak pojebanej szkoly jeszcze nie widzialem. W klasie mam 26 dziewczyn, 6 chlopakow... +?

Pewnie profil pedagogiczny, co? ;]

#T
Zajebiście. Pierwszy dzień w szkole i już nowa panna.

Only Sio
03-09-2011, 10:15
Dzień normalny jak każdy. :c

White Nygas
03-09-2011, 16:12
Pierwszy dzień w szkole siedziałem na lekcjach zjarany jak szmata...

Mooncry
03-09-2011, 18:15
Jak zawsze, zmienił się jedynie nauczyciel z matematyki :c

Lucaseq
03-09-2011, 20:47
Trzeci rok w technikum, nic ciekawego. Tylko koty jakieś wielkie poprzychodziły, ale tak to stoją pod ścianą, nie udzielają się. W sumie dzień jak co dzień, tylko że trzeba było wstać wcześniej niż zwykle.

P.S Moja kobita już 1 września dostała zadanie domowe xD

!!sQaua!!
03-09-2011, 21:05
Spoko, 1 klasa technikum, technik budownictwa.

Ogólnie szkoła wyjebana w kosmos, 1200 osób, najwyższy poziom w województwie śląskim.

W klasie mam 30 chłopa, ogólnie nikt nikogo nie zna, a i tak niezłe teksty już leciały w strone nauczycielek :D
To będą ciekawe 4 lata...

Romagna
05-09-2011, 07:49
A ja jestem teraz na wieczorowce :D poniedzialek,wtorek i sroda na 15 do 20 i tyle :D od czasu do czasu jakas robotka zeby miec grosza i tak bedzie wygladac moje zycie przez nastepne 2 lata :]

Old Shidishi
05-09-2011, 09:53
Teraz 3 kl technikum. Ale ja do szkoly jeszcze nie chodze, chyba zaczne jak student od pazdziernika :D (noga połamana, operacja :/ ) Doszło 2 kolesi, co mi sie nie podoba nie lubie takich co dopierdalaja sie na przyczepke w pozniejszych klasach :D Zamula w domu, poszloby sie do szkoly ale nie usmiecha mi sie narazie skakac o kulach po tych wszystkich schodach -.-

Miodzik
06-09-2011, 21:08
Nowa klasa, nowa szkoła w której znam w kurwe ludzi, typy z klasy zajebiste,tylko nauczyciele troszke zjebani (fizyka!) poza tym jest zajebiście :)