View Full Version : Adamek vs Kliczko
Arcano Druid
09-09-2011, 16:58
A wiec co sadzicie na tematej owej walki ? :D
Ja osobiscie MAM OGROMNA NADZIEJE ze te walke ZWYCIEZKY NASZ POLSKI BOKSER !
Van Limonze Akka banmirid
09-09-2011, 17:14
Adamek wygra lecz na punkt
No ale tak ogólnie obaj dojdą do końca i będzie na puknty.
wygra Adamek. a nawet jeśli nie to chuj w to.
Mam nadzieję że wygra Góral! I napierdoli temu <ciach> <ciach> bo już mnie zaczął <ciach> z tym swoim gadaniem, że Adamkowi nawet kij nie pomoże.
Myślę, że Adamek wygra.
A tak przy okazji: wie ktoś na jakim programie i o której dokładnie zaczyna się gala?
#edit
Aha, czyli trzeba zabulić 40 zł, żeby obejrzeć walkę która będzie trwała kilka min. Niech się pierdolą na ryj. XD Spróbuje na tym RTL obejrzeć, a jak nie to zobacze sobie powtórke i chooy.
Myślę, że Adamek wygra.
A tak przy okazji: wie ktoś na jakim programie i o której dokładnie zaczyna się gala?
Za friko jest tylko na RTL , o której Ci nie powiem bo sam nie wiem.
#topic
Oby nie była ta walka nie była tak przereklamowana jak ta Kliczko vs. Haye. Wiecej było gadania niż boksu wtedy... :(
Stawiam na Adamka :) chociaż klitschko jest bardzo doświadczonym bokserem więc będzie ciężko :)
Myślę, że Adamek wygra.
Na RTL ogladniesz tylko walke Adamek -Kliczo bo innych walk gali nie beda pokazywac.
Wedlug zapowiedzi walka bedzie gdzies 1/2/
Mam nadzieje ze Adamek wygra choc bedzie to ciezkie zadanie
Jeśli Adamek nie zbierze nokautu to wygra na punkty. Walka Adamka musi polegać tylko i wyłącznie na półdystansie: zapunktować i uciekać. Stawiam na Polaka!
Walkę w Niemczech pokaże stacja RTL ktora bedzie za darmo.
Jesli nie macie niemieckiego bedzie trzeba placic 40zl.
Prawo do transmisji walki ma bowiem niemiecka stacja RTL, dostępna w ofercie części sieci kablowych, czy cyfrowych w Polsce.
Ja niestety musialem wykupic walke za 39.90zl.
#tpc
Kliczko ma siłe/Adamek jest szybki wiec ciezko powiedziec kto wygra. Stawiam na Kliczko wiecej wygranych przed czasem.
Osobiście obejrzę sobie w internecie (http://www.meczyki.pl/transmisja-na-zywo,3858,gala_boksu_we_wroclawiu_tomasz_adamekwit alij_kliczko,1.html) tą walkę, nie będę specjalnie wydawał kasy.
@topic
Oczywiście muszę wierzyć, w to, że Adamek wygra. Sercem, duchem i stylem jestem za nim. Nie podobają mi się walki Adamka, który stoi z typem i napierdala tym swoim lewym prostym. Adamek jest szybki i to się da oglądać, i mam nadzieję, że jego styl będzie skuteczny.
Sherlock
09-09-2011, 21:16
Jestem realistą i obstawiam na Kliczka. Adamek nie ma zbyt wielkich szans na wygraną.
PS.
Wie ktoś może na którym kanale mogę obejrzeć walkę na eNce?
Jestem realistą i obstawiam na Kliczka. Adamek nie ma zbyt wielkich szans na wygraną.
PS.
Wie ktoś może na którym kanale mogę obejrzeć walkę na eNce?
Walkę pokaże za darmo niemiecka stacja RTL, jej władze zapowiedziały, że nie zakodują kanału na czas walki, czego domagali się organizatorzy. Telewizja "n" zapowiedziała na czas walki przesunięcie RTL-u na kanał 109. Studio przed walką ma rozpocząć się o 22:10. Stacja nie pokaże innych walk podczas gali.
znaakssssssssssssssss
Lagga v3
09-09-2011, 21:31
ja będę oglądał na rtlu , nie będę płacił za obejrzenie 30 sekund walki ; p .
kliczko wygra .
Myślę ,że Adamek wygra lubię go i on da rade myśle :D
Wygra Adamek, jestem za nim.
Elite Filutek
10-09-2011, 15:22
Mam nadzieje , że Adamek wygra na punkty minimalnie ale wygra . Oglądne sobie na RTLU walkę . Pozdroooooo
Kapitan Alkohol.
10-09-2011, 16:12
Osobiście bardzo bym chciał żeby Adamek wygrał, chociaż na punkty, ale niestety też bardzo prawdopodobna jest wygrana Kliczki. No cóż pożyjemy zobaczymy, zaznaczyłem oczywiście Adamka.
