View Full Version : O.S.T.R. w wi?zieniu [?PUN STORY]
Mikiel SZN
17-09-2011, 14:24
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1083829,lodzki-raper-adam-o-jechal-po-trawie,id,t.html?kategoria=660
wasz król odszedł na zawsze, teraz będzie nawijał jak Małolat o narkotykach i więzieniu a nie o synu XD
Najbardziej rozwalają mnie komentarze, gówno wiedzą a się wypowiadają. No cóż, różnie w życiu bywa. Szkoda, życzę mu aby wszystko zakończyło się OK.
Kapitan Alkohol.
17-09-2011, 15:25
Najbardziej rozwalają mnie komentarze, gówno wiedzą a się wypowiadają.
A co tu można wiedzieć Zark ? Jechał po trawie - elo.
#top
Psychofani już skaczą z okien. Mnie to osobiście jebie, nie słuchałem Ostrego jakoś często - tylko pojedyncze tracki i to raz na jakiś czas. Pewnie i tak dostanie zawiasy i zajebiście wysoką grzywnę, czyli w przyszłym roku można spodziewać się z 5 płyt Ostrego, no bo jakoś trzeba zarobić :)
#down
Krecik, poprostu się nim nie jaram i nie jestem jego psychofanem, wyrażam swoje zdanie.
@up
Jeśli Adam robi/robił muzykę dla pieniędzy, to Ty jesteś chudy :> To, że wydaje dużo płyt, jego tempo prac jest wysokie, to nie znaczy, że robi to bo chce hajs. Wystarczy trochę posłuchać.
Ryba, nie słuchałeś ostrego więc go nie oceniaj, tak samo jak jego fanów. Dla mnie ostry zawsze był jest i będzie niezależnie od wszystkiego. Chujowo, że go capnęli, ale cóż.. Każdemu się może zdarzyć.
miekiel sam tak ostrym się jarałeś a teraz mówisz, że to nasz król. Beka z laika.
Odszedł na zawsze! Ostr jest dla mnie od dzisiaj łakiem, jak można jeździć po trawie? Po alkoholu to ja jeszcze rozumiem, ale żeby po trawie? Na szczęście nie było wypadku, nie wjechał w przystanek autobusowy na którym były małe dzieci, wszystko szczęśliwie się skończyło. Liczę teraz na kolabo z małolatem, mogą całą płytę razem nagrać 'pechowa działka' asfalt records. Jak coś bende pierwszy do kupienia koszulki!
'Oxidosis'
17-09-2011, 16:27
18 kwietnia, to dość dawno. W sumie jedyna rzecz jaka mi wpadła w oko, to to, że było to skrzyżowanie ulic, z których na jednej mieszkam : DDDDDD
a sama sprawa średnio mnie interesuje
No szkoda, że odszedł tworzył na prawdę świetne nuty według mnie, no cóż w życiu różnie bywa i nie da się wyobrazić rzeczywistości.
DonVasyl
17-09-2011, 17:50
Dostanie zawiasy i grzywne.
Sprawdzone info.
Ryśku xD
17-09-2011, 18:06
Dostanie pewnie tylko , grzywnę , ale się nie spodziewałem po nim.
G_R_U_L_I_X
17-09-2011, 18:39
Tak jak Krystian napisał. Ostr dostanie zawiasy i grzywnę lub nawet bez niej. Może też odpowiadać przed sądem z wolnej stopy, więc nie widzę problemu wyjechania do angli jakby co :)
Lagga v3
17-09-2011, 18:40
2 kaabanslizg (gość) 2011-09-17 17:34 ostr
tera se pewnie bendzie walił konia patrzonc na czarnom dupe 2paka czy jakoź tak, a magig patrzonc z nieba bedzie tesz se walił patrzonc na nich
XDDDDD
Pewnie wypuszczą albo grzywna ;d
jak można jeździć po trawie? Po alkoholu to ja jeszcze rozumiem, ale żeby po trawie?
yyyyy? że hę ? typie ogarnij pneumokoki ... człowiek z procentami we krwi jest o 500000 % niebezpieczny za kierownicą niżby był najarany ... i Tu chodzi o naturala a nie domestosy
no co ty, dolek, wpierdol na przesluchaniu, trzepanie chaty i jest wolny :) teraz tylko czeka na sprawe, potem wyrok, dobry adwokat i max. co dostanie to zawiasy chlopaczku wiec nie pierdol o zadnej puszce ;)
@rysku
czego sie nie spodziewales po nim? hahahaha, nie spodziewales sie tego o czym nawija w prawie kazdym kawalku? hahaha pozdro
lepiej jechac zjarany niz jechac pijany : ) bedac zjaranym skupiasz sie na drodze a jak jestes pijany to masz wyjebane :O
Zarexoholik?
17-09-2011, 23:12
Na szczęście nie było wypadku, nie wjechał w przystanek autobusowy na którym były małe dzieci
Yyyyyyyyyyyyy:
Po godz. 1
godz. 1
1
Jeśli masz IQ większe niż muchomor to wyjaśnij mi co dzieci mogłyby robić po 22'ej na przystanku autobusowym!
#topic
Zrobiło się głośno, no i? Ma pieniądze, ma fejm - nie pójdzie siedzieć.
