View Full Version : Disc i jego zajebistosc XD
First Boonek
05-09-2011, 19:26
Elos, wczoraj zostala zbanowana postac o nicku Akuzino...
cala sytuacja wygladala tak...
Akuzino expil sobie na wardach, wbil mu zarexoholik i edzio first... no tak pro skile aka edzio auto ring zaczeli bic aku... niby wszystko okej ale ? chyba bot na ringa nic nie dawal poniewaz aku stwierdzil ze nie ma szans i tylko uciekal... zbulwersowani gracze (zarex i edzio) napisali po swojego wielkiego przyjaciela Disca ktory oczywiscie zbanowal aku za speed hacka ktorego nie mial (biegal ppm ktore wg caava nie dziala)
Gdy aku zapytal Disca dlaczego ten go zbanowal.. dostal prosta odpowiedz
mam 4 programy do wykrywania sh wiec mi nie pierdol ze nie miales
O wszystkim dowiedzialem sie ja... Aku łatwowierny czlowiek postanowil nie robic sobie wiekszych problemow i nic nie napisal ale ja niestety nie moge sie powstrzymac...
http://i54.tinypic.com/14kwode.jpg
A teraz moje pytania:
1. Czemu owe programy <beka> posiada tylko Disc, a reszta administracji twierdzi iz SH nie dziala?
oraz
2. Czemu owe programy znajduja sie tylko wtedy gdy ekipa Jihadu woła disca na pomoc?
//////////////////
Kolejna zbanowana przez niego osoba byl Sendo... tak zostal on zbanowany za auto atak na Pietra dowodem byl filmik nagrany przez gracza... a z tego co wiemy filmiki od graczy nie sa dowodem na auto atak bo przeciez jest cos takiego jak battle?:o z reszta moglbyc to zupelnie inny ots klon apo :OO wiec OCB?!
I jeszcze mnie ciekawi jaka jest roznica w dlugosci banow trzech zbanowanych wczoraj postaci (edzio first / sendo / akuzino)
:))
I nie usuwac mi tematu bo dopoki nie dostane odpowiedzi od kogos czerwonego bede zakladal takie same...
Proszę o napisanie właściciela postaci w odwołaniach, nie chcemy adwokatów.
Wiem że może wydać się to proste, wręcz banalne ale to nie jest dział na takie pierdol**** o szopenie.
Skargi - Odwołania - Zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)
Tylko tutaj 'coś' działasz.
#down
Tak się składa że Disc nie ma wstępu do NICH na vt.
Według Ciebie są inni 'poszkodowani', to ja się pytam WHERE.
First Boonek
05-09-2011, 19:35
Wiem że może wydać się to proste, wręcz banalne ale to nie jest dział na takie pierdol**** o szopenie.
Skargi - Odwołania - Zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)
Tylko tutaj 'coś' działasz.
Jest to dzial opinie/krytyka... wiec wyrazam swoja opinie i krytykuje GM'a? cos nie tak?... szukam osob ktore spotkaly sie z podobna sytuacja.. bo tego jest juz za duzo :] wejdzie raz na rok wbije sobie do nich na vt i banuje kogo mu kaza zbanowac
Delorian17
05-09-2011, 19:38
Boonek ma rację, ja (Sendo) właśnie dostałem tego bana, najśmieszniejsze jest to że byłem sprawdzany przez kilku Gm'ow podczas gdy nie bylo nikogo z Jihadu, a gdy Pietro wysłał filmik odrazu ban.
Nie zauważył chyba ze mozna biegać na map clicku z otwartym batle.
Myślę że ten ss ma dużo wspólnego.
http://i53.tinypic.com/aonha1.jpg
Disc niby jest stronniczy i jest w ekipie jihadów? To wytłumaczcie mi jedno
[05/09/2011 00:15] Disc -> Edzio First was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Stronniczość? no chyba nie. Disc dobrze robi nie pierdoli się
a mi się wydaje że dał go tylko po to aby przymaskować krycie was, za 2 dni pewnie Ci ban zejdzie.
Nie wiem co tu ten cały Disc jeszcze robi, co chwilę jakieś nowe skargi, tematy na niego. Powinni go wyjebać i byłby spokój.
Co do tego SH to też kiedyś dostałem za to niesłusznego bana. Biegałem normalnie na map clicku, a inny geniusz Caav wmawiał mi i był przekonany, że mam bota. Na szczęscie dostałem unbana po 3 dniach, po tym jak wyslałem filmik nagrany (przez wyżej wspomnianego przeze mnie geniusza) Tygrysowi i Santano, ale tu już inna sprawa. Co nie zmienia faktu, że niesłuszne bany na APO za "speed hacka" to chleb powszedni.
I nie bronie tu Akuzino bo mam wyjebane na niego, tylko stwierdzam fakty.
http://i52.tinypic.com/2wq72ti.png
AHA XDDDDDDD
Panek Kitara
05-09-2011, 19:51
[05/09/2011 00:15] Disc -> Edzio First was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
First Boonek
05-09-2011, 19:57
a mi się wydaje że dał go tylko po to aby przymaskować krycie was, za 2 dni pewnie Ci ban zejdzie.
