Cinek to pi**a jakich mało na tym świecie. 0 tolerancji ;F.. Ma ktoś fotke , żeby jebnąć rotfla? O.o
www.cineqs.fotka.pl Narazie skasował all fotki bo sie wstydził ;oooooooo
cineq to pizda zajebał mnie tylko dlatego ze miałem pk zal noobka
Jak zwykle wychodze z grupy bo mam dla Niego szacunek, dużo mnie nauczył. Wielu z was go naśladuje szkoda... jakże 'małej Elicie' się to udaje...
Chciałbym jeszcze dodać, że jego nastawienie do ludzi innych subkultur, jest jak najbardziej na miejscu.
``Wielu z was go naśladuje szkoda... jakże 'małej Elicie' się to udaje...`` Tobie nie wychodzi
Nie naśladuje go . Ma swój własny styl, ja go rownież mam. Nie będe po tobie jechał, bo z tym skończyłem. Tak mi nie wychodzi, gdyż nie próbuje lecz tobie wychodzi naśladowanie emo...
nie masz podstaw by nazywać mnie emo, więc co mi z twojego niepopartego argumentami gadania? zresztą to nie tylko moje zdanie.
1 Deklaruje się jako Chrześcijanin. 2 Nienawidzi Żydów 3 Jezus był żydem 4 "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego" 5 Cineq napisał "Powinniście nauczyć się odróżniać bliźniego od żyda" 6 Jeżeli żydzi to nie bliźni, to Cineq nie powinien tolerować Jezusa 7 Żydzi nie uznają Jezusa jako mesjasza. 8 Cineq to żyd.