PDA

View Full Version : Domki pod licytacje.

Bysio
10-10-2011, 03:17
Pewnie wielu z was uważa że ten pkt regulaminu nie jest przestrzegany:

Domki - Zasady

Domek na terenie pacc jest kasowany z zawartością po skonczeniu sie promocji!
Domek na facc jest kasowany z zawartością po braku logowania przez 1 miesiac!

Czy da się coś z tym zrobić? Okazuje się że tak i nie jest to trudne.

Jeżeli by się nie logował, no to powinien iść domek pod licytację, ale z tego co wiem to idzie wtedy, gdy ktoś zgłosi to.

Proponuje zgłaszać w tym temacie domki które powinny trafić pod licytacje. resztą mam nadzieje że zajmie się administracja. Ułatwmy im pracę ;]

Domki proponuje zgłaszać w schemacie:
Nazwa domku >> Nick właściciela >> Ostatnia aktywność.

stoweczka2
10-10-2011, 18:29
Hmm powiem tak zalezy od pewnych osob Pianka nie logowała sie napewno ponad miesiac a jej domek dalej w city jest

Heaven
10-10-2011, 18:43
Hmm powiem tak zalezy od pewnych osob Pianka nie logowała sie napewno ponad miesiac a jej domek dalej w city jest

Bo zapewne logowała się na inną postać na koncie.

Jeżeli osoba zaloguje się na postać inną na koncie niż właściciel domku, domek pozostaje.

sPoxter
10-10-2011, 20:23
Bo zapewne logowała się na inną postać na koncie.

Jeżeli osoba zaloguje się na postać inną na koncie niż właściciel domku, domek pozostaje.

To jest banalne !
Nie powinno być takiego czegoś ! Postać która posiada domek to powinna logować na tą postać chociaż ten jeden raz na miesiąc, A jeśli nie loguje domek idzie do ręki innego właściciela. PROSTE.

Tygrys
11-10-2011, 12:36
Raz na jakiś czas sprawdzamy domki i datę ostatniego logowania.
To, że będziecie nam zgłaszać nic nie da. mamy swój własny spis, więc zgłaszanie sobie darujcie:P

Jeśli chodzi o pianki domek, to nawet jeśli nie logował/a się na postać, która jest właścicielem, to nie powód by usuwać, bo np. na inną postać na koncie się logował/a.

Mówicie, że to niesprawiedliwe? Otóż nie. A jakbyś np. Ty, dostał bana na ponad miesiąc na postać, na którą masz zapisany domek, to co? mamy usunąć i tak ten domek, tzn. dać go na licytację, skoro logujesz się na inną postać na koncie?

Ale niech wam będzie, postaram się dziś sprawdzić te domki.

@edit
Właśnie sprawdziłem domek pianki i okazuje się, że nie logował/a się na żadną postać z konta dłużej niż miesiąc, dlatego jej/jego domek pójdzie na licytacje. happy?;]