Zaloguj się

View Full Version : Zabijanie low lvl

Plendil
11-09-2011, 16:34
Witam. Tak jak w tytule chodzi tu o to, że wychodzi sobie taki (nowy) gracz z rook'a na main, bierze temple quest (3cc) idzie sobie spokojnie do depo, a tu nagle (you are dead) i np taki 500+ lvl go zabił ot tak sobie, bo mu się nudziło i miał wolnego fraga. I teraz mój pomysł polega na tym, że jakby jakiś (np 500 lvl) zabił (nowego z 15 lvl'em) to żeby automatycznie był karany ( i tu kilka propozycji kary)

1. teleport do ciasnego miejsca w którym czekało by na niego (kilka silniejszych mobów, np 7 um, 7 ots queen, itp. ) oczywiście większy lvl miałby silniejsze moby

2. teleport do specjalnie przygotowanego duużego labiryntu z pz (żeby nie mógł ćwiczyć mlvl, także nie było by w nim żadnego ognia (żeby nie mógł sobie szybko paść i mieć z głowy) i żeby nie mógł robić tzw. click map to co 2 sqm byłyby (fioletowe bądź żółte Fieldy, które nie zabierają hp a click map po nich się nie da).

3. Więzienie na ileś tam minut ( z pz za Kratkami i chodzący npc co mógłby informować o pozostałym czasie do wyjścia)

Głosować, komentować, dodawać inne pomysły :)

Mytrol
11-09-2011, 16:37
To jest żałosne jak 1000+ lvl zabija np 200lvl ..

I Masz Dobry Pomysł

Jestem Na Tak ! :)

Franco de la Pucio
11-09-2011, 16:41
Oczywiście jestem na nie. Pvp jest po to, aby go używać. Jeżeli nie chcesz, żeby Ci zleciały itemy, to idź z temple do dp przez tp, kup aola i po kłopocie.

Vinai
11-09-2011, 16:46
Nie bo jak jakiś low lvl idzie i ma ze soba coś fajnego kase eq czy coś i idzie bez aola to pada i to jest moje , ktoś ma inna postać i ma mały lvl to też można bić , albo bić żeby im lvl spadły poprostu ;d

Zarexoholik?
11-09-2011, 16:48
Od tego masz teleporty w temple by z nich skorzystać... Możesz się dostać do depo, nie musisz wychodzić z temple.

TuK!
11-09-2011, 17:03
Jestem na nie, jak mówi zarex od tego masz teleporty a po za tym jak mnie denerwuje jakiś low lvl albo mam taki kaprys żeby go zabić to go zabiję.
Np. Edzio sobie bije po 17k w każdego i co zrobisz? own3d :D

Domcio Old
11-09-2011, 17:12
yy to wgl bez sensu to jest server pvp i kazdy moze sie zabijac czy to wiekszy lvl czy to mniejszy...

Splaxor
11-09-2011, 17:16
Taki mniejszy lvl wyzywa to nawet nie można go ubić bo inaczej pójde jakiegoś labiryntu? Żałosna propozycja.

Avi
11-09-2011, 17:47
No chyba nie; /

Nie podoba Ci sie pvp to idz na rl na non pvp; ;]

Hollow
11-09-2011, 17:50
Wziąłeś dzisiaj leki?
Pomysł beznadziejny , PvP to PvP i nic tego nie zmieni...