View Full Version : Respy Queenow na Vol (Sonia)
Xienus o.O
06-10-2011, 16:48
myślę ze większość z was wie jak one obecnie wyglądają... i jak się wam tam expi ms/ed?? fajnie się biega gdy jest tylko 1sqm przejścia?? i ciągle trapy ??
jaki jest tego powód?? stalagmity...
pisałem z Tygrysem o tym i stwierdził ze pomyśli o usunięciu ich.. ale nie chciałby zostawić "gołych" respow...
a jak wy myślicie?? respy te "odżyły" by gdyby usunięto przynajmniej cześć stalagmitów?? aby ed/ms/rp (z boltem) mogli tam swobodni expic... bo jak wiadomo jak na razie te respy są typowo for ek...
zaraz dodam ankietę...
Moim zdaniem powinni albo usunac wszystkie stalagmity albo zmienic stalagmity na cos innego.
Lethornek
06-10-2011, 16:57
Zmień sobie podpis CZECZON bo grasz na APO ;p
*t
Racja, ciężko się tam biega ms/ed i małym palladynem :D
Można usunąć część stalagmitów :p
:D
Tam nawet ek chu**** się expi xD. Najlepiej postawić 40 queenów na 40 sqm obok siebie i tyle hehe, a na poważnie usunąć stalagmity bądź też lekko poszerzyć "korytarze":)
#edit
Piszecie o jakimś śmiesznym respie na magic gdzie expiąc tam 1k ek nie respia się queeny
Jestem na nie, niech zostanie jak jest. A jak tak bardzo wam źle to niech wprowadzą takie respy jak były kiedyś i zapłaczecie za obecnymi. Usunięcie czegokolwiek z respów popsuje ich urok.
Nie zmieniać.
moim zdaniem nie powinni usuwać tych stalagmitów bo i tak jest tam za mało miejsca, żeby biegać z dwoma bo zaraz trzecia przylatuje : /.
nie.
Domcio Old
06-10-2011, 18:20
na moje usunac wszystkie stalagmity ;) bo tam serio sie nie da biegac ani nic :<
mam nadzieje ze tygrys nie tylko pomysli ale to zrobi ;)
Chciałem zauważyć, że ja 1400-1800 siedziałem na Queen CoD i nie narzekałem, że brakuje respów(gdy jeszcze nie było tamtych). teraz macie do dyspozycji jeszcze dodatkowe respy, a i tak wam nie pasują więc coś jest z wami nie tak.
@top Nie.
KePuczasta
06-10-2011, 18:52
...bądź też lekko poszerzyć "korytarze":)
To nie jest zły pomysł... : D
Jestem na nie, niech zostanie jak jest
Jednak mala zmiana by sie tam przydała...
Chciałem zauważyć, że ja 1400-1800 siedziałem na Queen CoD i nie narzekałem, że brakuje respów(gdy jeszcze nie było tamtych). teraz macie do dyspozycji jeszcze dodatkowe respy, a i tak wam nie pasują więc coś jest z wami nie tak.
Hmmm... Może mi sie wydaje, ale teraz jest wiecej tak wysokich lvl, ktore expia na quenach, niż bylo kiedys?!
#Topic
Mała zmiana by sie tam przydała, może poszerza troche korytarze i usuna do tego tak mniej wiecej 1/3 stalagmitów, a zamiast tych które usuneli, zeby nie bylo pusto, nawet trawe mozna tam "posadzić"?! ^^
Wydaje mi sie ze to bylo by najlepsze rozwiazanie...
Zarexoholik?
06-10-2011, 19:03
Można kilka usunąć, ale podkreślam można. Są Queeny na cod, magic i vol. Jeśli nie potrafisz expić na vol przejdź się na inne respy/moby. Mi tam się wygodnie expiło.
Ja bym zrobił dokładnie to o czym myślisz czyli zamienił stalagmity na coś, po czym się da biegać, co w sumie jest równoznaczne z usunięciem ich xd. Dużo łatwiej by się expiło, szczególnie na tych respach z lewego i górnego rogu, bo jak na razie wybieram tylko pomiędzy dwoma dolnymi, expiąc EK. Tak.
Orson_Pall
06-10-2011, 19:08
Expi sie tam zajebiscie ms/ed od 1.2k lvla, nic nie zmieniac.
Powinni zmienic bo serio tam sie ciezko biega ms/ed
#top
Jestem na tak!
Xienus o.O
06-10-2011, 19:35
dziwne ze na nie są ci którzy maja 2-3k lvl i nie bedą tam nigdy expic hmm...
