View Full Version : Legendarni u?ytkownicy foruma - wpisa? si?.
Kamor zabił Papkina
03-09-2011, 16:33
Nawet taki zarex moze sie wpisać,pozwalam.
Kamor i wiele jego pod nicków (głównie zbanowanych)
Proszę o nie kasowanie tematu.
Vronixik
03-09-2011, 16:49
ja xD
w sumie to ja też chyba, bo jestem tu od 3 dobrych lat na forum XD.
First Boonek
03-09-2011, 17:07
do dupy ten temat :mad:
Dziwny temat, ale wpisze sie : /
Ale po co to.http://reda.plggggggggg
Na forum jestem od czerwca 2008 ,a na apo grałem 5 lat.
Τettmeier
03-09-2011, 18:20
ja xD
Jestem no i ?
Dziwny temat, ale wpisze sie : /
Ale po co to.http://reda.plggggggggg
nom wpisalem sie i jestem zajebiscie legendarny.
Posty zacytowanych wyżej jakiś moderator może usunąć
@topic
siema, to ja Teti
'Oxidosis'
03-09-2011, 18:40
Najlepiej niech wpisują się Ci, co pamiętają prawdziwą rewolucję na forum, wyrzucenie z ekipy forum Graydona i Elvana i przyjęcie kilkunastu moderatorów, którzy warnowali za wszystko co się da, Ci, co pamiętają opanowanie forum i pojazdy na Layera ( btw. pozdro ), Ci, co pamiętają napinacza Kodexa, Ci, co pamiętają osoby, które lizały dupe Arcona lasce ( Carlitta czy jakoś tak xD ) i Ci, którzy pamiętają, kiedy chatbox był na dole forum ;p
AA I CI CO PAMIĘTAJĄ DOBRE CHŁOPAKI CZY JAKOŚ TAK XDD
Τettmeier
03-09-2011, 18:42
Albo Ci którzy pamiętają wieczną spinę na Exoda, całodobowe stanie pod domkiem pianki, jazdę z Nefre etc xd
@up
dobre chłopaki co to był z jebany buc z takim orłem w avku nie? co za zero XD
Pamiętam dobrze, Midi (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=10137) here tesz. Dobre Chłopaki co za buc był XDD
Najlepiej niech wpisują się Ci, co pamiętają prawdziwą rewolucję na forum, wyrzucenie z ekipy forum Graydona i Elvana i przyjęcie kilkunastu moderatorów, którzy warnowali za wszystko co się da, Ci, co pamiętają opanowanie forum i pojazdy na Layera ( btw. pozdro ), Ci, co pamiętają napinacza Kodexa, Ci, co pamiętają osoby, które lizały dupe Arcona lasce ( Carlitta czy jakoś tak xD ) i Ci, którzy pamiętają, kiedy chatbox był na dole forum ;p
hehehehe elo. na APO od kwietnia 2007 do marca 2011 ;d
#Down
Co z tego kiedy masz zalozone pierwsze konto, wazne czy wiedziales co sie dzieje w grze/forum i w pewnym stopniu w tym uczestniczyles ;d
pamiętam to wszystko i co z tego jak nigdy się nie wybiłem? ;c
@ http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=5493
pierwsze konto nie pamiętam kiedy było zrobione..
@up bylem w MiM, Drako 15mlvl za ramy(?) nie wiem. wszystko pamiętam..
W takim razie mogę się wpisać. Fajnie, że przypomniałeś dobre chłopaki.
Precision
03-09-2011, 19:01
W takim razie i ja się wpiszę, na APO grałem aż 5 lat pod wieloma nickami.. : p
Wczesniej mialem jedno konto ale zapomnialem passow.
Wiem nie mam fejma :<
Mortalix
03-09-2011, 19:29
Ooo, ale głupi temat. Głupie tematy przyciągają głupich ludzi więc też jestem, cześć!
helllooo
03-09-2011, 20:01
w takim razie twojego posta też można usunąć, bo założyłeś tutaj swoje konto zaledwie 3 miesiące przede mną.
Akurat to jest jego 4 konto chyba , jest tu od sierpnia? 2007 więc narra nołnejmie tibijski.
