View Full Version : [Forum] przez kogo usuni?te .
Propozycja polega na tym aby pisało nam przez kogo został usunięty nasz post i temat a jak nie post to tylko temat.
Franco de la Pucio
01-09-2011, 22:12
Jestem za, bo ile można spamować moderatorom pytaniami.
First Boonek
01-09-2011, 22:21
Jestem za... chociaz bym wiedzial za co mi posty usuwaja.... ostatnio w temacie z ssami napisalem "gz hahaha" i mi usuneli posta to w ogole zenada...
<Magiczny>
01-09-2011, 22:23
Nie maja co robic to usuwaja posty tych, ktorych nie lubia...
Zenada.
jestem za, chciałbym sie dowiedzieć kto mi wciąż kasuje posty.
Jestem na tak. Chcę wiedzieć kto usuwa 2/3 dziennych postów na tym forum. : /
Jestem za... chociaz bym wiedzial za co mi posty usuwaja.... ostatnio w temacie z ssami napisalem "gz hahaha" i mi usuneli posta to w ogole zenada...
Dziwisz się, że twój komentarz został usunięty? Przecież on wnosi do tematu tylko i wyłącznie brak twojej wyobraźni. Poczytaj sobie REGULAMIN (http://www.forum.toproste.pl/announcement.php?f=16).
Jestem na NIE. Jeżeli twój komentarz został skasowany to na pewno z jakiegoś ważnego powodu - nikt nie kasuje tutaj komentarzy, bo kogoś nie lubi. Wy się cieszcie, że my nie egzekwujemy regulaminu w 100%, ale wtedy byłby płacz, że posty/tematy są kasowane, a użytkownicy banowani i to na wiele, wiele większą skalę niż jest to robione teraz.
Informacje o tym kto usunął dany post/temat są dostępne tylko dla Ekipy forum i tak też musi pozostać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.