PDA

View Full Version : Drah Master - fejm.

Google
20-09-2011, 19:51
Moje żebra są sławne (0:30 s) załapałem się na jakiś zwiastun dotyczący pobytu Jean-Claude'a Vandamme'a w Tajlandii ;-D
Chyba należy mi się jakiś procent $ z produkcji co? Click (http://www.youtube.com/watch?v=akoRas2pJ58). Nie wiem co o tym myśleć, ale czuje się bardziej zajebisty niż dotychczas.

Movie legend Jean-Claude Van Damme was back in Thailand recently shooting several episodes of the French TV show "Guardian Angel". Tiger Muay Thai were asked to provide a training session for the contestants to include in the show. We sent Watcharachai to the beach at 5am to start filming, and hoping we might catch a glimpse of the Van Damme himself....

Thanks to Anne Prakaiwat Guyon at TaProd Productions Bangkok.

Produced by Richie Lattin for TMT Productions 2011.

Splaxor
20-09-2011, 20:23
Fajnie wlazłeś w kadr. Widzicie co Polak zrobi, aby być na ustach całego świata?
Słyszałem, że z Van Dammem będziesz walczyć w walce na targu w Tajlandii. Dobre mam info?

Google
20-09-2011, 20:32
Fajnie wlazłeś w kadr. Widzicie co Polak zrobi, aby być na ustach całego świata?
Słyszałem, że z Van Dammem będziesz walczyć w walce na targu w Tajlandii. Dobre mam info?

Bardzo dobre, masz informacje z pierwszej ręki - od samego Van Damme'a.
Chociaż do walki z Van Dammem jestem dość specyfistycznie nastawiony.

Zarexoholik?
20-09-2011, 22:50
Szkoda tylko, że miał na was wyjebane i się nie pojawiał, a tak wszystko spoko.

Kowal'2.0
20-09-2011, 23:19
Super ekstra informacja :) a teraz idz do kibla marszczyc freda :D
Nie wiem czemu chwalisz sie tym na forum tibijskim czyzby wszedzie gdzie to wystawiasz mieli to w dupie?

Google
21-09-2011, 03:13
Super ekstra informacja :) a teraz idz do kibla marszczyc freda :D
Nie wiem czemu chwalisz sie tym na forum tibijskim czyzby wszedzie gdzie to wystawiasz mieli to w dupie?

Wszędzie gdzie to wstawię to spuszczają się bardziej niż ty, poza tym twoje zdanie mam od x lat głęboko w dupie, bo nigdy nie było w nim nic obiektywnego <ciach> : ) jedyne co ty masz w dupie to <ciach> Romusia.. Sam fakt, że jest tam fragment mnie i wzmianka o takiej legendzie jak Jean Claude Vandamme jest wielkim zaszczytem i żaden z was by go nigdy w życiu nie dostąpił wraz ze swoimi znajomymi / rodzinami.

Szkoda tylko, że miał na was wyjebane i się nie pojawiał, a tak wszystko spoko.
Wróć na te studia i podszlifuj angola, bo przez te 3 msc wakacji już ci Tibia doszczętnie mózg wpierdoliła do cna.

Gerard, trochę za dużo tłuszczyku masz :/

zaszczyt jak zaszczyt, nie powiem, ale nie masz prawa mówić o możliwościach czyjejś rodziny, której nigdy nie widziałeś i o niej nie słyszałeś. peace

Jest na poziomie, dopóki nie jadę po czyjejkolwiek rodzinie.

Faktycznie, muszę zrzucić...

deeL `
21-09-2011, 07:46

zaszczyt jak zaszczyt, nie powiem, ale nie masz prawa mówić o możliwościach czyjejś rodziny, której nigdy nie widziałeś i o niej nie słyszałeś. peace

Zark
21-09-2011, 10:15
Ile ty lat w ogóle ćwiczysz? :D
Nie no ok fejm plus dzięki wideo, tylko musiałbyś teraz zdjęcie swojej klaty dać na avatar aby utkwiło im w pamięci XDDDDDDDDDDD

TuK!
21-09-2011, 15:31
No najs, ciekawi mnie ile ćwiczysz.
Ja też trenuję Muay Thai ale tylko 2 lata jak na razie, wcześniej trzeba było sobie wyrzeźbić ciało :)
Powodzenia tam.

Google
21-09-2011, 21:41
W tym temacie będę się starał odpowiadać na wszystkie pytania oraz na wszelkie prywatne wiadomości....

