PDA

View Full Version : Update 7.6 2/2

Vronixik
01-10-2011, 15:06
Czy możecie nam powiedzieć w końcu kiedy będzie ten Update??
Każdy czekam na tą chwilę. Zrobiliście update na którym gra max 20 osób a to powinno być odwrotnie pierw na 7.6 gdzie gra około 250...

Sasha Rookslayer
01-10-2011, 15:08
Tylko Santano wie, kiedy będzie ten Update 2/2 na 7.6 ;(
Ale pewnie ci tu nikt nie napisze z Administracjii, albo zamkną temat jak zawsze :cool:
Więc pewnie nic się nie dowiesz ;<

Azielu$
01-10-2011, 15:09
Synoptycy zapowiadają najbliższą wiosnę na marzec 2012, więc pewnie wtedy.

Karpek
01-10-2011, 15:20
Jest to "wiosenny" uptade, więc niestety musisz poczekać jeszcze pół roku, bo obecnie mamy początek jesieni. : /

Domcio Old
01-10-2011, 15:51
ale wy jestescie niecierpliwi, ja tam nie chce jak narazie tego upa bo wprowadza blessy :< a znajac zycie ten up bedzie w tym miesiacu tak mi sie wydaje :)

Zarexoholik?
01-10-2011, 15:57
Po co ci to wiedzieć? Będziesz mieć niespodziankę jak pewnego dnia wejdziesz na główną stronę apo i zobaczysz news o update 2/2. Niech cały update będzie dopracowany, a nie, że wprowadzą w ogóle niezbalansowane przedmioty np. [UW - które jest bronią dla KNIGHTA].

Arcano Druid
01-10-2011, 16:05
I po co placzesz ? i naucz sie pisac zdanie a nie xDD
Up na 8.4 mial byc juz dawno ale ze go teraz wproadzili to ich sprawa na 7.6 z tego co wiem cos tam robia i jak to skoncza to napisza na str a nie na specjalne zyczenie jakiegos gracza.

Nebass
01-10-2011, 16:21
Czy możecie nam powiedzieć w końcu kiedy będzie ten Update??
Każdy czekam na tą chwilę. Zrobiliście update na którym gra max 20 osób a to powinno być odwrotnie pierw na 7.6 gdzie gra około 250...

Żałosny człowieczku update na 8.42 był zapowiadany jeszcze przed sylwestrem zeszłego roku, i zapewniam Cię, że to jeszcze nie koniec, został im jeszcze balans, respy, i mniej ważne rzeczy, jak dla mnie to na 7.6 nie powinno być już update, dlaczego? Ano dlatego, że można by popsuć go dodając coś nowego, a to przecież idealny serwer nieprawdaż ?

Daroo :(
01-10-2011, 17:00
Po co ci to wiedzieć? Będziesz mieć niespodziankę jak pewnego dnia wejdziesz na główną stronę apo i zobaczysz news o update 2/2. Niech cały update będzie dopracowany, a nie, że wprowadzą w ogóle niezbalansowane przedmioty np. [UW - które jest bronią dla KNIGHTA].

uw dla knighta szczegolnie jak ty na zarexie po 10k+ critical walisz.......

@up
na servie gra z 400 osob tylko ze nie wszyscy graja w tym samym czasie...

@topic

niech zrobia juz te update bo nuda na serwie ze sie grac nie da.....

Malff
01-10-2011, 18:00
Dokładnie, dostałem bana na 21 dni myślałem, że jak skończy się ban to bedzie po updacie a tu nic.

Sethan
01-10-2011, 18:23
Z tego co pisał Tygrys wynika, ze balans jest dobry. Nie beda nic zmieniac bo lepiej juz nie idzie.

