View Full Version : SE Xperia X10 mini pro, czy Nokia C5-03?
Cześć, niedługo kończy mi się umowa w Plusie i tak myślę nad tymi dwoma telefonami, które mam w temacie. Który z nich polecacie i dlaczego? Reputami nagrodzę.
Metaxa Grzesiek
13-09-2011, 19:38
xperka jest strasznie miala :| do tego jak robisz zdjecia otwiera ci sie slider :| wiec odradzam chyba ze masz paluszki wielkosci zapalki ;} nie bawilem sie nokia wiec nie powiem :)
/erni
Ja osobiscie mam xperie I jak na razie nie mam zastrzezen nie preszkadza mi to ze maly ekran.Co do nokii to nie lubie tej firmy wiec nie bede sie wypowiadal na temat nokii, zawsze mialem sony ericssona.
edit
ja mam normalne palce I przy bawieniu sie aparatem nic mi sie nie otwiera o.o
edit2
sry za double post net mi sie zacial ,prosze usunac ten wyzszy post
Ja jestem za xperia kumpel ja ma i jest zajebista fajnie net chodzi ładne foty robi ogólnie bateria 6 dni trzyma jest spoko fon lepszy od tej nokii
xperia, xperia, xperia.
mam taką i jedyne zastrzezenie to jest bateria, ale mniejsza o to :) telefon wytrzymaly, spadł mi kilka razy porządnie i sie nic nie stało :) polecam !
Słyszałem, że w Nokii soft jest trochę lipny, wie ktoś coś na ten temat? Ogółem bardziej podoba mi się właśnie Nokia. No i tak w ogóle, czy wygodne są klawisze w xperii? Nie ma problemów z pisaniem sms'ów polegającym na tym że inne przyciski się zahaczają, że tak napiszę, nie są jakoś ciasno, blisko siebie porozstawiane?
kolega ma ta x10 i jest zadowolony
+ dla xperi android ;d
+ procek
+ duzo innych plusow
-maly ekran
Xperia jest ogólnie fajna tylko zbyt mała to jest wielki minus ;D
ale telefon całkiem dobry :D
Poziomek :P
24-11-2011, 15:10
Kup ZTE Blade i będziesz zadowolony. Nie dość, że tańszy od Xperii to ma 109401909 większą rozdzielczość i ogólnie jest lepszy. Sam przerabiałem ten temat niedawno i wybrałem ten telefon, ponieważ jest on najlepszy do 700zł.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.