@ Wiadomka , że się wpisuje.
Franco de la Pucio
03-09-2011, 20:18
Gram na apo i jestem uczestnikiem społeczności forum od 3 lat.
KozaQ ZiooM
03-09-2011, 20:24
Fajnie, jestem legendarny! Zawsze o tym marzyłem.
Na forum jak i na serwerze jestem już od ponad 5 lat.
~rok na starym forum i ~4 lat na tym, więc się wpiszę
Elite Vegox
03-09-2011, 20:47
pierwszy raz wbilem na forum 1,5 roku przed zalozeniem tego konta wiec chyba da rade nie ?
Kamilio 2.0
03-09-2011, 20:56
Te konto od 2008, a gralem od 2007.
Wydaje mi się, że ktoś powinien zmienić przesłanie tego tematu. Użytkownicy będą wypisywać legendarnych użytkowników, a potem zostanie wyłoniona pierwsza dziesiątka. Głupotą jest wpisywanie się i uważanie się za legendę.. :|
Według mnie legendarnym użytkownikiem jest Catek. Odszedł dosyć dawno temu, ale starzy użytkownicy powinni go pamiętać. Crayon - kolejna legenda. Jest tutaj bardzo długo i nadal aktywnie uczestniczy w życiu forum. Elvan, ktoś go pamięta? Kolejna ogarnięta osoba.
To chyba mogę napisać : D.
byout albo essay heh ......legendarni
dobre chlopaki, tony i jego opowiadania elo
~sempacz
PS. czy przypadkiem nie bylo chlopaki przez h ? XD
Też się wpiszę ;{ 3 lata rocznikowo jakby nie było.
Nie wiem czy jestem legendą, ale pierwsze konto założyłem w 2008 roku, a na APO grałem od 2007. Pozdrawiam Zark, Exevis :D
Sherlock
05-09-2011, 13:13
To konto od 1970, a gram od 2007.
Wydaje mi się, że ktoś powinien zmienić przesłanie tego tematu. Użytkownicy będą wypisywać legendarnych użytkowników, a potem zostanie wyłoniona pierwsza dziesiątka. Głupotą jest wpisywanie się i uważanie się za legendę.. :|
+1
Według mnie legendarnym użytkownikiem jest Catek. Odszedł dosyć dawno temu, ale starzy użytkownicy powinni go pamiętać. Crayon - kolejna legenda. Jest tutaj bardzo długo i nadal aktywnie uczestniczy w życiu forum. Elvan, ktoś go pamięta? Kolejna ogarnięta osoba.
Do tego Ormin (założyciel starego forum) oraz Scorpion.
Daroo :(
05-09-2011, 14:55
Chcesz to masz :/
Pozdrowienia od Daroo : [[[[[
Co to za temat z legendami, jeśli nie mam tutaj wpisanego Quieta Pierwszego Tysiąc-postowego?
Co to za temat z legendami, jeśli nie mam tutaj wpisanego Quieta Pierwszego Tysiąc-postowego?
Bo ma bana za nabijanie postów =d
#t
Najlepszy jest tarararam Grom i Viki!
Xienus o.O
05-09-2011, 15:48
taa Elvan był spoko a nigdy nie poznaliśmy powodów dla których został usunięty z listy moderatorów ;/ ale może kryje się pod jakimś nickiem ;D
mam typa w klasie podobnego do mordiego, mc layer zawsze na propsie, wyjebalem na pancerz jak go zobaczylem, pis joł, pamiętam jak kiedyś angel kupił fire axe na swego knajcza i jarał sie jak skurwysyn, dobre czasy były xd
legendy? elvan(karp?), ormin, scorpion, exod, graydon(?), catek i oczywiscie ja i w chj osob
SiMiNa MaSaKraToS > Jesus > SiMiNa :P > [...] > ('.^)\/,,
Większości nazw kont nie pamiętam.
Na forum od 5 maja 2007 roku.