Ktoś tam mnie pytał o moje wymiary, tak więc... Wzrostu mam ok. 1,80 a ważę 70 kg, choć sporo ludzi mówi mi, że wyglądam na więcej.

Jeżeli chcesz wrzucić zdjęcie to do RL Foto i daj link do posta w tej wypowiedzi / Splaxio

No najs, ciekawi mnie ile ćwiczysz.
Ja też trenuję Muay Thai ale tylko 2 lata jak na razie, wcześniej trzeba było sobie wyrzeźbić ciało :)

Ciężko zweryfikować, bo przygodę ze sztukami walki zacząłem od Taekwondo już w szkole podstawowej, bodajże w II klasie (2000r.)
Trenowałem ok. 0,5 roku i zrezygnowałem, bo doszedłem do wniosku, że w ogóle mnie to nie rajcuje i nie jest mi pisane, niestety.
Później mój wujek (http://www.youtube.com/watch?v=j_X03yJDSrQ) (posiadacz czarnego pasa, jeden z nielicznych w całej Polsce) zaraził mnie do Brazylijskiego Jiu-Jitsu i tak mi zostało do dzisiaj, choć przerw miałem niezliczone ilości i niestety nigdy nie podchodziłem do tego sportu na poważnie a szkoda, bo jeżeli wziąłbym się za to zawzięcie od samego początku to pewnie na dzień dzisiejszy byłbym gwiazdą światowego formatu, dopiero od 2 lat się spiąłem i zacząłem trenować regularnie.
Aktualnie od 21 dni siedzę w upalnej Tajlandii i robię grappling pod czujnym okiem tego Pana (http://www.sherdog.com/fighter/Ray-Elbe-5911) i oczywiście skoro jestem w samej kolebce tajskiego boksu (muay thai) to wstyd byłby gdybym nie robił stójki, trenuję sobie u 6 krotnego mistrza Azji Lamsongkram Chuwattana (http://en.wikipedia.org/wiki/Lamsongkram_Chuwattana), koleś który pod względem boksu przygotowywał taką osobistość jak Manny Pacquiao. Siedzę sobie w campie do, którego przylatują największe sławy UFC trenować stójkę, mega przygoda, zajebiste przeżycie.

Powodzenia tam.
Nie dziękuję, bo już mi kolana powoli zaczynają siadać, bo bardzo mało zawodników lata tu w mojej kat. wagowej i zazwyczaj muszę się szarpać z kolesiami, którzy ważą 90-100 kg, ciężko cokolwiek zrobić jak się taki tur na mnie uwali. Moja ostatnia walka z zawodnikiem bardziej doświadczonym no i 20 kg cięższym - click (http://www.youtube.com/watch?v=ag2TV83vRKA).

Splaxor
23-09-2011, 14:23
Moja ostatnia walka z zawodnikiem bardziej doświadczonym no i 20 kg cięższym - click (http://www.youtube.com/watch?v=ag2TV83vRKA).

Ja Ci powiem, że moment 1:12 najbardziej mi sie podoba. Wiadomo, że takie walki to wielka siła i adrenalina oraz zaangażowanie. Jakbyś tak niekontrolowanego bąką puścił to stałoby się coś?
1:47 prawie jak w telewizji. Zajebiście to zrobiłeś.
Ogólnie nie ćwiczysz długo, ale bardzo dobrze Ci wychodzą te starcia. Coś w stójce masz?

Google
23-09-2011, 19:33
Jakbyś tak niekontrolowanego bąką puścił to stałoby się coś??

Szczerze Ci powiem bez bicia piany, że zdarzyło się parę razy - to jest odruch bezwarunkowy i niekontrolowany, każdemu z trenujących się to zdarza i nikt nawet na to nie zwraca większej uwagi, wbrew pozorom BJJ to jest naprawdę spory wysiłek, nieraz się zdarza, że musisz się spiąć na maksa by przetoczyć faceta sporo cięższego od siebie, silniejszego fizycznie : ) technika to nie wszystko.. ale zdecydowana podstawa.

Coś w stójce masz?
Nie mam niestety nic aktualnego, póki co zbieram materiały z parteru, bo potrzebuję do klipu.

Hjubert
24-09-2011, 17:01
;o Uważaj, bo niedługo dostaniesz zaproszenie do "Tańca z gwiazdami"!

Serio masz na imię Gerard?

