View Full Version : 5 0 0 by P : **
http://i52.tinypic.com/33dw3dy.jpg
Pozdrawiam całą gildię Best in the World i tych w vipach ;)
Nie chce wnikac, bo nie wiem czy mam racje, ale to "otworz plecak z manasami" moze z bota?
Gratuluje 500 lvla.
Wnorekkk
15-09-2011, 21:51
Nie chce wnikac, bo nie wiem czy mam racje, ale to "otworz plecak z manasami" moze z bota?
Gratuluje 500 lvla.
Może zostało mało manasów i się po prostu zużyły?
#
Gz.
Franco de la Pucio
15-09-2011, 21:59
Ma zamknięte wszystkie bpcki. Fajny bot :)
#t
Nie gratuluję.
#
Gz.
to po co zamalowywał (zresztą bardzo profesjonalnie hehe) pasek zadań? :|
#nie gz bo nie czaisz painta xD!
Ryśku xD
15-09-2011, 22:11
Gz kuzynka ;p !
Leć dalej !
I zdrowiej ... :D
http://i53.tinypic.com/ejzse0.jpg)
Gratz :) Zgłoszenie poszło. Teraz 600 lvl i nie zapomnij znów wrzucić SS z botem.
Sorc Kingow
15-09-2011, 23:33
Nie gz dlatego ze jestes bociarzem widac bylo ze masz auto manasa jak mielismy solo na magic po 10 dzis :D i tak nie wbijesz 600 jak Splaxor powiedzial bo banik sie szykuje :)
Ryśku xD
16-09-2011, 08:53
Yhym , tak ta bluzgajcie ją , tylko połowa was ma auto manasa , ale nie Wy jesteście święci ...
Arcano Druid
16-09-2011, 09:11
Jakby bota nie bylo to bym napisal gz ;< ale jak jest to NIE GZ :/
go go BAN
Gz patrycju :) pizgaj 600 i nie przejmuj sie tymi głąbami co piszą bezsensowne posty :< zdrówka :
Nie wiem , po co ta spina zmieniłam ss bo przecież spokoju mi nie dacie , a poza tym naciskałam hota gdzie miałam !mm . A pasek ucięłam bo akurat pisałam z koleżanką , oraz coś miałam jeszcze otwarte a nie chce tego pokazywać . To by było na tyle , a przepraszam jeszcze do sorc kingów czy jakoś tak masz zjebany nick a poza tym że wbijasz mi się na respa na magic kingi piszesz do mnie solo gdzie masz 100 lvl przewagi , a potem piszesz na Gc że ja Ci się wbijałam , choć dobrze wiesz że tak nie było.Nie jestem taka chciałam cię ubić kolejny raz ale mi się nie udało ale to nie ważne , bo jak bym kogoś zawołała to być powiedział że pieski z gildi przyleciały. Nie interesuje mnie to ile masz lat ale zachowujesz się jak dziecko.
To by było na tyle.
on nie ma bota poniewaz jak naciskal mm a nie mial otwartych manasow to takie cos mu sie pokazalo proste
Sorc Kingow
19-09-2011, 01:10
Nie wiem , po co ta spina zmieniłam ss bo przecież spokoju mi nie dacie , a poza tym naciskałam hota gdzie miałam !mm . A pasek ucięłam bo akurat pisałam z koleżanką , oraz coś miałam jeszcze otwarte a nie chce tego pokazywać . To by było na tyle , a przepraszam jeszcze do sorc kingów czy jakoś tak masz zjebany nick a poza tym że wbijasz mi się na respa na magic kingi piszesz do mnie solo gdzie masz 100 lvl przewagi , a potem piszesz na Gc że ja Ci się wbijałam , choć dobrze wiesz że tak nie było.Nie jestem taka chciałam cię ubić kolejny raz ale mi się nie udało ale to nie ważne , bo jak bym kogoś zawołała to być powiedział że pieski z gildi przyleciały. Nie interesuje mnie to ile masz lat ale zachowujesz się jak dziecko.
To by było na tyle.
Ty mi tutaj nie gadaj ze ja chciałem solo tylko miałem ze 100 ots kingów i bylem pierwszy na respie tyle ze pisałem z kolega na gg i stałem przy chmurkach a ty wbiłaś i nawet nie zapytałaś czy zajęte lub czy długo będziesz , padłaś raz i przyszłaś znów mnie jak miałem pk ganiaś ale sie tobie nie udało mnie dednąć i zrozumiałaś pewnie że nie warto się wbjać na respa (a tak po za tym to ty masz z*** nick Old Yorgy :) ostatnio Cie Perkow dednął a miał z 80 lvl róznicy a gadasz ze ja chciałem solo to ze mam ze 100 lvl róznicy to nic nie znaczy jak cie mniejsi kładzą ) a za tego zj*** nicka jak jak cie spotkam gdzieś na respie to powąchasz ziemie :) a tak po za tym masz jakis ss ze niby cos tam pisze na Gc ? Jak niby zawołasz kogos z paki to ci nic nie da ja zawołam 2 kolegow i maja Cb lub twoich ziomów na hita a do tego niby zachowania to nie jestem takim dzieckiem jak ty, mam 16 lat a ty z 9-14 max
Nie ma co gratulować botowi, ban przydałby się, wtedy bym gratulował banującemu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.