Orson_Pall
05-09-2011, 17:23
6 dni wczesniej i mialbym 2007 jhehehhehe.
ujdzie?=\
Karol Strasburger
05-09-2011, 17:33
CZEMU MNIE KTOS USUNAŁ STOD JAK MOJE 1 KONTO JEST
Zarejestrowany10-08-2007
of kors na tym forum, bo starych to nie doliczę się co nie
a gram nieco dłużej gdzies od 1.11.2006
Ero Senin
05-09-2011, 18:05
+666
Z tych którzy się wpisali mogę dodać jeszcze mortalix'a, tettmaiera, mikiela, devixx też legenda z działu rl tibia ; D
@topic
Nie chodzi tu o dinozaury obecne na forum od xxx lat tylko o wyróżniających się niegdyś użytkowników(chyba)
a gram nieco dłużej gdzies od 1.11.2006
co z tego jezeli nikt ciebie nie zna?
Pierwsze konto na forum założone jakoś początek 2007, rekord WHQ Andarixem HEHEHHE. POZDRO SZCZODRO
Curva byłem jeszcze na starym forum więc lajtowo się mogę wpisać :D
Zarexoholik?
06-09-2011, 01:43
To konto od 1970, a gram od 2007.
o.O - i co tutaj wbiłeś?
Curva byłem jeszcze na starym forum więc lajtowo się mogę wpisać :D
Dokładnie. :)
#topic
Dzięki za pozwolenie. Gram i uczestniczę od 2006.
co z tego jezeli nikt ciebie nie zna?
swego czasu udzielałem sie na forum dużo tylko jak nie gram z 2 lata to juz nie ma sensu
Konto to od 2008 roku... I'm legendary man...
no to się wpisze :)
06-09-2011, 18:38
oczywiscie ze ja :D:D:D
tak po prawdzie to wg mnie zasluguje LOVE (moze juz nie siedzi na forum, ale na old i na tym forum wniosl ciekawe tematy/poruszenia zasluguje no!)
Już od 25.09.05r. płynę! jestem weteranem, nie ma co ukrywać.
PS, połowa postów powinna zostać usunięta, bo co to za legendy z '08r. ?!
KePuczasta
06-09-2011, 20:09
Noo... Heyy... Ja nie jestem "legendarna" ale tez sie wpisze tak for fun ^^
Legendarny no. 1 zgłasza się
Pierwsze konto 2006 rok, moge pokazać cycki. :(
Elite Filutek
07-09-2011, 22:50
Nie wiem kiedy miałem konto ale nick chyba był Elite Filuś i bana dostałem za coś tam XD to chyba 2008 rok
N-series
07-09-2011, 23:31
gram od 2006 , w sumie to juz nie gram od dawana ,bylem na starym forum jeszcze pamietam jak wprowadzali zielone manasy :)
Carlitka hehe tak to było chyba ze literówka...
ja pamiętam 4/5 tego co napisałeś :P
⊕ Cineczeq ⊕
08-09-2011, 13:43
i pojazdy na Layera ( btw. pozdro ),
A to byli chuje.
AMA.
Vernereq
08-09-2011, 14:54
Pamietam kilka rzeczy z postu oxi, na apo gram od 07 roku bodajze, ale i tak ciagle nie pisalem duzo tylko czytalem.
Carlitka hehe tak to było chyba ze literówka...
ja pamiętam 4/5 tego co napisałeś :P
Dobrze napisał, Carlitta* :P Karolinka Paliwoda, w porządku babeczka.
Od początku tego forum a także konto na starym.Początek w 2006 roku więc raczej wszystko pamiętam z tego co tu piszecie.
Laluś był największym pajacem jeśli chodzi o byłych moderatorów.A Graydon to kubusia pił i tanie wino z biedronki :D
Rastamanek
13-09-2011, 21:28
ja jeszcze ze starego forum :c
Jak dla mnie są to osoby Catek i Qlers i znałem ich bardzo dobrze zwłaszcza Qlers'a
Zacząłem grać w listopadzie 2006. Od Dnia Bożego Narodzenia tamtego roku jestem na forum. :o Mehu, te sprawy.
mogę się wpisać, wow . Chojrak :P z tej strony :) na forum od 2007.
