Zaloguj się

View Full Version : ?miertelna Chwila...

KePuczasta
01-10-2011, 12:27
Nutka mojego RL, z Szamotuł... i jednego z byłych graczy naszego APO
oJail1CxlcA
Oceniajcie sami, mi osobiście się podoba, ale zdanie należy do was...
Proszę tyko o bezstronna ocenę...
Posty z krytyka mojej osoby będę reportować...
/fp

/fp
Moze powiecie mi np, że "Mam Wyjebane" to zly kawałek... Nie mowie, że all ich piosenki sa dobre! Mniejsza tu o tą zjeb*ana Firme...
Kolejna rzeczą jest to, że znajomy dopiero zaczyna i jak na początki nutka jest świetna! (majac hmmm... 16 lat nawija lepiej niz niektórzy ze starych wyjadaczy rap'u) -.-

Franco de la Pucio
01-10-2011, 12:48
Mnie się nie podoba. Tandetne flow, od którego dostaję migreny, a bit rodem z Firmy.

@Up
Jeżeli Firma jest dla ciebie jedną z najlepszych grup hip-hopowych w Polsce, to nie mam o czym z Tobą dyskutować. Za wysokie moje progi, na twe nogi (:

Tumanbuga
01-10-2011, 14:38
Nutka mojego RL, z Szamotuł... i jednego z byłych graczy naszego APO
oJail1CxlcA
Oceniajcie sami, mi osobiście się podoba, ale zdanie należy do was...
Proszę tyko o bezstronna ocenę...
Posty z krytyka mojej osoby będę reportować...

#Franco de la Pucio
To dobrze nie ze podchodzi pod Firme?! To jedna z najlepszych i najbardziej znanych grup hip-hop'owych w Polsce -.^ LoL /fp

Hahahahah , nie wierzę , Still B.E.K.A.

Co do kawałka to niezbyt moje klimaty , nawijka tak naprawdę o niczym , antyflow w stylu Chady , bit ujdzie ale to nie wszystko.

Zarexoholik?
01-10-2011, 14:50
Styl CopRobo - mi się podoba. Bardzo fajny, klimatyczny kawałek, serio.

1st R. Boonek
01-10-2011, 15:53
#Franco de la Pucio
To dobrze nie ze podchodzi pod Firme?! To jedna z najlepszych i najbardziej znanych grup hip-hop'owych w Polsce -.^ LoL /fp

Jemu chodzilo raczej o denny przekaz a raczej zerowy przekaz, chujowy bit i tekst... a nie o to ze sa znani (tylko dzieki JP)

#t ofc nie podoba mi sie - dno ;[

Bzdonc'
01-10-2011, 21:37
ten z flow jak robocop lepiej niech skonczy kariere na tym kawalku, a ten drugi ujdzie