View Full Version : ?ó?ka
14:52 Hogan: Witaj ! Mozesz u mnie kupic beds, cots, hammocks w cenie [50cc].
dlaczego klikając na łóżka wszystkie nazywają się bed ?
14:52 You see a bed. Nobody is sleeping there.
można się przy tym pomylić
propozycja polega na tym aby każde łóżko miało taką nazwę jaka nazwa jest u npc .
tak samo jest z quest logiem .
widzew rts
02-09-2011, 15:02
Lepiej niech zajmom sie upe a nie jakimiś Łózkami tyle :D
Fsza jak ekipa nie ma czasu, aby zrobić wreszcie porządek z tym questlogiem to co Ty wymagasz? Zaznaczyłem NIE, ponieważ teraz nie jest to priorytetem, ale w przyszłości mogą to poprawić.
Swoją drogą nie jest to aż takie niezbędne.
TuRoczeK
02-09-2011, 15:32
Niby mała drobnostka, a można się pomylić :P
Jestem na tak !
Malo potrzebne, ale przyda sie.
Mozna dodac.
Na tak.
John Cena
02-09-2011, 15:58
Według mnie to zbędna poropozycja ekipa nie ma na to czasu....Jestem na nie
Zarexoholik?
02-09-2011, 16:24
Jestem na tak. Każdy rodzaj ma swoją nazwę, więc warto zmienić. Teraz pracują nad update [?] więc nic pewnie nie zostanie poprawione, przynajmniej w najbliższym czasie...
Tak jak napisał Splaxor, nie konieczna jest zmiana w tej chwili nazwy, ponieważ trwają prace na update, dlatego tymczasowo jestem na nie, lecz zaznaczyłem tak aby w wolnej chwili ekipa mogła zmienić nazwę.
Oczywiście jestem za. Nie raz już się tak pomyliłem
KePuczasta
02-09-2011, 20:12
Mozna by to poprawić... hmmm... ogolnie na oko widac, ktore jest ktore, ale... Jak juz ma byc pozadnie, to niech sie tym zajma - nie 'mowie' ze juz, teraz, zaraz bo, sie przeciez z upem nie moga ogarnac... ale w przyszłosci...
Domcio Old
02-09-2011, 20:18
Jak zrobia Uptade to po upie mozna by bylo to zrobic, to przeciez dla nich chwila ;) a wielkie ucieszenie dla MR fszy ;D
Ja jestem na tak, aczkolwiek aktualnie sądzę, że administracja ma ważniejsze sprawy na głowie. Patrząc na to z innej strony jakby trochę wolnego czasu można "coś takiego" zrobić :)
Administracja na pewno zajmie sie tym po UPIE :) Oczywiscie jestem za.
Lethornek
02-09-2011, 22:51
Fsza ciesz się że każda głowa w Twoim domku nazywa się inaczej, na łóżka przyjdzie pora po update ;>
Chociaż nie jest to sprawa priorytetowa to jestem na TAK. Jak już to ktoś wyżej zauważył ekipa nie ma teraz pewnie na to czasu może kiedyś doczekamy się tej zmiany.
Franco de la Pucio
15-09-2011, 22:55
Jestem na tak, mimo tego, że przypadkowo zaznaczyłem 'nie'. Miło by było, gdyby administracja to wprowadziła. Co prawda drogą dedukcji można dojść do tego, co jest czym, ale okej.
Pomysł dobry chociaż nie wiem czy ktokolwiek nie mógł się domyślić:o
Niech zarobią upa a potem zajmą się łóżkiem:)
Jak dla mnie to jest to zbędne, bo nie kilkam na łóżko by zobaczyć jak się nazywa. No ale jak ma być już wszystko porządnie to mogą i to zrobić.
no ok , ale ekipa ma zawrót "dupy" teraz więc z tym będzie lipa
zaznaczam TAK .
Jak dla mnie to obojętne, z jednej strony nazwa nie pasuje, a druga jest taka, że na razie takimi pierdołami niech ekipa się nie zajmuje bo update potrzebny najpierw, więc poczekajmy.
ale w macie jedno dziecko napisze po upie drugie a nastpenych to kolejne napiszę to samo co wcześniejsze dobra ja jestem na Tak bo to robota na 5 min
Addicock
06-10-2011, 08:47
Better to let kupe will take care and not enough beds :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.