Zaloguj się

View Full Version : Myszka - problem.

sqlterpa
30-09-2011, 19:49
witam,
otóż mam problem z myszką, próbuje podłączyć myszkę do PS/2 [to jest taka najzwyklejsza myszka]i nie działa. Nie mam tej takiej specjalnej wtyczki ktora robi z wejscia ps2 wejscie do usb :(
jakie moga byc tego przyczyny?

PS. Nie mam tej takiej specjalnej wtyczki ktora robi z wejscia ps2 wejscie do usb :(

Crak .
30-09-2011, 20:02
Jeżeli cię dobrze zrozumiałem chodzi Ci o to, że chcesz podłączyć myszkę od komputer (USB) do PS 2? Jeżeli tak to nie da się podłączyć myszki od kompa do PS'a (Bynajmniej ja próbowałem na swoim i się nie dało).

sqlterpa
30-09-2011, 20:34
Jeżeli cię dobrze zrozumiałem chodzi Ci o to, że chcesz podłączyć myszkę od komputer (USB) do PS 2? Jeżeli tak to nie da się podłączyć myszki od kompa do PS'a (Bynajmniej ja próbowałem na swoim i się nie dało).

nie
probuje podlaczyc najzwyklejsza myszke do PS2, jak podlaczam to nie dziala, a z USB to taka sprawa ze nie mam takiej wtyczki, ktorej jak się wlazy do niej wtyczke ps2 to robi się usb, kminisz :D?

Devorious
02-10-2011, 13:47
chyba masz <ciach> zepsute* gniazdo.

Krulowiec
02-10-2011, 15:53
Też tak miałem w starym komputerze i musiałem kupić myszkę pod USB, ponieważ gniazdo było zepsute i myszka nie działała.

Franco de la Pucio
02-10-2011, 16:06
Mam to samo. Nie działają mi myszki pod PS2. Kiedyś wyczytałem, że jest to wina braku jakichś sterowników :confused:

sqlterpa
07-10-2011, 18:43
aff sory, zapomnialem napisać że problem rozwiązany [tzn stara mysz odzyla :D]
do zamkniecia