View Full Version : Bug przy zak?adaniu postaci/konta?
Witam. Zakładam sobie dzi¶ nowe konto, tworzę postać o nicku First Viseq, loguję się na Tibie a tu niespodzianka! Postać o nicku Destinreal której nie zakładałem. Jak ona mogła pojawić się na moim koncie? Nie wiem czy to bug czy co i nie wiedziałem gdzie to napisać. ; o
http://i52.tinypic.com/5l5lyh.jpg
Może kto¶ Ci się włamał na konto i założył postać?
Może kto¶ Ci się włamał na konto i założył postać?
20 sekund po założeniu konta, w czasie którego zakładałem inn± postać? Raczej takiej możliwo¶ci nie ma.
Palldino
14-09-2011, 16:23
mam takie cos ale nie ma jej nawet na stronie pokazanej postaci a logujac sie w grze jest postac na ktora nie da sie wejsc ;p
mam takie cos ale nie ma jej nawet na stronie pokazanej postaci a logujac sie w grze jest postac na ktora nie da sie wejsc ;p
za to ja na t± postać mogę wej¶ć, 1 lvl w temple tak jak przy stworzeniu.
Od¶wieżam i czekam na odpowiedĽ kogo¶ z administracji, ponieważ niepokoje się, że kto¶ może mieć jaki¶ dostęp do mojego konta.
Byc moze z jakiegos powodu ta postac nie zostala skasowana kiedys wraz z kontem, a teraz po prostu wylosowales wolny numer konta na ktorym rowniez znajdowala sie ta postac? To chyba jedyne co mi przychodzi do glowy jako wytlumaczenie tej dziwnej sytuacji.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.