View Full Version : Kiedy Wre?cie Ruszy Sprawa (Dao)
Kiedy Zajmiecie sie sprawą czyszczenia dao przez mortiisa mieli questa robić ponownie albo isc na arene z tym blokerem co byl na tym queście ***** przez takie rzeczy apo upada zróbcie z ta sprawa od ponad 1 miecha nic nie zrobiliście a pisaliście że coś zrobicie widać że apo upada na totalne 0
APO upadało na totalne zero jakieś 2 lata temu... Nic tylko pieprzone znajomości... I jestem przekonany, że nie będą robić tego questu bo po co? Żałosne to co tu się już dzieje....
po to był test server aby wszystko testować może od razu z upem 2/2 to wszystko zrobią .
Jak na razie nie mają na to Czasu, nie potrafią ogarnąć update dla serwerów, a więc wstrzymaj się bo mają sporo pracy przy serwerze, później jeśli zechcą to się zajmą takimi pierdołami.
Poczekaj troche;)
Administracja zajmuje się teraz upem. Jak skończą zobaczymy co z tym zrobią
Zarexoholik?
18-09-2011, 20:00
Teraz? Kiedy podbili levele? Jaki to ma sens? Już dawno po sprawie.
Lagga v3
18-09-2011, 20:18
tak samo miał decyzję podjąć blatow w sprawie disca po 24h , nic nie zrobił
apo to syf , 0 zainteresowania serwem ; p
Tak jak napisał kolega Zarex, teraz nie ma to najmniejszego sensu, większość o tym zapomniała i a Ci co niesprawiedliwie kiszą swoje Shamanki będą płakać, chociaż nie potępił bym decyzji o usunięciu im tych itemów teraz, oraz ponownej próby zrobienia questa z minosem.
#EDIT
Zapomiałem poprosić jakiegoś Moderatora o zmianę wyrazu w nazwie tematu, chodzi tu o słowo "WREŚCIE" ! KU.WA CO ZA PLEBS TAK NAPISAŁ AŻ WSTYD.
Tak jak napisał kolega Zarex, teraz nie ma to najmniejszego sensu, większość o tym zapomniała i a Ci co niesprawiedliwie kiszą swoje Shamanki będą płakać, chociaż nie potępił bym decyzji o usunięciu im tych itemów teraz, oraz ponownej próby zrobienia questa z minosem.
łihihih, dawno już nie mam Elitarnego ani shamanek, kasy nie będę mieć jutro, więc prawdę mówiąc nic nam zrobić już nie mogą. Mogli reagować zaraz po zrobieniu questa.
łihihih, dawno już nie mam Elitarnego ani shamanek, kasy nie będę mieć jutro, więc prawdę mówiąc nic nam zrobić już nie mogą. Mogli reagować zaraz po zrobieniu questa.
Zachowujesz się jak ostatni plebs, naprawdę. Czy ty miałbyś tą kasę jeśli nie było by mnie lub Lethrona na tym quescie? Raczej nie, łihihihi.
@top
Już jest dawno po sprawie, cóż, trudno, że taka sprawiedliwość tu jest, ponieważ nam tego questu nie wyczyszczono, a paru osobom co byli z nami - wyczyszczono.
John Cena
18-09-2011, 21:19
Jeśli chodzi o to czyszczenie to nie ma jak to teraz zrobić boonek kupil torusa itp viseq nie ma już elitarnego...
Zachowujesz się jak ostatni plebs, naprawdę. Czy ty miałbyś tą kasę jeśli nie było by mnie lub Lethrona na tym quescie? Raczej nie, łihihihi.
plebs to Cię odwiedza wieczorami :) Ogarnij, że nie byliście za każdym razem. Ty się popłakałeś, że loot był dla Lethorna i nie poszedłeś w czasie crasha więc nie płakuchny znowu. ; (
Tez nie jestem zadowolony.
Ale bylo minelo ; [
Domcio Old
18-09-2011, 22:21
hmm mortiis nie powinnien im czyscic tego questa no ale coz bylo minelo, juz dawno po sprawie to powinniscie sie z tym pogodzic bo ja naprzyklad mam w to wyjeb..... cyz on im tego questa wyczyscil czy nie .... ;) zostawcie juz ta sprawe w spokoju i tyle...
a jestem ciekaw czy ten temat by powstal jak by tobie tam mortiis wyczyscil questa ?? :)
hmm mortiis nie powinnien im czyscic tego questa no ale coz bylo minelo, juz dawno po sprawie to powinniscie sie z tym pogodzic bo ja naprzyklad mam w to wyjeb..... cyz on im tego questa wyczyscil czy nie .... ;) zostawcie juz ta sprawe w spokoju i tyle...
a jestem ciekaw czy ten temat by powstal jak by tobie tam mortiis wyczyscil questa ?? :)
Czyścić może nie, ale teleportować ich do tego miejsca co byli, ponieważ to wszystko była winą serwera, choć nie powinien nić robić z tym ich wina, lecz zostało ustalone, że przeniosą ich w to miejsce, a więc do tej pory nie mogą ujrzeć tego i to nie jest chwila roboty, aby sobie poszli kiedy zechcą i po 5 minutach są w depo, tam się idzie z dużą ekipą, aby wytrwać. A teraz obiecanki cacanki są i nie wiem jak to będzie dalej, musiałby się Mortiis wypowiedzieć tutaj, bo on ma najwięcej do powiedzenia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.