Zaloguj się

View Full Version : Rookgard

Poiwo
04-09-2011, 19:13
Dwie propozycje

1->Co wy na to aby na rooku zrobić misje na klikanie x50 przedmioty i x30 npc.

2-> Oraz dodać nowe misje do gen graba za misje dostaje się po 5tys expa.
co u urlicha daje 50tys expa i więcej od lvla .
grab daje na każdy level tyle samo expa więc się nie opłaca .
ostatnia misja jest z krewetką można dodać do niego misje na oddawanie jakiś przedmiotów -> wycinanie skórek ostatnia misja jest od 85 lvla .
po zrobieniu all misji było by przejście w te tp co są w podziemiach gdzie są cyklopy i behomoth .

@edit

Ale wy macie mózgi można podmienić wszystko do innych questów misje na klikanie można przerobić na innych przedmiotach trochę myślenia .
ofc tak jak z urlichem .

Smoczek
04-09-2011, 19:26
nic nei zostanei wprowadzone bo nie jest to jakos mega potrzebne. nie jestem zwolennikiem twojego pomyslu ale zobaczymy co przyniesie ten zapowiadany update

Mr Fsza
04-09-2011, 19:35
misje na klikanie na rooku jestem jak najbardziej na tak przydały by się do jakiegoś nowego questu po upie ;PP
do graba też można coś dać bo nic się u niego nie dostaje jak tylko expa. chociaż i tak mało.

~Bocianex~
04-09-2011, 19:37
z Tym klikaniem bardzo dobra propozycja : ) na tak

Zarexoholik?
04-09-2011, 20:28
1->Co wy na to aby na rooku zrobić misje na klikanie x50 przedmioty i x30 npc.

Misje do UW, którego nie ma na rooku? Gratulacje.

#topic

Po co? Może jeszcze zróbmy tam dżina, który będzie nas transportował na respy, hmm?

Sasha Rookslayer
04-09-2011, 20:31
Jak najbardziej na tak, bo jest tylko 8x misji ;l
Ale poczekamy do Upa 2/2 może to wejdzie w gre ;))

TAK, TAK, TAK!!:D

PS. Nie grasz na Rook to nie pisz Plebie ;<
A nie 90% ludzi to pisze tylko z maina ;<

Domcio Old
04-09-2011, 20:33
jestem na nie
1.misje UW na rooku a skad wezmiesz tam naprzyklad SPY REPORT :D ??
2. by mogli cos dodac do generala ale zobaczymy co zrobia bo przeciez niedlugo UP :D

TuRoczeK
04-09-2011, 20:59
Jestem na tak tylko co do 1 propozycji, ponieważ na Rooku nie ma takich dłuższych questow. Reszta odpada.

First Boonek
04-09-2011, 21:51
Nie... robicie z tego rooka chooy wie co.. ja tam jestem za zabraniem wszystkich monsterow i terenow questow tez.. niech zostana minotaury tak jak na rl ...

Splaxor
04-09-2011, 22:15
Misje na klikanie i misje u NPC można wszystkie wykonać na rooku. To, że nie ma dostępnych przedmiotów i NPC to już inna sprawa, ale nie piszcie, że są to misje niewykonalne :]
Co do drugiej propozycji to można dodać dodatkowe misje.

Update jeszcze nie skończony, a tutaj z dnia na dzień są nowe propozycje. Jakby ekipa miała wprowadzić wszystkie bardziej realne to ciągle pracowaliby nad update.

P.S. Poproście o Minosa bądź Master Atoma na rooku :) Może Wam się uda. Fsza będzie bloczył...

Bysio
05-09-2011, 01:56
Ja jestem na nie. Nie podobają mi się te twoje propozycje. Myślę że są one zbędne na rooku. Czekamy na update i zobaczymy co wprowadzą.

Artis
07-09-2011, 10:37
Ciekawe, ciekawe. Dobra, ale czy te Wasze propozycje są na tyle przemyślanie? Misja z kilkaniem jest ciekawą opcją, już parę takich misji występuję na serwie. Fajnie by było jakby dla graczy oni wprowadzili nowe misje z klikaniem, ale to musi być przemyślanie, jak już o tym mówiłem. Misji u Graba jest wystarczająco za dużo, co ty jeszcze chcesz?
Jeżeli chcesz taski to idź do Urlicha, tam masz możliwośc wybierania tasków.

John Cena
07-09-2011, 15:43
1.Na nie na rooku po co dodawać takie misje skoro na mainie są do tego żeby wykonać uw ,a na rooku tego niema.
2.Mogli by dodać pare misji

Lethornek
07-09-2011, 16:01
Generał zbiera jedzenie na wyprawę a nie jakieś przedmioty.
Update prawdopodobnie jest już przygotowane więc bo co mącić beznadziejnym pomysłem ?

Avi
07-09-2011, 16:10
Dla mnie to jest bez sensu; O

I co zrobisz 100/100 to dostaniesz "Ultimate Weapon Rook"?

Jestem na nie!

Azonka
07-09-2011, 16:17
Na nie.

Rook to rook.
Lepiej na mainie dodac cos nowego.

sPoxter
08-09-2011, 20:53
Dla ludzi na Rook by się to przydało ale z mojej strony nie wiem czy coś takiego by mogło wejść na server. Ale jestem jak najbardziej na TAK ;]

Magnatek.
12-09-2011, 18:38
misje na klikanie na rooku jestem jak najbardziej na tak przydały by się do jakiegoś nowego questu po upie ;PP
do graba też można coś dać bo nic się u niego nie dostaje jak tylko expa. chociaż i tak mało.

Tu jest racja przydaloby sie jakies mission na klikanie.

Misje do UW, którego nie ma na rooku? Gratulacje.

#topic

Po co? Może jeszcze zróbmy tam dżina, który będzie nas transportował na respy, hmm?

Zarex nie grasz na rook to sie nie wypowiadaj. Tu nie chodzi o dodatkowego expa tylko o przyjemnosc z gry. Ciagle expic to porazka tu chodzi o zabawe a nie tylko exp exp.

Misje na klikanie i misje u NPC można wszystkie wykonać na rooku. To, że nie ma dostępnych przedmiotów i NPC to już inna sprawa, ale nie piszcie, że są to misje niewykonalne :]
Co do drugiej propozycji to można dodać dodatkowe misje.

Jak to nie ma przedmiotow nie da sie kliknac w 1 gp jak to jest na main.Ten przedmiot jest a nie da sie go uzyc.

Soi
12-09-2011, 19:30
Nie... robicie z tego rooka chooy wie co.. ja tam jestem za zabraniem wszystkich monsterow i terenow questow tez.. niech zostana minotaury tak jak na rl ...
Ta, a z maina all pandemki, sety, uw, mocniejsze ue, wszystkie potwory lepsze od demonow, niech tez bedzie jak na rlu, Bez przesady :D
Misje na klikanie TAK
druga prop. NIE

Dideek
13-09-2011, 14:02
WIELKIEnic.
twoja propozycja jest jednym słowem słaba,jestem zdecydownie na nie ;o
1.Po co takie misje? Na jakiego questa? :O MYŚL
2.Nikt nie rozkazuje Ci wykonywac misji u gen. graba