" - Lepiej być emo czy kaleką? - Bycie emo jest kalectwem. " - Jaka jest różnica między Emo, a cebulą? - Jak kroisz cebulę to płaczesz ..." te są najlepsze !
* Emo użala się nad swoim żywotem i lubi puszyste (zawsze czarne!) króliczki. * Mając już wszystko, nie muszą martwić się o pieniądze, jedzenie czy dach nad głową. W życiu nie spotyka ich nic złego; żadnej bezdennej, wyniszczającej, łamiącej serce i zajebiście mrocznej rozpaczy. Z tego też powodu paradoksalnie dążą do niej, wynajdując absurdalne preteksty do płaczu i cięcia się żyletkami. * Ulubioną rozrywką i metodą rozładowywania napięcia jest cięcie się żyletką. A to wycinanie sobie napisów na skórze, a to podcinanie sobie żył i takie tam próby samobójcze. Można powiedzieć, że każdy emo jest seryjnym samobójcą. * Żyletka, którą tnie się emo, może być użyta tylko raz (względy higieniczne). Tylko pozerzy tną się Polsilverami. Prawdziwe emo musi się chlastać Gilettem lub tępym i zajebiście gotyckim nożem do korespondencji. * Wielu emo żywi się w Emo'Donaldzie. * Emo jeździ Seatem, ponieważ jego hasło reklamowe to Auto EMOción. * Emo ubierają się tylko w Emo Suits. * Emo używają Emo-żelu. * Wbrew obiegowej opinii, wielu Emo gra w śmieszne kwadraciki. Wbijają najwyżej 2 level, bo ciągle popełniają samobójstwa i tracą expa... * Emo siedząc na przerwach szkolnych (oczywiście w kątach, gdzie ich nie widać) patrzą na ludzi spod byka, przez swoją emo-grzywkę, oczywiście obgadując w myślach, każdego z osobna. * Emo siedzą w kątach ze złączonymi kolanami, szeroko rozstawionymi stopami, ale czubki butów muszą być skierowane na siebie!(w podobny sposób też chodzą) * Jednym z ulubionych zajęć emo jest cykanie zdołowanych fotek, które charakteryzuje: czerń i biel, przygnębienie, najczęściej widok z góry, totalne rozmazanie i nieczytelność zdjęcia (takie się emo podobają). * Co ciekawe, pomimo wciąż rosnącej popularności do bycia Emo i wielu przedstawicieli tej subkultury, każdy z nich jest na tym świecie zupełnie sam i nikt, nawet inny Emo, nigdy go nie zrozumie. To nasuwa pewne wątpliwości co do tego, że muzyka łączy pokolenia.
Eklerq Doszedł do tej grupy a go sam nie jest tolerowany przez społeczeństwo z takim ryjem XD zobaczcie go na naszej klasie, aż strach sie bac takiego ryja i on sie uważa za przystojnego, jak to zobaczyłem to nie wiedziałem czy to Geje.pl czy nasza-klasa
Ave normalni ludzie! ; o
Satan kali Satan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Mimo iż nie jestem tolerancyjny, wypierdalam z tej grupy bo Bajeczny to pedal.
Ja nie lubie tylko gejów ;< fu
Geje kox :****************************************