Co z tego, ze knight magiczne ma na e maxa/ uw/ e maxa/ uw a magiczna knighta na 6-7 UE. ;)

Nie chce widziec tego upa, bedzie to porazka jak nigdy. Blessy 4sc niby malo lecz przy 3-4 dedach na Wardach + wejscia polowa odejdzie lub zacznie grac knightem.
Propozycja- Zmienicc kazdemu profesje na EK ;)

Co do upa pewnie dopiero zaczynaja go robic.
-GMów nie sprawdzaja
-Update nie robili
-Nie logowali do gry czesto
-Na meile czeka sie 3 miesiace

Z tego wynika, ze admin nas olał ;)

Dodacie nastepny item typu UW ktory wykona kazdy 1000 lvl ;)
Jak z DAO, ciezki quest mial byc lecz juz 2 osoby z 1000 lvlem go wykonaly. Pewnie zaraz beda nastepne 2 a za miesiac kazdy.

Pewnie warn za prawde ?

Lethornek
01-10-2011, 22:26
Wiosenny update to poczekaj jeszcze pół roku.
Nie wiem po co te tematy zakładacie -.-
Może troszkę RL życia a nie tylko update, najazdy i eventy po 3x w tygodniu ...

Hashirama
01-10-2011, 23:27
Tak Prawdzie mowiac to czekam tez na Update.
Ale tak sobie mysle ze w Grudniu by nam niespodzianke zrobili xD
Najbardziej sie nie moge doczekac New Monster moze wkoncu pomysla o ED/MS
.Bo po 1100 lvl ciezko .
ALe oni tez maja swoje zycie imprezy itp wiec ..wiecie
A zdrugiej sTrony powinni chociaz na oko powiadamiac nas o ich Pracach.
Np. Ze maja juz 60% UP 2/2. Przynajmnije jakies info :} Zacieszaloby Graczy

Asill
02-10-2011, 07:15
Tak Prawdzie mowiac to czekam tez na Update.
Ale tak sobie mysle ze w Grudniu by nam niespodzianke zrobili xD
.Bo po 1100 lvl ciezko .
ALe oni tez maja swoje zycie imprezy itp wiec ..wiecie
A zdrugiej sTrony powinni chociaz na oko powiadamiac nas o ich Pracach.
Np. Ze maja juz 60% UP 2/2. Przynajmnije jakies info :} Zacieszaloby Graczy

Popieram a dokładniej z tym na "oko":D
Niech mniej więcej opowiedzą ile mają ;)

Heaven
02-10-2011, 09:10

Nom, na bank będzie pod ED/MS skoro 1.5k ek Elf Executionier składa na full defie.

@topic
Też czekam na Update, ale cóż... podobno tylko Santano wie co ma być w drugiej części, lecz go ostatnio nie ma.

Mr Fsza
02-10-2011, 12:28
już przy pierwszym upie pisali że 2/2 jest już skończony i że zostanie dodany za max 2 tyg xD.
więc chyba jak by był skończony to już by dawno był ...
Pewnie na święta będzie up albo ferie zimowe ;; dd

napisali wam że up 1 z 2 to co 10 dni jakiś temat kiedy up .
mogli by napisać update 1z1 i potem tak samo nie było by tyle narzekania ;d

Ryśku xD
02-10-2011, 12:31
Może , jak będzie kolejna część upa to będzie pewnie bardziej urozmaicona gra ;p

Creatynka
02-10-2011, 12:37
Może , jak będzie kolejna część upa to będzie pewnie bardziej urozmaicona gra ;p

Myslisz wgl? Po to dodaje sie upy zeby gra byla urozmaicona -.-

Arad
02-10-2011, 12:48
Po mojemu to niedługo zrobią upa :):)

Xzaz!t
02-10-2011, 13:05
A jak dla mnie to w grudniu zrobią wam prezent na Mikołaja ;).
Ps. Pragnę dodać, że jak dodadzą tego up'a to i tak będzie od skur*** bugów :)(jak zawsze)

John Cena
02-10-2011, 13:10
Wiesz ludzie na apo 8.42 czekali na udpade bardzo długo to wiadome że wprowadzili im szybciej udpade,za niedługo powinni wprowadzićte udpade poczekaj cierpliwie

stoweczka2
02-10-2011, 14:11
Nie ma co sie śpieszyć z update lepiej zrobić na spokojnie i z dokładnościa a nie jak pozniej napinka jest z każdej strony ze to niedopracowane itp