Mikiel SZN
17-09-2011, 23:14
Byout ma racje.
2 lata więzienia, biedny Adam. Co teraz poczną alternatywni studenciki
Z czego wnioskujecie ze to on? pisze tam tylko ze Adam O. jest raperem, moze chodzi o innego rapera?
Okej dostanie krzeslo elektryczne.
Taki se pazdzioszek v1.01
18-09-2011, 13:40
i co wiadomo coś dokładniej czy to tylko beka?
z buta znuw curly
18-09-2011, 13:41
"Lubie tak wracać wieczorem, przy kierownicy, w schowku mam bata na drogę"
Wrocławscy stróże prawa szacują, że z 16 gramów "trawki" można wydzielić około stu działek narkotyku.
smiechlem xd
do pierdla cpuna wsadzic, mogl pic, to pewnie nic by sie nie stalo, alkohol naszym przyjacielem
Skryper.!
18-09-2011, 20:52
Odszedł na zawsze! Ostr jest dla mnie od dzisiaj łakiem, jak można jeździć po trawie? Po alkoholu to ja jeszcze rozumiem, ale żeby po trawie? Na szczęście nie było wypadku, nie wjechał w przystanek autobusowy na którym były małe dzieci, wszystko szczęśliwie się skończyło. Liczę teraz na kolabo z małolatem, mogą całą płytę razem nagrać 'pechowa działka' asfalt records. Jak coś bende pierwszy do kupienia koszulki!
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAH leze. W pizdzie byłes siurka widziales to po co sie udzielasz? Jezdzic po alkoholu? Jebnij sie synu w łeb.
I po co robic z tego jakas afere? Nic sie nie stało. Dostanie zawiaski i grzywne i koniec.
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAH leze. W pizdzie byłes siurka widziales to po co sie udzielasz? Jezdzic po alkoholu? Jebnij sie synu w łeb.
I po co robic z tego jakas afere? Nic sie nie stało. Dostanie zawiaski i grzywne i koniec.
to była prowokacja półmuzgu
Dobra fajnie taką opinie trzymaj dla siebie i skończ pisać, bo aż szkoda patrzeć na twój durny mózg.
A ja powiem szczerzę, że go wcale nie słucham, gdyż nie przypadła mi jego muzyka do gustu... Dostanie pewnie tylko zawiasy i grzywną na, która pewnie ma wyjebane bo ma kasy od zaje***...(chyba)
Jak dla mnie posiedział by z 3 latka to by mu przeszło ;).
@Debile
Ja sobie nie wyobrażam jak można jechać samochodem pod wpływem marihuany czy alkoholu... Jak dla mnie tacy ludzie to kretyni...
To sie wyebau ;d
Jakby mial przy sobie ziolko to jeszcze ale jak najarany jechal to juz w ogole palprzy :D
pozdroo
⊕ Cineczeq ⊕
23-09-2011, 11:47
Jak można nazwać tego kto jara ćpunem, nie rozumiem tego.
Ćpun, potocznie osoba uzależniona od narkotyków. Marihuana - narkotyk. Hmmm. Nie wiem jak można nazwać. : /
Kamor zabił Papkina
23-09-2011, 13:35
Zaraz go skasuje z listy lastefema (ponad 3k) - nie bede sluchal kryminalisty !
ValermanII
24-09-2011, 20:02
Jak coś bende pierwszy do kupienia koszulki!
Ty się lepiej weź za ortografię, a nie za pociski, bo inaczej bęNdziesz.. nieistotne.
#Kijowa sprawa zostać złapanym z 16-stką ;o jego życie - jego sprawa. Wiedząc, ile polaków pali, nie rozumiem, jak można mieszać go z błotem, czyżby ~połowa naszego "młodego" społeczeństwa to ćpuny ?;o
Dla mnie to nic. :| Palić i jechać, skupiasz się na drodze, jesteś spokojny itd. A tak jak pijesz, to dopiero zaczynasz odpierdalać. Bo masz wyjebane, chcesz szybciej jechać , prawie pierdolniesz w znak a na myśli "Ch*j z tym!".
Dla mnie Adam był najlepszy i będzie, nie jest wrakiem. Ma rodzinę , dziecko które dobrze się trzyma. Dlatego wiecie. :|. Sami na pewno nie jesteście Pro elo odpowiedzialni , dlatego trzymajcie język za zębami [oczywiście w przenośni...].
Co do afery. Nic mu nie zrobią takiego. Średnia grzywna, to wszystko. Największy jego wydatek , to będzie dobry adwokat.
Tyle ode mnie. Nie hejtujcie już:S
vide cul fide
24-09-2011, 22:26
Ty się lepiej weź za ortografię, a nie za pociski, bo inaczej bęNdziesz.. nieistotne.
#Kijowa sprawa zostać złapanym z 16-stką ;o jego życie - jego sprawa. Wiedząc, ile polaków pali, nie rozumiem, jak można mieszać go z błotem, czyżby ~połowa naszego "młodego" społeczeństwa to ćpuny ?;o
Chyba jesteś po podstawówce tylko, że nie zauważyłeś, że bajout napisał to specjalnie.
@top
nie znam
jaka pompa kurva ironie przerabiaja dopiero w 3 gimnazjum?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.