White Nygas
10-09-2011, 17:08
Wie ktoś na którym kanale jest rtl w cyfrowym polsacie ??
Nie chce mi się szukać ; )))
~T
Oczywiście stawiam na adamka. Jeżeli Adamek wytrzyma pierwsze 5/6 rund bez desek, to wygra moim zdaniem.
Cyfrowy Polsat nie ma RTLu.Sprawdzałem u siebie.Zostaje Sopcast albo jakaś transmisja w necie.
40 zł UPC HD. Ale taką walkę trzeba zobaczyć ; )
Gala z Adamkiem + Speedway GP Vojens + ME w siatce = HARDKOR.
Cyfrowy Polsat nie ma RTLu.Sprawdzałem u siebie.Zostaje Sopcast albo jakaś transmisja w necie.
ja RTl na cyfrowym mam na 248 kanale
topic
Adamek
Heil Sieg
10-09-2011, 19:34
Widocznie Cię oszukali, gdy podpisywałeś umowę, bo u mnie i u wielu innych osób, które posiadają PC, RTL jest na kanale 248. Mało tego, nawet na stronie Polsatu w programie TV jest napisane, że walka będzie emitowana.
Nie wiadomo tylko, czy sygnał będzie kodowany, ale z tego co pisze większość, będzie można normalnie obejrzeć walkę. ;)
Wiesz co nie oszukali chyba jednak.Faktycznie jest tam jakiś RTL Shweitz ale nie wiedziałem że tam będzie transmisja :).Dzięki za info :)
Arcano Druid
10-09-2011, 20:05
http://pl-sport.tv/stream-2.htm
Od 21 godziny transmisja walki ;]
Gala na rtl kiedy sie zaczyna?
Topic.
Stawiam na Adamka.
Maatinii
10-09-2011, 20:07
Na telewizji N macie za darmo walkę na kanale 109.
Old Shidishi
10-09-2011, 20:41
Gala na rtl kiedy sie zaczyna?
Topic.
Stawiam na Adamka.
Bodajze 22:10 :)
Co do RTL na CP to jeśli nie macie na liście musicie go wyszukać o ile potraficie...
na cyfrze jest pod nr 202. jak narazie nie zakodowali szwabki ale do 23 jeszcze daleko :<
Tumanbuga
10-09-2011, 23:41
Kliczko już wygrał na punkty , raczej małe szanse na jakiekolwiek KO ze strony Adamka , zobaczymy.
Lagga v3
10-09-2011, 23:54
to było do przewidzenia , cud , że dotrwał do tej 10.;p
Sir Tom'ek
10-09-2011, 23:54
Przegrana :/
Przez KO
30 sekund walki kliczko wygra .
Widzę, że mamy znawcę boksu na forum. c;
#t
Niestety Kliczko jest lepszy i tyle.
Vronixik
11-09-2011, 00:05
Ano jak Adamek sie tylko bronił a i tak zostal poobijany
Eh, szkoda bylo na to patrzec : /. Adamek poprostu nie nadaje sie na wage ciezka. Gebe ma twarda, ale co z tego, ze nie mogl sie nawet przebic przez wielkie rece Kliczki.
Brawa i wyrazy uznania za wytrzymalosc i ciezki trening.
#off
Masternak ladnie walczyl.
Adamek poprostu nie nadaje sie na wage ciezka. Gebe ma twarda, ale co z tego, ze nie mogl sie nawet przebic przez wielkie rece Kliczki.
Brawa i wyrazy uznania za wytrzymalosc i ciezki trening.
Masz rację, waga cieżka nie dla niego :<
Ale podziwiam! :)
>>Kluczko<<
11-09-2011, 01:40
Utkwił mi w głowie tekst komentatora po walce: "W wadze średniej uderzenie ma 0,5 tony, a w wadze ciężkiej 1 tonę, tyle że głowa ta sama". Dobrze podsumował. Adamek się w końcu przejechał i poznał smak wagi ciężkiej. To nie miejsce dla niego. Trafił ze 3 razy przez całą walkę, czego Kliczko zapewne nie odczuł nawet. Chłopak trochę się porwał z motyką na księżyc. Od początku go nie lubiłem za to jakiego kozaka zgrywał jak sklepał "emeryta" Gołotę. Aż szkoda wtedy chłopa było, bo swoje też przeżył. Rozumiem, że zawodnik musi być pewny siebie, ale są pewne granice. Adamka marzenia za bardzo poniosły :)
Z gali jestem bardzo zadowolony. Reszta polaków pięknie się zaprezentowała i świetnie walczyli.
Hejtów proszę o powstrzymanie swojej opinii, no szczerze to o Adamku w tej walce nic dobrego nie można powiedzieć. Żadnego argumentu, poza tym że długo wytrzymał.
Pozdrawiam :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.