No pewnie, stalagmity przeszkadzają expić wiecznie poszkodowanym ms/ed, to wyjebmy je. W takim razie na Wardach też niech usuną wszystkie skały, kamienie które przeszkadają w bieganiu, bo przez nie wpada się w trapy. Macie już dość dużo respów Queenów, więc na jednym może być trudniej.
Niech zostanie tak jak jest.
Rastamanek
06-10-2011, 19:48
Jak dla mnie powinni usunąć te stalagmity lub je zmienić na coś po czym można biegać..
Po 1
Tak jak xienus mówił można wtedy swobodnie expić ms/ed/rp..
Po 2
Expilem tam i nie jest wcale tak fajnie bo ciągle trapują i ciężej się tam expi, można szybciej paść i jest dluga droga powrotna na spawna.
@top.
Fajnie by było jakby doszło do czegoś takiego co napisałem powyżej myślę że to jednak rozwiąże ten problem z trapowaniem na spawnie .. ; ))
Shervolia
06-10-2011, 20:38
Jestem za zastąpieniem stalagmitów czymś innym, sama gram ms i ciężko sie biega
KaZeK Banned v1.
06-10-2011, 20:38
Ja tam expilem 1055-1505 i nie miałem jakichś tam problemów. Fakt trochę padalem lecz expilem "nie patrząc" na HP.
Jak ktoś jest ostrożny i ma jakieś tam umiejętności to da sobie rady.
#Nie
1st R. Boonek
06-10-2011, 21:18
ten resp to porazka jakas XD ja to w ogole bym powiekszyl go o jakies 50% wtedy bylyby wieksze przejscia a co za tym idzie moglyby byc smieci typu te stalagmity... myslenie nie boli
scimex pallll
06-10-2011, 22:08
Nie wiem po co maja cos poprawiac jest dobrze tak jak jest :/
Przeciez macie inne respy np: Cod, Magic.
Jestem na Zostawic tak jak jest.
:)
Dla mnie też za bardzo nie robi to jakiegoś kłopotu, respy są dobre/ dla kogoś kto ogarnia ;)
Zostawić tak jak jest. Lecz można wywalić te gówienka np.kamienie itp ;]
GULICHRUPEK
07-10-2011, 11:59
Ja biegam tam ekiem na prawie 1.1 k lev to biega sie nawet dobrze ale te trapy sa przewalone co chwila trap jestem za usunieciem stalagmitow ^^
Jestem na tak, dużo lepiej expiłoby się bez żadnych przeszkód, np: Queeny by się nie zatrzymywały, albo ciebie blokowały
Ja biegam tam ekiem na prawie 1.1 k lev to biega sie nawet dobrze ale te trapy sa przewalone co chwila trap jestem za usunieciem stalagmitow ^^
Ale bez sensu będzie kolego gdy nie będzie żadnych krzaczków albo coś ;/
Muszą być jakieś tam pierdoły ;p
Niech zostawią ozdoby a powiększą trochę korytarze:D Wtedy bd luz
John Cena
07-10-2011, 15:21
Zaznaczyłem żeby usunąć część stalagmitów a część zostawić,ale dodał bym też aby poszerzyć korytarze bo jak cię 2 queeny zablokują to takiemu msowi i edowi jest cieżko...
Nie umiesz expić - padasz, taka prawda.
Te stalagmity są dla knightów głównie żebyś sobie stanął obok 2-3 queenów a dalej są następne które ubijasz.. Więc nie widzę powodu żeby to zmieniać wystarczy nie biegać jak idiota po respie i się nie trapować.
#top
Na nie.
Część można usunąć ale nie wszystko. Ed faktycznie się tam chuyowo expi ;P
kolejne nie potrzebne ulatwienie na apo jest duzo respow a wy chyba chcecie wszystke miec tak nudne i beznadziejnie proste jak ten na cod...
Ryśku xD
07-10-2011, 22:30
Powinni zostawić , tak jak jest , praktycznie tam nie expia H lvl'e a respów ze queenami jest wystarczająco według mnie.
mtflyfek
16-10-2011, 12:14
Usuniecie jest to dobre rozwiazanie lecz z drugiej strony patrzac tez trzeba spojzec na to ze tam moga expic np knightowie, pallowie. Ms/Ed moze siedziec na Cod czy gdzies indziej. Dlatego niech sada rozstrzygnie co ma byc ;]
Niektóre z tych respów zostały poszerzone. Niektóre mam na myśli 2/3.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.