PDA

View Full Version : Bany -> propozycja która mo?e poprawi? ilo?? graczy

Poiwo
20-09-2011, 21:50
CZYTAJ DO KOŃCA

Propozycja polega na tym aby jeżeli ktoś dostanie bana aby mógł do wykupić na stronie tak jak GMowi pisze co dany gracz ma na swoim koncie aby wrzucał tą kasę do takiej skrzynki czarnej skrzynki i by pisało zostało do zapłaty XXXcc i zapłaciłeś XXXcc
Ktoś dostaje bana na miesiąc dajmy na to i może sobie kupic unBana na stronie po zalogowaniu . powstała by też nowa podstrona kup UNbana .
oczywiście każdy za cave bota co kiedyś dostał mógł by sobie wykupować unBnay .
za Cave BOta może być max x3 wykupienia unBana a potem postać usuwana warunkowo .
bo jeżeli ktoś dostaje bana na 1 miesiąc nudzi mu się w tym czasie gra a potem już nie gra i to jest -1 gracz na serverze .

każde przewinienie kosztowało by inną sumę i wszystko by zależało od gm'a który by się tym zajmował .
bo to trochę śmieszne że gry na serverze grało 800 osób bany były dość krótkie i nie banowali tak często jak dziś a dziś gra max do 250.

Oczywiście można by było z innej postaci na swoim koncie wykupić tego unBana .

POstać z main mogła by wykupić uNbANA na ROoku pod większą ceną tak jak i postać z rooka na main .

za każde przewinienie osobno cena o każdy ban była by większa dajmy na to o 5%-10% ceny za każde przewinienie przy wykupie unBana będą zależały od osoby która się tym zajmie czyli jakiegoś gm'a głosujcie ; d\\

i niech się wypowie ktoś z Administracji ;PP
+ zmniejszy kasę
+ zwiększy ilość graczy

tak widzi gm z boku by było dajmy na to ta czarna skrzynka można by było z innego konta na koncie wrzucać do niej i płacić za unbana ; d

http://i53.tinypic.com/264jt78.png

mogło by na stronie tylko nawet pokazywać kasę jeżeli itemki nie będą do zapłaty ;PP

Franco de la Pucio
20-09-2011, 22:02
Gówniana propozycja, napisana zdecydowanie nie po polsku.

Definitywnie jestem na nie. Jeżeli ktoś ma bocić, to niech lepiej odejdzie z tego serwera. Droga wolna.

Mr Fsza
20-09-2011, 22:10
Jestem jak najbardziej na tak ale wtedy to by musiało być na takiej zasadzie jaką podał pan Santano ;d

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=95621

Karpek
20-09-2011, 22:28
Propozycja polega na tym aby jeżeli ktoś dostanie bana aby mógł do wykupić na stronie tak jak GMowi pisze co dany gracz ma na swoim koncie aby wrzucał tą kasę do takiej skrzynki czarnej skrzynki i by pisało zostało do zapłaty XXXcc i zapłaciłeś XXXcc
Curwa, musiałem przeczytać to kilka razy, żeby zrozumieć o co w tym chodzi. Nie dawaj następnym razem takich zagadek, polonisto.

Ktoś dostaje bana na miesiąc dajmy na to i może sobie kupic unBana na stronie po zalogowaniu . powstała by też nowa podstrona kup UNbana .
Chcesz zrobić z APO noob OTS'a, żeby grało więcej ludzi?

oczywiście każdy za cave bota co kiedyś dostał mógł by sobie wykupować unBnay .
za Cave BOta może być max x3 wykupienia unBana a potem postać usuwana warunkowo .
I co myślisz, że to w czymś pomoże...? Większość tych co dostali delete i tak dalej grają i będą dalej kejwić, a nowych graczy i tak nie dojdzie.

Pewnie masz jakiegoś chara zbanowanego za cave i chcesz go teraz odzyskać. :(

bo to trochę śmieszne że gry na serverze grało 800 osób bany były dość krótkie i nie banowali tak często jak dziś a dziś gra max do 250.
Ludzie nie odchodzą tylko ze względu na długie bany. : o

zwiększy ilość graczy
Gówno się zwiększy.

Ban to kara i chuj, może najlepiej w ogóle niech nie banują, a na serwerze niech robią co chcą, to będzie więcej graczy, nie?

Jestem na nie.

TuK!
20-09-2011, 22:29
Moim zdaniem karą za Cave-Bota było by delete postaci z naciskiem na to, że postać pod żadnym pozorem nie zostanie odbanowana, nawet za oddanie eq.
Nie można używać cave bota - taki jest regulamin.
Ale oczywiście administracja się nad nimi lituje i daje im drugą szansę.. Szkoda, że rok temu każdy na cave jechał a oni to mieli gdzieś..
#top
na nie.

Zarexoholik?
20-09-2011, 22:42
Przeczytaj sobie regulamin i sam sobie odpowiedz, czy twoja propozycja nie obali tego regulaminu. Dostajesz bana za cave - nie masz chara.

Jestem oczywiście na NIE.

SoniQ
20-09-2011, 22:57
z deka nie ogarniam co Ty tu napisałeś no ale mniejsza z tym. xd

jestem za ale żeby można było wykupywać bany za np. obraźliwe wyrażanie sie ale nie za boty.

Kimus The Master
20-09-2011, 23:45
Jestem na NIE...po co to jak np. Zarex dostanie bana a za chwile od Caava Un bana i nie placi.. wiec?

Adasik
21-09-2011, 00:02
Nie ma litości za cave bota. Cave=delete i zdania nie zmienię więc twoja propozycja jest z góry skreślona. Propozycja nieprzemyślana. Cała ta propozycja napisana jest jakbyś był jakimś pokemonem(przynajmniej tak twierdzę patrząc po twojej składni...:o)