No dokladnie :]
Chcialbym jeszcze dodac jego obrazliwe wyrazanie sie
http://i54.tinypic.com/2hs6q2h.jpg
Sorc Kingow
05-09-2011, 20:12
No dokladnie :]
Chcialbym jeszcze dodac jego obrazliwe wyrazanie sie
http://i54.tinypic.com/2hs6q2h.jpg
Hehe, co za zajebista obrona swoich podopiecznych.
#t
Tak, tak - jestem za usunięciem Disc'a z ekipy. Dlaczego? Jest to po prostu pies maniaków bez życia aka Jihad team. Niejednokrotnie byłem świadkiem rozmów, które świadczyły o tym, iż Disc jest stronniczy w stosunku do (dzieci) Jihadu. Dowody? Nie posiadam ich, ponieważ nie jestem jakimś ***** obsesyjnym kretynem, który nagrywa każdą rozmowę na skype/vt/ts natomiast jak widać Disc'a bronią jedynie JIHADOWCY, hehehehhehee!
Boonek wiesz co najlepiej bedzie jak napiszesz do Mortiisa za to ze Disc na RRV tak jak widac na ss"ie przeklina masz przeciez dowod na ktorym można zrobic cos zeby wyjebać tego Zerowicza Disca z Apo
To samo mam z nim:
[04/09/2011 23:45] Disc -> Sorc Kingow was banished because of Grozenie Game Master'owi :eek:
Zapytanie ile ma lat to nie powino byc ze bana dostane ze groze gm'owi no NIE logika jakaś a nie odrazu jakis ban w ktorym samo mówi ze grożenie takie jak zabije go albo coś a nie zaytanie ile lat odrazu was banished because of Grozenie Game Master'owi
No więc odnośnie Senda to zgadza się napisałem tak do ciebie, bo byłem przekonany, że wcześniej dostaniesz bana lecz jednak się myliłem. Zgłoszenie napisałem 1.09 i nie moja wina, że jest tyle osób w administracji i nikt nie porafił tego wcześniej sprawdzić. Tu jest tego dowód: http://www.forum.toproste.pl/misc.php?do=ccarc&page=24
Kolejna zbanowana przez niego osoba byl Sendo... tak zostal on zbanowany za auto atak na Pietra dowodem byl filmik nagrany przez gracza... a z tego co wiemy filmiki od graczy nie sa dowodem na auto atak bo przeciez jest cos takiego jak battle?:o z reszta moglbyc to zupelnie inny ots klon apo :OO wiec OCB?!
http://www.speedyshare.com/files/30141232/sendo.rec
Ten plik niżej to też fake, czy raczej przypominasz sobie, że to faktycznie byłeś ty wtenczas gdy biłeś z Akuzinem Devil Atoma? Na pewno nagrywałem to u siebie na otsie :D
http://www.speedyshare.com/files/30097937/boonek.rec
Prawda, ze Akuzino nie uzywa bota w city bo go nawet 2000 knight zabija na dachu. Raczej z botem by zabijal wieksze lvle ;x
Edzio tez ma bana... ale pewnie dostal za bota kilka dni zeby nie dostac za shar na miesiac.
Tak poza tym na co bota mial akuzino?
Wiem, ze Zarex/Edzio/Pietro itp maja boty na respach bo to widac auto lot/vita/manas/sh ale przyzwyczailem sie do tego, ze nie sa sprawdzani nawet wtedy gdy pisze 50 raz na rrv/ jest 10 GMow. Norma...
Tygrys pisal 2 razy, ze pogada z Discem o tekstach do graczy jak widac nawet nie wspomnial o tym.
Disc/Caav ;x Po co im posada?
Na miejscu Mortiisa dalbym im tutora. ST powinien miec ktos kto robi cos dla servera, banowac moze kazdy.
First Boonek
05-09-2011, 20:25
http://www.speedyshare.com/files/30097937/boonek.rec
Tak jestem na tym filmiku, ale i w tym wypadku Magik zle zrobil banujac mnie, poniewaz sytuacja jest pokazana od srodka... a widac na niej jak bronie swojego respa lub jak wbijam sie tobie... a niestety nie bylo pokazane kto tam pierwszy byl (bylem ja)
Wiec <ciach> nie wciskaj kitu okej?
A odwolanie sobie odpuscilem tylko dlatego, ze ban byl bardzo krotki :]
Lagga v3
05-09-2011, 20:27
Witam
więcej skarg było na disca niż moon reda , moon został zdegradowany według mnie z disciem administracja powinna postąpić podobnie.
Jeśli tutor jest stronniczy co widać od kilku tematów , powinien stracić posadę...
Tak jestem na tym filmiku, ale i w tym wypadku Magik zle zrobil banujac mnie, poniewaz sytuacja jest pokazana od srodka... a widac na niej jak bronie swojego respa lub jak wbijam sie tobie... a niestety nie bylo pokazane kto tam pierwszy byl (bylem ja)
1500 druidem na orshabaalach? Spoko, rozumiem tylko po co był ci tam potrzebny Akuzino, bo chyba nie do blokowania Orshów...