Tak apropos, długo będą trwały te Twoje treningi w Tajlandii?

Kamor zabił Papkina
24-09-2011, 18:50
Drah dobry zawodnik ino nie wciągaj koksu i za dużo dziwek nie podbijaj bo kariera legnie w gruzach rozumisz

no powodzonka

Google
24-09-2011, 21:29
Tak apropos, długo będą trwały te Twoje treningi w Tajlandii?

Zaraz zleci 25 dzień jak tu siedzę, 1-szego października muszę wrócić do Polski, bo będę miał spore zaległości w szkole i nie poradzę sobie z nawałem materiału, który mam do nadrobienia. Treningi robię 3x dziennie.

1,5h siłownia
2,5h stójka
2,5h parter

Najbardziej się cieszę, że problemy z kondychą nie będą mi straszne po powrocie do Polski, moje cardio będzie stało na wysokim poziomie : ).
Tutaj jestem zmuszony do zapierdalania na pełnych obrotach w temperaturze, która oscyluje między 35-40 stopniami, wycieńczenie max.

Drah dobry zawodnik ino nie wciągaj koksu i za dużo dziwek nie podbijaj bo kariera legnie w gruzach rozumisz

no powodzonka
Już nigdy więcej azjackich dziwek, od koksu stronię i omijam szerokim łukiem.

;o Uważaj, bo niedługo dostaniesz zaproszenie do "Tańca z gwiazdami"!
Nigdy w życiu bym nie przyjął takiej propozycji.

Serio masz na imię Gerard?
Zgadza się.

Google
30-09-2011, 07:00
Wasz władca w akcji click (http://www.youtube.com/watch?v=wUFAgPYTVFc) trzeba było pokazać, że Polak potrafi.

Splaxor
30-09-2011, 07:42
Wasz władca w akcji click (http://www.youtube.com/watch?v=wUFAgPYTVFc) trzeba było pokazać, że Polak potrafi.
Tak oglądam to i doszedłem do momentu 08:05 i sam do siebie powiedziałem "jeb ją za żić" :D W sumie ciekawe zajęcia, ale z tymi laskami troszkę przesada. Nie wiem jak Ty, ale ja bałbym się, że krzywdę zrobię chociaż na pewno dziewczyny są dobre. Ta ostatnia walka troszkę ciężka.

Google
30-09-2011, 08:33
Tak oglądam
to i doszedłem do momentu 08:05 i sam do siebie powiedziałem "jeb ją za żić" :D W sumie ciekawe zajęcia, ale z tymi laskami troszkę przesada. Nie wiem jak Ty, ale ja bałbym się, że krzywdę zrobię chociaż na pewno dziewczyny są dobre. Ta ostatnia walka troszkę ciężka.

Wiadomo, że do dziewczyn podchodzę bardzo delikatnie (co zresztą widać na tym filmiku) pomimo tego, że niektóre się bardziej spinają od facetów i ciężej się z nimi walczy niż z facetami, bo są bardziej zawzięte a zarazem głodne zwycięstwa i za wszelką cenę chcą udowodnić swoją przewagę nad facetami, ta dziewczyna z którą miałem przyjemność walczyć zdobyła srebrny medal na mistrzostwach świata w Dubaju. Ta ostatnia walka jak widać była najcięższa ze wszystkich, bo przeciwnik sporo silniejszy fizycznie jak widać, miałem okazję z nim parę razy walczyć i za każdym razem była dawaliśmy dobrą, wyrównaną walkę, tutaj akurat udało mi się zrobić swoje i zajść mu za plecy przez co wygrałem.

#Edit

http://i52.tinypic.com/2qvb5kw.png

I tym akcentem zakończyłem swój miesięczny pobyt w Tajlandii, teraz przede mną ciężki powrót do Polski. Dzisiaj o 20:40 wylatujemy z Bangkoku i dopiero w sobotę o 23 będę u siebie w mieście, życie tutaj jest jak w bajce i przy pierwszej lepszej okazji wracam tu z powrotem i mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości zamieszkam tu na stałe, pokój.

Tricolore
30-09-2011, 13:12
no no drachu zazdroszczę udanych wakacji i twego biodra w zwiastunie...
czekam na okęciu na twój powrot haha

Tumanbuga
30-09-2011, 16:53
Kawał dobrej roboty na tym filmiku , że dałeś radę tyle czasu cały czas praktycznie w walce to gratuluje , kondycja jest jak widzę . Co do walk to wybrałeś bardzo ciekawą dyscypline , wszystko wydaje się być takie spokojne i przemyślane , żadnej brutalności i bezmyślnego nachrzaniania się po łbach , generalnie jest moc , propsy.

