janek1
11-10-2011, 09:13
Hej mam pewien problem ponieważ mam komputer 1GB ram 1,7procesor Ge force 6600 128mb skanowałem komputer Antywirusem NOD32.Ale załatwiam sobie jakiegos innego G data moze lub Avg czy coś takiego.Foramtowałem komputer i mam tylko tibie na komputerze bo ja miałem wymieniane cześći i zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej 280.26WHQL ale strasznie się cieła wtedy wiec kolega podał mi jakieś inne sterowniki starsze 91,98WHQL i zainstalowałem i już lepiej ale może jakies inne ktore pasowały by może ktoś by podał bo te najnowsze to w ogle się nie da grać a na tych co mam teraz 91.98 to mi jak biore wiecej niż 3 potwory to juz się tnie i wchodziłem w advenced i tam ustawiałem i mam 7-9fps tylko do 10 czasem dochodzi wiec może jakiś antyvirus który wyczyśći komputer bo ten tylko wyczyśćił mi jednego wirusa ktorego miałem w win32/pamieci a może mam jakiegoś jeszcze ;q może wezme jeszcze od kolegi antyvira i zobaczymy ale porady jakieś możecie dać i sterowniki tylko nie game booster bo już testowałem i nic ;q dzięki i prosze o pomoc i o stery ;D sorry za błędy