Pisz skarge na Magika, bo źle postąpił!!! Cry, cry, cry! ;(
@down
A zamiast samego Akuzina płacze Boonek, bo nie może czy czyścić DAO... :o
@Boonek
Nie kompromituj się już bardziej plix. Big girls don't cry ;(
First Boonek
05-09-2011, 20:40
1500 druidem na orshabaalach? Spoko, rozumiem tylko po co był ci tam potrzebny Akuzino, bo chyba nie do blokowania Orshów...
'
Aku bil atoma a ja zbieralem sobie lota do mada z orszy?:O
adrian0093
05-09-2011, 20:54
@down
A zamiast samego Akuzina płacze Boonek, bo nie może czy czyścić DAO... :o
@Boonek
Nie kompromituj się już bardziej plix. Big girls don't cry ;(
UWAGA! Tylko <ciach> umie się zająknąć pisząc.
#t
Co do kogoś tam powyżej - nie zgadzam się aby Caav został zdegradowany, ponieważ on coś tu jednak robi, a Disc słucha się Jihadu. To jest różnica.
John Cena
05-09-2011, 20:56
Widze że na disca jest dużo skarg powinni go usunąć z ekipy,ale od tego Mortiis wprowadził tą nową pozycje Coma ,za jakiś czas wszystko się wyjaśni...
No niestety... Nic na to nie poradzimy... Widząc jak zachowuje się ten cały Disc i inni "tutorzy" czy jak im tam, chodzi po prostu o tych "nowych" co była rekrutacja, to jednym słowem mi ich przysłowiowo "żal". Ekipa, hah, porządna ekipa APO popełniła wielki błąd.
Proponuję jeszcze dodać nowego członka do ekipy APO.
\/Bonus\/ :)
Zarexoholik?
05-09-2011, 21:31
#Boonek
Śmieszny z ciebie człowiek, w dodatku konfitura. Nie twoja sprawa, a wszędzie się pchasz. Wspomniałeś o tym, że na mc siedziałeś na devil atomie? Ajjjjjj sorki, wydałem cie! : (
#topic
Filmik na senda jest ogólnie dostępny - miał auto? Miał, więc ma bana. Nie pisz farmazonów o jakimś zaznaczaniu na battle, bo wszystko widać na filmiku, nie błaźnij się. :)
Napisałem raporta na akuzina, bo przecież cisnął na sh. Piszesz, że uciekał ppm'em? Ja wciskałem jak szalony i nie mogłem go dogonić 400 lvli większą postacią, wyjaśnij adwokacie.
Nie wiem za jakiego bota bana dostał Edzio first, nie moja sprawa - tylko jego. Zauważyłeś różnicę między nami? Ja nie wtrąca nosa w nieswoje sprawy.
Hehe, co za zajebista obrona swoich podopiecznych.
#t
Tak, tak - jestem za usunięciem Disc'a z ekipy. Dlaczego? Jest to po prostu pies maniaków bez życia aka Jihad team. Niejednokrotnie byłem świadkiem rozmów, które świadczyły o tym, iż Disc jest stronniczy w stosunku do (dzieci) Jihadu. Dowody? Nie posiadam ich, ponieważ nie jestem jakimś ***** obsesyjnym kretynem, który nagrywa każdą rozmowę na skype/vt/ts natomiast jak widać Disc'a bronią jedynie JIHADOWCY, hehehehhehee!
Kim ty w ogóle jesteś nołnejmie? W życiu byśmy cię na vt nie zaprosili, także twoja historia wydaje się co najwyżej śmieszna. :)
First Boonek w tym momencie pytanie do ciebie.
Podałeś tutaj screena z 'wulgaryzmami' Disca.
Mogę poznać datę kiedy miały one miejsce ?
Co do faworyzacji ...
Sprawdziłem logi, dowiem się dokładnie o co chodzi w sprawie, w każdym razie zajmę się 'problemem'. - Tego możecie być pewni.
First Boonek
05-09-2011, 21:43
1 Filmik na senda jest ogólnie dostępny - miał auto? Miał, więc ma bana. Nie pisz farmazonów o jakimś zaznaczaniu na battle, bo wszystko widać na filmiku, nie błaźnij się. :)
2 Napisałem raporta na akuzina, bo przecież cisnął na sh. Piszesz, że uciekał ppm'em? Ja wciskałem jak szalony i nie mogłem go dogonić 400 lvli większą postacią, wyjaśnij adwokacie.
1 - jest pokazane tylko jak go bije i nic wiecej :] rownie dobrze mogl zaznaczac na battle tak jak niby robisz to ty :]
2 - Nie pierdol bo sam plakales ze 800 knajt biega szybciej niz 2k knajt... nie od dzis wiadomo ze balans speeda jest zjebany :] a gdybys tak klikal to bys debuga zlapal :[ tak jak zlapal go aku sekunde przed banem
Pozwolę sobie nabić.
Blatow wszystko wam opowiedział, nie ma sensu dalej ciągnąć powtarzającej się w kółko historii. Jeżeli Blatow będzie chciał coś dodać, na pewno otworzy wątek z powrotem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.