Albo Ci którzy pamiętają wieczną spinę na Exoda, całodobowe stanie pod domkiem pianki, jazdę z Nefre etc xd
Większość z tych wydarzeń pamiętam, jeszcze pamiętam stare forum, jakoś chwilę po tym założyłem sobie konto na nowym, które dopiero co powstało.
Catek, to był ten użytkownik, co miał w cholerę postów swego czasu? Dobrze kojarzę?
Myślę, że zaliczam się do grupy "legendarnych" użytkowników, choć wiele nie osiągnąłem. Mój najlepszy rekord, to top5 pod względem banów i potem mi się to znudziło.
Wszystko pamiętam, bo trochę na tym forum jestem, od małolata. Razem ze mną jest też sporo osób, więc wpisywać się :dddddd
Tony rozkurwiał system hehs
albo Grulix xD
Wujek Margoth
14-09-2011, 22:11
Tony rozkurwiał system hehs
albo Grulix xD
Neko Knajt i chuj xd Napinacz z Enerdzi 2000 xD
'Oxidosis'
14-09-2011, 22:22
Fajnie, że dzięki tego typu tematom można znowu zobaczyć stare mordy ;D pozdro
A pamiętacie jak Kodex w sylwestra o 4 rano na żółwiach bocił, bo o 21 na imprezie go matka zebrała do domu? : D I jak wyzywał, że psa bardziej szanuje od Ciebie? XD
Mikiel SZN
14-09-2011, 22:54
A pamiętacie jak Kodex w sylwestra o 4 rano na żółwiach bocił, bo o 21 na imprezie go matka zebrała do domu? : D I jak wyzywał, że psa bardziej szanuje od Ciebie? XD
gdyby nie ja byś o tym nie wiedział, bo pisał to do mnie jak wróciłem haha
Też to słyszałem od niego...:D Kodex to ogólnie był przyjebany :DD
Sir Tom'ek
15-09-2011, 18:40
2006 :D Jak jeszcze Zamek w dół od City był :D
Maatinii
15-09-2011, 19:09
2006 :D Jak jeszcze Zamek w dół od City był :D
Tu chodzi o forum a nie o tibie.
Wpisuje się.
Palladyn Zlosci
20-12-2011, 19:41
<--- 2008
ja jestem legenda apo raczej nie inaczej - plagen tu
Pospek^^
21-12-2011, 02:14
A pamiętacie jak waliłem konia przy spaghetti??11
#topic // PAMIENTAMY PAMIENTAMY CHECHECHE
Taki se pazdzioszek v1.01
25-12-2011, 14:25
No mnie też chyba pamiętacie?
Pojawiłem sie tuż po uruchomieniu tego forum : D
LOFCIAM WAS
POZDRAWIAM TAKI SE PAZDZIOSZEK LOFCIAM MIKIELA
A pamiętacie Kodexa, co w sylwestra expił na żółwiach, bo go mama wzięła z imprezy o 21? : D
'Oxidosis'
25-12-2011, 18:02
A pamiętacie Kodexa, co w sylwestra expił na żółwiach, bo go mama wzięła z imprezy o 21? : D
HAHAHAHAHAH, pewnie : DDDD
A czemu mie tu jeszcze nie ma =/
@edit
O, już jestem.
