View Full Version : Tutorzy
Co to jest ? Nikogo nie ma o 22 godzinie? Trzeci dzien pisze raporty ze koles wybija mi moby, kradnie expa, a wy co?
Jeszcze pol roku temu, zglaszalo sie, taki koles dostawal bana za DESTRUKTYWNE. Ja tez tak dostawalem bany, to jest ekipa?
Nie umiecie dysponowac swoja pozycja, odejdzcie w pizdu ; [, albo nauczcie sie szacunku do graczy i obserwujcie to co sie dzieje.
@EDIT
Wpadłeś inteligencie na to, że nikogo nie ma? Pomyśl potem psiocz, gdyby nie ekipa na apo panowałby jeden wielki syf, więc jak aż tak Ci nie pasuje nasza praca, nikt Cie tutaj nie trzyma, ani nie błaga abyś został. Potraficie tylko płakać, bo ekipa to, tamto a jeśli ktoś was okradnie etc. to płacz i lizanie dupy byle otrzymać pomoc. Każdy potrafi narzekać, mało kto cokolwiek robi, więc ogarnij się, jeśli nikt Ci nie odpisuje zostaje Ci pvp.
Ty akurat jestes najwiekszym dnem w tej ekipie :C Potrafisz tylko sie fochac, dziwne ze sposrod 6-7 osob nie ma trzy dni pod rzad online ; [ serio
Propsy, dziwne ze cie nie ma w grze a piszesz na forum ; [
To zobacz tearz i zajmij sie sprawa :O
Wpadłeś inteligencie na to, że nikogo nie ma? Pomyśl potem psiocz, gdyby nie ekipa na apo panowałby jeden wielki syf, więc jak aż tak Ci nie pasuje nasza praca, nikt Cie tutaj nie trzyma, ani nie błaga abyś został. Potraficie tylko płakać, bo ekipa to, tamto a jeśli ktoś was okradnie etc. to płacz i lizanie dupy byle otrzymać pomoc. Każdy potrafi narzekać, mało kto cokolwiek robi, więc ogarnij się, jeśli nikt Ci nie odpisuje zostaje Ci pvp.
@EDIT
Nom jestem dnem, bo banuje każdego bez wyjątku i mam w dupie to, że osoba którą znam dostaje bana \../ Fakt dno straszliwe. Co Ty myślisz, że tutaj same robocopy są k****? Ekipa to też ludzie mają prawo mieć wolne, lub nie logować. Każdy ma swoje życie, więc co się rzucasz? To, że Ty sobie napiszesz raport "Bo nooby mi wbijają o jejciu co ja teraz zrobie" to cała ekipa leci i banuje osobę która Ci wbija? Co Ty myślisz, że my jesteśmy jak Sherlock Holmes? Nie mamy 100% pewności kto był pierwszy na respie, więc nie interweniujemy tak trudno to pojąć? Jeśli nie potrafisz kogoś zabić, to Twoj problem nie poexpisz.
Masz mi coś do powiedzenia? Zapraszam na skype, badź inny komunikator, nie mam zamiaru z Tobą pisać, bo jesteś troszku niekumaty.
Co do ss'a możesz sprawdzić moją obietnice. Nie mam zamiaru odpisywać na tak durne i daremne raporty takich graczy jak Ty które nic nie wnoszą i tylko zaśmiecają RRV.
Żegnam i nie pozdrawiam.
Nom jestem dnem, bo banuje każdego bez wyjątku i mam w dupie to, że osoba którą znam dostaje bana \../ Fakt dno straszliwe. Co Ty myślisz, że tutaj same robocopy są k****? Ekipa to też ludzie mają prawo mieć wolne, lub nie logować. Każdy ma swoje życie, więc co się rzucasz? To, że Ty sobie napiszesz raport "Bo nooby mi wbijają o jejciu co ja teraz zrobie" to cała ekipa leci i banuje osobę która Ci wbija? Co Ty myślisz, że my jesteśmy jak Sherlock Holmes? Nie mamy 100% pewności kto był pierwszy na respie, więc nie interweniujemy tak trudno to pojąć? Jeśli nie potrafisz kogoś zabić, to Twoj problem nie poexpisz.
I to jest curva twoje rozumowanie troglodyto :O I ty jestes tutorem? Wez sie potnij ; [
A tu fajny ssik
http://img580.imageshack.us/img580/6066/tutorz.png
Zarexoholik?
05-09-2011, 02:24
Co ma zrobić skoro nie da się udowodnić, kto był pierwszy na respie? W takiej sytuacji możesz/musisz użyć pvp [którego nie masz]. Głupio tylko spamujesz i męczysz wszystkich.
Zawsze możesz wejść na respa i napisać raport, że jesteś tam pierwszy. Wtedy nie będzie problemów...
Gdyby nie ekipa na apo panowałby jeden wielki syf
Śmieszne... A co teraz panuje jak nie jeden wielki syf? A przecież, ekipa apo nadal jest ;)
Lagga v3
05-09-2011, 07:01
I zrobiłeś ten temat tylko z rozpaczy , że nie możesz poexpić? ;c
@top
Bywa i tak , że o 22+ nikogo nie ma, trzeba się z tym pogodzić , nie możesz go zabić to zejdź albo poexp z nim , proste.
First Boonek
05-09-2011, 07:21
Disc byl zajety pomaganiem zarexowi z Akuzino, nie mogli go zabic to dostal bana za bota ktorego nie mial, elton?
Pandoria
05-09-2011, 08:10
Akurat raporty do ekipy są bardzo często i nie można tego odrzucić ekipa się stara na wszystkie odpowiedzieć, lecz mógł nie otworzyć lub zapomnieć. Również liczy się fakt, że nie ma ekipy 24/7, gdyż to jest człowiek, gdyby była większa ekipa może częściej by ktoś zaglądał, ale to nie chodzi o to, tylko iż ekipa jest dobra i nie ma free banów, to jest jeden szacunek dla ekipy. :)
Mc Maciek
05-09-2011, 08:49
Niedziela, ostatni można powiedzieć weekend wakacji, wieczór. Dziwisz się, że nikogo nie ma? 2 dni temu siedziałem do 2 w nocy, robiąc wcześniej event z Magikiem, więc nie trajkotaj mi tutaj, że ekipa sobie olewa. Poza tym, niektórzy mają jeszcze wakacje.
Co do screena z reportem, całkowicie popieram Disca.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.