Zaloguj się

View Full Version : Domki Gm'ów?

Jarken
08-10-2011, 12:38
Elo, temat zakładam jeszcze raz iż gdyż za wczorajszy dostałem warna.

Ostatnio słyszałem, że właścicielem domków zapisanych na postacie np. Nour, Ace,(i kilka innych, nie pamiętam) czyli najbardziej pożądanych na serwerze jest pan Caav? Otóż chciałbym się dowiedzieć, czy jest to głupia plotka, czy fakt:confused:? Słyszeliście już o tym? Co o tym sądzicie? Dla mnie jest to nie w porządku że te domki nie trafiają do obiegu (na tzw rynek) tylko kiszą się u GMa, który nic z nimi nie robi i można powiedzieć oszukuje graczy i podszywa się pod starych właścicieli.
To samo tyczy się Sherlocka, podobno domek z nowym dodatkiem depa 'na drzewie' jest jego. Dla mnie to śmiech.
Jeśli jest to nieprawda - zwracam honor, co złego to nie ja.:cool:
Co o tym myślicie? Może administracja się wypowie?
Inną sprawą jest to że właściciele tych domków (jeśli to nie Caav) nie logują przez bardzo długi czas a nie są wystawiane na licytacje, czyli regulamin ma tu nie duże znaczenie?

#Nie chodzi mi o depo na drzewie, to był przykład żebyście się kapli który to domek.
#Aziel, kluski z mordy i do roboty plebsie:p

Sfera
08-10-2011, 12:43
Niestety to prawda gmi maja domki i nie mogą ich kupić gracze to jest nie fer ale co można zrobić :(

Pit
08-10-2011, 12:43
A może domki zapisane na funkcyjnych są przeznaczone do licytacji.. I w ogóle widziałeś to? Bo napisałeś "słyszałem", a ja "słyszałem" że ci zaraz zarex nogi z dupy powyrywa.

Rook.Men.Mariusz.
08-10-2011, 12:45
Mają swoje postaci,którymi grali np od początku Apo i kupili sobie kiedys jakis dom.To,że maja pozycje gma nie oznacza,ze nie mogą grać normalnymi postaciami.Maja takie same prawa.

Lethornek
08-10-2011, 12:52
Mylisz się, te domki nie są GM'ów a jeśli chodzi Ci np. Maćka czy Magika, domki kupili za swoje kcc a chyba to nie jest zabronione ?

John Cena
08-10-2011, 13:00
Każdy który ma pozycje na apo ma prawo mieć domek sam dał kcc za niego ...

Heaven
08-10-2011, 13:04
Każdy człowiek może mieć jeden domek, czyli jeżeli nawet Caav ma na jakiejś swojej postaci domek to co w tym złego? Jeżeli by się nie logował, no to powinien iść domek pod licytację, ale z tego co wiem to idzie wtedy, gdy ktoś zgłosi to.

A co do domku Sherlocka, to co w tym złego że ma depo na drzewie? Zapłacił Tygrysowi odpowiednią ilość kcc, to przecież mógł sobie kupić. Jego kcc więc może z tym zrobić co zechce :)

Sherlock
08-10-2011, 13:20
Zapłaciliśmy za te domki tak samo jak inni gracze.
Nikt z nas nic za darmo nie dostał.
Jeśli Ci się to nie podoba to chętnie odsprzedam Ci mój domek.
Interesują mnie kwoty tylko powyżej 1kkcc.