View Full Version : zima 2011
W zakopanym wczoraj spadł pierwszy śnieg to jest najwcześniejsza zima od parunastu lat a śniegu było tyle co w zimie .
http://www.tvnmeteo.pl/informacje/polska,28/zobacz-ile-sniegu-spadlo-w-zakopanem,13945,1,0.html
no ja mieszkam jakieś 80km od zakopanego i teraz jest u mnie 0 stopni chyba już niedługo też spadnie ;P
O ile mi wiadomo zima zaczyna się 22 grudnia, a co do śniegu to w tamtym roku też spadł bardzo szybko. Fakt, że tak nagle zrobiło się zimnej. Jeszcze tydzień temu nie było aż tak zimno jak jest teraz.
No to teraz u was tez sie zimno zrobilo, u mnie (srodek Niemiec) bylo tak pare dni wczesniej, zawsze pogoda dochodzi do Pl po paru dniach. No podobno w srodku listopada ma padac juz normalnie snieg, a ja nie chce tego! ;(
First Boonek
08-10-2011, 19:39
U mnie to pogoda piekna normalnie, deszcz caly dzien i 5 stopni naprawde zajebiscie... to ja juz wole te -5 + snieg :|
Skoro w maju spadł nam śnieg, to czemu miałby nie spaść w październiku? :D
Osobiście cieszyłbym się, gdyby spadł śnieg i były temperatury poniżej zera, bo wreszcie poszedłbym na lodowisko. W Dębicy jest cały rok (z wyjątkiem lipca i sierpnia), ale jak to jest kawałek ode mnie :)
w maju to nic bo to spadł gdzieś pod koniec kwietnia a kwiecień przeplata trochę zimy a trochę lata ; d jak by tak we wrześniu spadł
to już by było coś HEHE ;d
zawsze padał śnieg dopiero gdzieś pod koniec października na wszystkich świętych wiem .
u mnie od wczoraj jest zimno xD dziś 0 wczoraj 5
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.