View Full Version : Przerobienie czaru "exori tera"
Witam, chciałbym zaproponować przerobienie czaru exori tera aby można było dzięki niemu bić "Conventery" bo z broni to wiadomo trochę trwa, np jak idziemy labiryntem na vol czasami nas zablokują i można by się wspomagać czarem. Zasięg jest ok, tylko przerobić "nutki" na np uderzenie takie jak ma MS "exevo vis hur"
Oczywiście mowa tu o EK.
Nie. Ek i tak bije dużo z broni, więc moim zdaniem jest to niepotrzebne.
No jak to #up napisał i tak Ek bije dużo / chociaż że gram ek jestem na nie :)
ponieważ nie chce aby dostały po dupie postacie magiczne ;)
Sory Memory ;x
Zarexoholik?
13-09-2011, 01:12
Po co? Podbij skille to będziesz je jeszcze szybciej zabijać z uw/innej broni zależnej od skilla. Knightem i palem zabija się to bardzo szybko. :)
Jestem na Nie.Ek dużo wali z broni w przeciwieństwie do Ms/Ed więc czar nie jest potrzebny:) xD
jestem na tak!
To dobra propozycja;]
oczywiscie nie ek z broni moze to szybko klepac np taki ek musi urzyc exevo gran mas pox co "wyczerpuje" i moze np sobie pasc :>
TuRoczeK
13-09-2011, 13:52
Siedzisz na Apo i wybiegają Ci 3-4 corventery i lipa :/ Bo tylko z axa lub sworda można bić :/
Tak!
Ek itak w choy bije
Jestem na nie,to by zbytnio ulatwilo zycie najta ;o
Jeżeli cię blokna 2 convy bo więcej nie wierzę aby tam się znalazły to użyj czaru do zabicia kinga i idz na m clicku dalej, aby je zgubić ;) Przynajmniej ja tak robię chociaż moja postać to palladyn. :D
#t
nie ;)
Elitarny
13-09-2011, 15:51
Jak dla mnie moze byc , czasami rzeczywiscie sie przyda : ))
Domcio Old
13-09-2011, 16:20
hmm by mogli to jakos wprowadzic ;D , ale i tak knight juz ma latwo az za latwo, ale jestem za tym aby wprowadzili taki czar
<Magiczny>
13-09-2011, 17:02
Knight bije wystarczajaco dobrze, jeszcze jak masz dobre skille.
Zbedne.
Kimus The Master
13-09-2011, 17:16
Ja zagłosowałem na NIE ponieważ wydaje mi się, że knight i tak szybko zabija convertera z broni... wiec jak dla mnie to nie potrzebne...:D:D:D
czarów najlepiej nie przerabiać zawsze był dobrze i dobrze jest nNIEn
Nie... Ek i tak jest najlepszą profesją, więc nie ma o co płakać. Możesz bić z sworda/axa itd... Więc nie wydaje mi się aby to było potrzebne.
Lethornek
15-09-2011, 10:23
Nie rozumiem dlaczego piszecie że ed/ms dostaną przez to po dupie ;D
Pierw się myśli logicznie, później pisze...
EK bije dużo z broni ? Podobnie do RP tyle że Palladyn ma równe hity a Rycerz raz uderzy za 200 a raz za 5k...
#t
Jestem za.
oczywiscie nie ek z broni moze to szybko klepac np taki ek musi urzyc exevo gran mas pox co "wyczerpuje" i moze np sobie pasc :>
No , no gratuluje mózgu. Nie ma to jak Urzywać. W dodatku EK z broni może szybko klepać, a taki EK musi Urzyć exevo gran mas pox XD!
Chyba powinno być : Oczywiście , że nie. EK Z broni może to szybko klepać a taki ED musi użyć exevo gran mas pox , co wyczerpuje i może sobie paść.: <
Co do propozycji. Jestem na tak, ułatwiło by to na pewno życie. :) I nie gadajcie , że coś by to zmieniło bo to tylko delikatne ułatwienie. A hity z broni są zbyt rozbieżne , żeby tak było :/
Arcano Druid
16-09-2011, 08:43
@up
A moze tak zamiast ed napial ek przydupasie....
#topic
Wg mnie powinni to zmienic bo to zenada nacurfiac conva z kopa tylke =/
Moim zdaniem się przyda mała przeróbka, na TAK ! :)
Na nie.
Knight jest juz wystarczajaco dobry.
Sry.
John Cena
20-09-2011, 16:56
Jestem na nie powód od zawsze tak było i teraz po co mieli by to zmieniać zbędna rzecz...
W sumie mogliby wprowadzić to na próbę (np. miesiąc) i zobaczyć czy naprawdę ucierpią na tym profesje magiczne jak ktoś tam napisał wyżej... Na tak
W sumie to jak miałem Xixe to biłem Convy z UW czasami na 2-3 hity, ale jestem na tak. Tego czaru i tak nikt nie używa, a jeżeli już to tylko dla zabawy. Zresztą z samej broni szybciej by się zabiło tego Conva niż z czaru. p : A wygląd czaru jest OK.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.