PDA

View Full Version : userbary by Philosophical

Philosophical
15-08-2007, 09:07
Witam. Mój pierwszy post chciałbym wykorzystać na stworzenie tematu. A więc jestem wstanie zrobić dowolną ilość userbarów. Robie jedynie w standardowych rozmiarach - 350x19. W zgłoszeniu o userbar proszę podać następujące informacje:

Tematyka
Kolor tła
Kolor napisu

Wyprzedzone odpowiedzi na wasze pytania:

"Robisz userbary i to twój pierszy post? A wiesz może o tym, że nie ma tu img code? Więc po co to robisz?"
Odpowiedź: Otóż mimo, że to mój pierwszy post to nie zaglądam na to forum poraz pierwszy. Zawsze lubiłem oglądać screeny graczy. A po co to robie? Bo zaloże się, że każdy używa też innych for gdzie jest dozwolony img code wiec mogę robić userbary na tamte fora.

"Masz jakieś określone tematyki w których nie robisz userbarów?"
Odpowiedź: Tak. Nie robie userbarów erotycznych oraz o Tokio Hotel.

Czekam na wasze zgłoszenia

Ogel
15-08-2007, 09:27
No dobrze, to ja cię przetestuję... :D
Proszę userbara z napisem Ogel po jednej stronie, po drugiej Armia Podkarpacki Ots albo same APO. W tle mogą być jakieś outfity z tibii bądź coś podobnego. Kolory wybierz sam, byle było by ładnie ^^

Lador
15-08-2007, 11:09
Chciałbym prosi o 2 userbary :).

1. Hip Hop
Resztę sam dobierz :).

2. CHWDP
Resztę również sam dobierz.

Pozdrawiam,
lador

Philosophical
15-08-2007, 12:41
@Ogel

http://img171.imageshack.us/img171/9093/ogeluserbaruz3.jpg

@Lador

http://img513.imageshack.us/img513/4523/hiphopuserwf8.jpg

http://img513.imageshack.us/img513/838/hwdpuserzt4.jpg

Kiedyś, się już bawiłem w tworzenie userbarów, ale nie byłem do końca przekonany co do "fajności" ich. Więc piszcie tutaj jakie błędy popełniam itd.

Diego
15-08-2007, 14:35
Hmmm...jakieś takie łyse z deczka.
Nie mówię że ja potrafiłbym lepiej ,bo bym nie potrafił ,ale jakoś tak zbyt na nich pusto ,a napisy zbyt niewyraźne.
Nie podoba mi się to że po jednej stronie jest malutki obrazeczek ,w środku WIEEEEELKA ilość pustego miejsca ,a na samiutkim końcu mały ,ledwo widoczny napis :/
Mam prośbę ,czy dla mnie zrobiłbyś wyjątek i stworzył userbara?
Napisałeś że tego nie robisz ,więc jeśli nie chcesz to nie rób ,ale jeśli mógłbyś to zrób mi takie coś o wymiarach...300x70 (mniej więcej ,nie koniecznie) ,o tematyce z gry Jak (Hmmm ,raczej nie będziesz wiedział o co chodzi ,więc ewentualnie Kawasaki Ninja)
Powodzenia ,rób te userbary tak ,żeby nie było na nich tak strasznie pusto ,i jeśli nie chcesz to nie rób mojego zamówienia ;).

#down
Wielkie dzięki ,fajny ten userbar co go zrobiłeś.
Masz odemnie reputację ,tylko się nie zdziw jeśli będzie przeciwna ,bo tutaj chodzą jakieś straszne błed co do systemu reputacji :/

Philosophical
15-08-2007, 14:41
@Diego

Powiem Tobie, że userbary są przeważnie w środku puste. To zalezy od obrazka czy jest szeroki w poziomie czy pionie. Trudno znaleśc odpowiedniej wielkości. A co do rozmazanych napisów to według mnie jedynie jeden jest rozmazany i to ten z Podkarpacki ots player.
Szanuje twoją wypowiedź bo każdy ma prawo wyważać swoje zdanie. Zrobie zaraz dla Ciebie tego userbara, ale tylko dla Ciebie zrobie wyjątek w rozmiarze.

Jak skończe to dam edita.

@edit

http://img394.imageshack.us/img394/3032/diegouserst4.jpg

Nie wiem czy mnie wszyszedł ten userbar... przeszukałem 50 stron na googlach z obrazkami i nie mogłem znaleść odpowiedniego...

MakeTeaNotLove
15-08-2007, 19:19
To ja poprosze rozowego : > z rozowym sloneczkiem gg (niewidczony) lub z chmurka (zaraz wracam) a napis to 'Nie jestem gejem'
I taka jeszcze dodatkowa prosba, jakbys mogl to zrobic w wiekszym rozmiarze tak na avatar (lub zeby wrzucic na srodek tapety.) zeby secik powstal ; d nie musi byc ale jakby Ci sie udalo/zechcialo to z gory dziekuje : >
'

DragonQ
15-08-2007, 19:54
Ja bardzo poprosze taki:
Tematyka: matrix
Kolor: Ciemnozielony
Napis: Thrinity
Kolor napisu: Sam wybierz ;]

Philosophical
15-08-2007, 22:04
Ogłoszenie!

Userbary możliwe, że nie zrobie bo musze załatwić bardzo ważna sprawę!
Jednak zrobie co w mojej mocy aby uwinąć się z zamówieniami.
W tym czasie możecie nadal zamawiać.