elmO.
26-09-2011, 20:57
Mam prośbę... doradził by mi ktoś jakiej firmy nosi soczewki i jakich używa płynów do nich, bo mam soczewki Johnson & Johnson i używam płynu iWear all-in-1- bassic, mam taki problem bo muszę soczewki nosić cały dzień, ponieważ trenuje i jeżdżę motorem, i nie mogę w tym czasie nosić okularów :|,w tym miesiącu kończą mi się soczewki, planuje teraz kupić z jakimś "wzrokiem"
Jak to ma znaczenie to moja wada wzroku to : op. -2.00 i ol. -1.75
Moje pytanie w waszą stronę :
1. Jakie soczewki doradzacie...
2. Jakie płyny...
3. Jakieś inne uwagi...
4. Zaproponujcie jakiś wzorek :) :):);)
@@ Viseq
Aprilia :D
A po co plyn? Ja nosze soczewki juz od roku i nawet ich nie zdejmuje na noc, bo i tak mi nic nie ma ;D Ale jak juz kupowac soczewki to polecam Ciba Vision albo Pure Vision ;)
No ja ściągam na noc bo oczy po 10~~ h noszenia mnie pieką bardzo :| i płynem na noc je oczyszczam od zbędnego syfu, który później czuje w oczach jak bym miał ziarenka piasku w oczach..
@@@@
Prawdopodobnie mam zapalenie :| spojówki ... oko mam całe czerwone :| szczypie mnie... mimo tego, że ściągam soczewki codziennie na noc :|...
Jak to ma znaczenie to moja wada wzroku to : op. -2.00 i ol. -1.75
Moje pytanie w waszą stronę :
1. Jakie soczewki doradzacie...
2. Jakie płyny...
3. Jakieś inne uwagi...
4. Zaproponujcie jakiś wzorek :) :):);)
@@ Viseq
Aprilia :D
A po co plyn? Ja nosze soczewki juz od roku i nawet ich nie zdejmuje na noc, bo i tak mi nic nie ma ;D Ale jak juz kupowac soczewki to polecam Ciba Vision albo Pure Vision ;)
No ja ściągam na noc bo oczy po 10~~ h noszenia mnie pieką bardzo :| i płynem na noc je oczyszczam od zbędnego syfu, który później czuje w oczach jak bym miał ziarenka piasku w oczach..
@@@@
Prawdopodobnie mam zapalenie :| spojówki ... oko mam całe czerwone :| szczypie mnie... mimo tego, że ściągam soczewki codziennie na noc :|...