Ładnie to tak posty nabijać? xd
@topic
Wpisuje się z starego konta :0
5x365 = 1825
równiutkie 5 lat :o
czejść, poluwke bolsa ojebalem. sam
a kodex to wcale nie był napinacz :(
czejść, poluwke bolsa ojebalem. sam
a kodex to wcale nie był napinacz :(
i skopcilem grama :confused::confused:
heh na apo od 2006 grudzień jestem z przerwami ; D więc ja ;D
wpisuje się robię to gad demet! slashek SIEMA
Buheheh pamiętam kodexa. Ten to miał odpały w chooy. Co on tam nie gadał o sobie. Pamiętam jeszcze 1 ownera Neko Knighta elo zioma propsa z energy 2000 :D Grulix, Azbest, Tony co rzucał wagonami :D w grze byłem od jesieni 2006, za dużo nie osiągnąłem ale większość czasu spędzało się na forum i na skype na gadaniu z mikielem, wujkiem margothem, tre coolem, mejgerem, kodexem XD bania w chooy. ByOut też legenda jak dla mnie :D Pan kredka też legenda. Ormin jeszcze założyciel starego forum. No i Drah Master :D
1st R. Boonek
18-02-2012, 08:35
Ok, wpisuje sie elo?XD
Noo... Heyy... Ja nie jestem "legendarna" ale tez sie wpisze tak for fun ^^
szkoda, ze glupota nie boli
Krulowiec
18-02-2012, 09:22
Lol nie wpisuje sie to jest jakis przekret serio mam info z przyszlosci
jasne, dobra beka, pamiętam go jeszcze z cs'a z servera Anarchy XD szkoda, że na forum nie został albo nie ukrywa się na innych nickach :mad:
a pamiętacie majora? XDDDD epic spiny
#a na forumku już jestem dobre 5 lat ;P wcześniejsze konto Sedan Swordmaster MIAZGA
jestem na forumkach od 2k7~ więc elo raz dwa, co
Dexterro
19-02-2012, 09:00
Też się wpisze, pierwsze konto styczeń 2008 :D
Lethornek
29-02-2012, 22:58
Itak mam z Was beke .
Sasha Rookslayer
29-02-2012, 23:06
To ja też się wpiszę c(:
Gram na Apo od 2006 roku.
Na Forum jestem od około 07-08 roku? :rolleyes:
Dinnedhel
29-02-2012, 23:15
Aha no i ? xD .
Kimus The Master
29-02-2012, 23:18
Zamykam Setke najlegendarniejszych użytkowników forum!
No to na 102
jestem tu koks ja
hehe.
veni midi vici cb wygrane
03-05-2012, 14:36
Obecny chyba nie zaprzeczysz midi robi wielkie rzeczy joł
mugbym tesz ? ktos moze pamienta :))
elo elo se napisze oki bo mi sie nudzi co nie
swiety mikolaj
13-06-2012, 23:30
no johny nie ?
szatan i tym podobne xd
pewien czas troche mnie tu byłoxd
To ja się zaliczam do tych "legendarnych" ?? :confused:
tez sie w sumie wpisze, bo jestem tu prawie od początku :Q
Metaxa Grzesiek
07-07-2012, 15:56
No chyba zaliczam sie tez:*
Stary nick: Selrien i obecny ^^
A też się wpiszę, na forum od '64, Ci co widzą kim jestem, to zajebiście.
byłem nawet na 3 forumah apo, więc się wpisuję, pyk
Byłem na Pierwszym Forum, wiec Chyba sie wpisze :), BACH.
Pierwsze konto:
17-04-2007
Dodatkowo na poprzednim forum (fora.pl) siedziałem :)
Master Sio
07-07-2012, 22:44
Master Sio. zawsze tu wchodzilem .. i odwiedzam nieraz forum... nie mam duzego levela ale co z tego .
Palladyn Zlosci
08-07-2012, 09:24
Zaliczam sie ?
Tre Cool? Mejger? : q
NO CZEEEŚĆ SKARBIE :D
Wchodze po sylwestrze na gadu a tam 50 wiadomości od kodexa, że matka go zajebała z imprezy :D:D śmieszkowaliśmy z Dedusiem przez 2 tygodnie z niego i nie chciał z nami grać w CS'a :D
###############
PRZYZNAWAĆ SIĘ BEZ BICIA KTO NIE MIAŁ W SYGNATURCE
http://img393.imageshack.us/img393/5528/rfgfghiu6.png
Poza tym, nie znaliście starego forum, chuj z was nie elita, deal with it.
###############
PRZYZNAWAĆ SIĘ BEZ BICIA KTO NIE MIAŁ W SYGNATURCE
http://img393.imageshack.us/img393/5528/rfgfghiu6.png
O ile się nie mylę ta 'akcja' zaczęła się to na TORGu :D
Mejger zawsze spoko.
~Bocianex~
13-07-2012, 20:50
W grze od 9 lat i na forum od 14. Ogólnie gram na apo juz od wersji 7.1 wiec ryjki trzymac tam :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.