View Full Version : Rookgard
Dwie propozycje
1->Co wy na to aby na rooku zrobić misje na klikanie x50 przedmioty i x30 npc.
2-> Oraz dodać nowe misje do gen graba za misje dostaje się po 5tys expa.
co u urlicha daje 50tys expa i więcej od lvla .
grab daje na każdy level tyle samo expa więc się nie opłaca .
ostatnia misja jest z krewetką można dodać do niego misje na oddawanie jakiś przedmiotów -> wycinanie skórek ostatnia misja jest od 85 lvla .
po zrobieniu all misji było by przejście w te tp co są w podziemiach gdzie są cyklopy i behomoth .
@edit
Ale wy macie mózgi można podmienić wszystko do innych questów misje na klikanie można przerobić na innych przedmiotach trochę myślenia .
ofc tak jak z urlichem .
nic nei zostanei wprowadzone bo nie jest to jakos mega potrzebne. nie jestem zwolennikiem twojego pomyslu ale zobaczymy co przyniesie ten zapowiadany update
misje na klikanie na rooku jestem jak najbardziej na tak przydały by się do jakiegoś nowego questu po upie ;PP
do graba też można coś dać bo nic się u niego nie dostaje jak tylko expa. chociaż i tak mało.
~Bocianex~
04-09-2011, 19:37
z Tym klikaniem bardzo dobra propozycja : ) na tak
Zarexoholik?
04-09-2011, 20:28
1->Co wy na to aby na rooku zrobić misje na klikanie x50 przedmioty i x30 npc.
Misje do UW, którego nie ma na rooku? Gratulacje.
#topic
Po co? Może jeszcze zróbmy tam dżina, który będzie nas transportował na respy, hmm?
Sasha Rookslayer
04-09-2011, 20:31
Jak najbardziej na tak, bo jest tylko 8x misji ;l
Ale poczekamy do Upa 2/2 może to wejdzie w gre ;))
TAK, TAK, TAK!!:D
PS. Nie grasz na Rook to nie pisz Plebie ;<
A nie 90% ludzi to pisze tylko z maina ;<
Domcio Old
04-09-2011, 20:33
jestem na nie
1.misje UW na rooku a skad wezmiesz tam naprzyklad SPY REPORT :D ??
2. by mogli cos dodac do generala ale zobaczymy co zrobia bo przeciez niedlugo UP :D
TuRoczeK
04-09-2011, 20:59
Jestem na tak tylko co do 1 propozycji, ponieważ na Rooku nie ma takich dłuższych questow. Reszta odpada.
First Boonek
04-09-2011, 21:51
Nie... robicie z tego rooka chooy wie co.. ja tam jestem za zabraniem wszystkich monsterow i terenow questow tez.. niech zostana minotaury tak jak na rl ...
Misje na klikanie i misje u NPC można wszystkie wykonać na rooku. To, że nie ma dostępnych przedmiotów i NPC to już inna sprawa, ale nie piszcie, że są to misje niewykonalne :]
Co do drugiej propozycji to można dodać dodatkowe misje.
Update jeszcze nie skończony, a tutaj z dnia na dzień są nowe propozycje. Jakby ekipa miała wprowadzić wszystkie bardziej realne to ciągle pracowaliby nad update.
P.S. Poproście o Minosa bądź Master Atoma na rooku :) Może Wam się uda. Fsza będzie bloczył...
Ja jestem na nie. Nie podobają mi się te twoje propozycje. Myślę że są one zbędne na rooku. Czekamy na update i zobaczymy co wprowadzą.
Ciekawe, ciekawe. Dobra, ale czy te Wasze propozycje są na tyle przemyślanie? Misja z kilkaniem jest ciekawą opcją, już parę takich misji występuję na serwie. Fajnie by było jakby dla graczy oni wprowadzili nowe misje z klikaniem, ale to musi być przemyślanie, jak już o tym mówiłem. Misji u Graba jest wystarczająco za dużo, co ty jeszcze chcesz?
Jeżeli chcesz taski to idź do Urlicha, tam masz możliwośc wybierania tasków.
John Cena
07-09-2011, 15:43
1.Na nie na rooku po co dodawać takie misje skoro na mainie są do tego żeby wykonać uw ,a na rooku tego niema.
2.Mogli by dodać pare misji
Lethornek
07-09-2011, 16:01
Generał zbiera jedzenie na wyprawę a nie jakieś przedmioty.
Update prawdopodobnie jest już przygotowane więc bo co mącić beznadziejnym pomysłem ?
Dla mnie to jest bez sensu; O
I co zrobisz 100/100 to dostaniesz "Ultimate Weapon Rook"?
Jestem na nie!
Na nie.
Rook to rook.
Lepiej na mainie dodac cos nowego.
Dla ludzi na Rook by się to przydało ale z mojej strony nie wiem czy coś takiego by mogło wejść na server. Ale jestem jak najbardziej na TAK ;]
Magnatek.
12-09-2011, 18:38
misje na klikanie na rooku jestem jak najbardziej na tak przydały by się do jakiegoś nowego questu po upie ;PP
do graba też można coś dać bo nic się u niego nie dostaje jak tylko expa. chociaż i tak mało.
Tu jest racja przydaloby sie jakies mission na klikanie.
Misje do UW, którego nie ma na rooku? Gratulacje.
#topic
Po co? Może jeszcze zróbmy tam dżina, który będzie nas transportował na respy, hmm?
Zarex nie grasz na rook to sie nie wypowiadaj. Tu nie chodzi o dodatkowego expa tylko o przyjemnosc z gry. Ciagle expic to porazka tu chodzi o zabawe a nie tylko exp exp.
Misje na klikanie i misje u NPC można wszystkie wykonać na rooku. To, że nie ma dostępnych przedmiotów i NPC to już inna sprawa, ale nie piszcie, że są to misje niewykonalne :]
Co do drugiej propozycji to można dodać dodatkowe misje.
Jak to nie ma przedmiotow nie da sie kliknac w 1 gp jak to jest na main.Ten przedmiot jest a nie da sie go uzyc.
Nie... robicie z tego rooka chooy wie co.. ja tam jestem za zabraniem wszystkich monsterow i terenow questow tez.. niech zostana minotaury tak jak na rl ...
Ta, a z maina all pandemki, sety, uw, mocniejsze ue, wszystkie potwory lepsze od demonow, niech tez bedzie jak na rlu, Bez przesady :D
Misje na klikanie TAK
druga prop. NIE
WIELKIEnic.
twoja propozycja jest jednym słowem słaba,jestem zdecydownie na nie ;o
1.Po co takie misje? Na jakiego questa? :O MYŚL
2.Nikt nie rozkazuje Ci wykonywac misji u gen. graba
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.