Zaloguj się

View Full Version : [7.6] dids koniec

Deads
11-09-2011, 00:36
Widzę ładny syf się zrobił na APO. Gratulacje dla Ekipy wprowadzenia hotów, uw, shaman skirta, amuletów itp. Wolałem dostawać bany za boty niż grać teraz jak jest taki syf. Zresztą po jakiego groma robiliście amulety jak je usuwacie?
Przez te wasze (UW, shamany, hoty itp) odeszło 3/4 ludzi, a gdybyście czytali powitania / pożegnania, to byście wiedzieli co źle robicie.
Chciałem sobie od następnego miesiąca pograć powoli poexpić ale jak widzę jaki syf robicie z tymi blessami to mi się odechciewa grać temu kończę przez Blessy i GM'ów którzy trzymają z zarexami. A co do update przed wakacjami miał być wprowadzony od razu w 1, 2 dzień wakacji. A który dziś mamy? Aha XD.

Odchodzę z OTS na warunki tutaj panujące i przez te głupie blessy które macie wprowadzić jak i inne rzeczy bardziej głupsze od tego XD. Nie gram w tibie 3 miesiące i wyjebane mam na to

Pozdrawiam swoją starą dobrą ekipę która zawsze gnębiła Studencików
- Łukasz (leo)
- LukaSs (Woder - Don Ja)
- Domiś / Ernest (Toca)
- Adam (Marcinos) - skończ szkole XD
- Kamil koman (Gula)
- Michał (Aew)
Wymieniłem najważniejszych.

Grałem Deads Shooter / Aziel Vara

PS: Zarex, Grubasik, Pampa i inne bezmózgi które u was nie pozdawały po 3 razy do jakiego wieku zamierzacie grać? Kiedy skończycie na stałe i na pewno, nie tak jak zawsze kończyliście 6 7 razy i zawsze wracaliście. Pozdrawiam waszą ekipę środkowym palcem :)