Soi
02-10-2011, 19:54
Omg.. Tak sracie o tego upa a prawda jest taka, ze po 2-3 dniach i tak bd expili na starych expach bo te nowe beda tak zatloczone, ze sie nie bd dalo grac.. :| (mowie ofc. o 90% normalnych graczy ktorzy nie napierdalaja lvli nocami) a questy bd zrobione po tyg. I znowu stare expy... Mamy czas, jak wprowadza to bedzie..

sPoxter
02-10-2011, 21:43
ale wy jestescie niecierpliwi, ja tam nie chce jak narazie tego upa bo wprowadza blessy :< a znajac zycie ten up bedzie w tym miesiacu tak mi sie wydaje :)

Człowieku ile można czekać na Update? Miało być 6 miesięcy temu.
I nie *pierdol* mi tutaj że Ludzie są niecierpliwi. -.-

GULICHRUPEK
03-10-2011, 10:50
Bez kitu z typ update mial byc dawno dawno temu a jeszcze go nie ma wiec moze zaczeli by sie powoli przykladac ...

Lagga v3
03-10-2011, 15:28
omg , po co wam to update ? wprowadzą respy wiecznie oblegane + questy które zrobicie w 2-3 dni xddd

wiosna 2012

Vronixik
03-10-2011, 19:52
omg , po co wam to update ? wprowadzą respy wiecznie oblegane + questy które zrobicie w 2-3 dni xddd

wiosna 2012
jak by zrobili questy które mówisz zrobimy w 3-4 dni to wy to robili z tydzień max a nie tyle czasu...

#Edit
Ale możne By wypowiedział się jakiś Gm t tym temacie bo co my będziemy marzyć skoro nie ma update. ;) Więc proszę o wypowiedź takiej osoby co to wprowadza wszystko..

Wnorekkk
03-10-2011, 21:15
jak by zrobili questy które mówisz zrobimy w 3-4 dni to wy to robili z tydzień max a nie tyle czasu...

A co było z 8.42?
Robili od stycznia tamtego roku, dodali 2 questy - WOW!

#t
Dla mnie obojętne już jest i tak szybko nie dodadzą.

Malff
03-10-2011, 21:32
Trzeba po prostu czekać takimi tematami nie przyśpieszycie Up'a.
A dokładnej daty nigdy nam nie podadzą...

Pamiętajcie "Będzie, co będzie"

Takanori~
04-10-2011, 10:45
Człowieku, poczekaj troche. Administratorzy jak ty nie zyja tylko tibią...

Tygrys
04-10-2011, 11:29
gdyby nie pewne sprawy, które 'wypadły' Santanowi, to pewnie ten update byłby już dawno. Niestety, ale jest jak jest. Santano nie ma czasu, aby go dokończyć, dlatego też my go dokończymy. Miejmy nadzieję, że uda nam się to jeszcze w tym, lub w następnym tygodniu. Dużo tam już nie zostało. A to co miałem ja zrobić wtedy, już dawno zrobiłem...

Update 2/2 miał być tylko na Main, ale postanowiłem, że i na Rook także coś będzie ;)

Zacząłem jakiś czas temu robić na Rooku (po trochu, w wolnej chwili, bo tak to ostatnio 8.42 się zajmowałem itp.), no i już prawie kończę. Oprócz tego jest także ten balans na 8.42 (czym zajmuje się Mortiis i ktoś tam mu pomaga z graczy), no i teren (stare Evul), które jeszcze nie skończyłem robić. Jeśli zajmiemy się wyłącznie 7.6, to pewnie wyrobilibyśmy się jeszcze w tym tygodniu, ale zapewne będziemy robić i to i to, więc możliwe, że w przyszłym tygodniu będziecie mieli ten długo oczekiwany update 2/2 na 7.6 i być może także i na 8.42 balans i teren.