_woto_
30-09-2011, 17:57
ocena fejmu 10/10
czekam na jakies nowe filmiki ze szkoly itp

Google
02-10-2011, 14:46
Brakuje mi jeszcze trzech i Hardkor będzie miał konkurencje. :D

http://i56.tinypic.com/3ha88.jpg

To w koncu doszczetnie czy do cna?:confused:

#t nom fajnie xd ja tam po lewej stoje ;[

Nikt nie jest nieomylny, nawet Lew-Starowicz mówi : 'każdemu się zdarza'. Poza tym ten post pisałem po godzinie 8 (patrząc na czas Tajski) gdzie byłem już po przeszło 7 godzinach wysiłku fizycznego, ciężko trenując a nie opierdalając się przed komputerem, ale to nie jest wytłumaczenie..

ocena fejmu 10/10

Postaram się nagrywać jakieś filmiki, przenieśli nas na ostatni rok do nowego budynku - zjebanego, pozmieniali się nauczyciele - powinno być zabawnie.

Kawał dobrej roboty na tym filmiku , że dałeś radę tyle czasu cały czas praktycznie w walce to gratuluje , kondycja jest jak widzę . Co do walk to wybrałeś bardzo ciekawą dyscypline , wszystko wydaje się być takie spokojne i przemyślane , żadnej brutalności i bezmyślnego nachrzaniania się po łbach , generalnie jest moc , propsy.

Dzięki wielkie za dobre słowa! akurat w tym dniu byłem w mega formie aż sam nie dowierzałem, że kondycja tak dopisuje.

Krulowiec
03-10-2011, 21:36
Przydaję się to w 'normalnym' życiu? W sensie, że czy jak jakaś łysa bania wyleci to dajesz rade, może miałeś już takie akcje?

Google
04-10-2011, 16:41
Przydaję się to w 'normalnym' życiu? W sensie, że czy jak jakaś łysa bania wyleci to dajesz rade, może miałeś już takie akcje?

Stojąc na bramce w lokalu mam takich akcji co najmniej z 5 jednej nocy (piątek / sobota)
zauważ, że zazwyczaj każda walka na ulicy kończy się sprowadzeniem do parteru.

ocena fejmu 10/10

A to materiały tylko z dnia dzisiejszego :

http://i53.tinypic.com/21ovndx.png

Niuchacz
04-10-2011, 18:32
Jakoś Cie nie polubiłem, ale osiągnąłeś wiele i za to gratuluję

Mo$uke
04-10-2011, 19:50
Jak masz jakies new filmy to wrzucaj!

Google
16-10-2011, 01:24
Taki przedsmak od władcy dla wszystkich tych, którzy prosili poprzez POSTY oraz PW oto abym wrzucał filmiki ze szkoły... Materiały, które są zamieszczone na poniższym filmiku pochodzą z trzech dni pobytu w szkole : ) do końca roku będzie tego z pewnością sporo więcej i wtedy będzie możliwość sklejenia czegoś porządnego, na chwilę obecną musicie się zadowolić tym co macie.

Zarexoholik?
16-10-2011, 02:48
Część, w której ta kobitka mówi do ciebie:

Kurva gerard

to jakiś głębszy przekaz?

FAJOWO

DonVasyl
16-10-2011, 09:00
Myślałem że poważny z ciebie człowiek a ty taką dziecinade odwalasz.

Google
16-10-2011, 10:58
Myślałem że poważny z ciebie człowiek a ty taką dziecinade odwalasz.
To tylko na potrzeby filmiku, na co dzień zachowuję się przyzwoicie.

to jakiś głębszy przekaz?
Przecinek buraku?

Axelo .
16-10-2011, 12:18
Szczerze zazdroszcze i gratuluje efektów, u mnie w mieście BJJ jest dopiero od 18 lat więc narazie trenuje Kickboxing Muay Thai aż nie ogarne stójki, później na MMA.

BTW. Ile Cię kosztował taki wypad do tej szkoły?

KamilQ
16-10-2011, 15:00
''Bo kur*a w głowe dostałem" XD

Jak u Ciebie tak lekcje wygladaja to zajebiscie. XD